Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Ла Лече Лига (ЛЛЛ) и каква помощ предлага?
Как да съхранявам правилно изцедената кърма?
Какви са препоръките за позицията при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Ла Лече Лига (ЛЛЛ) и каква помощ предлага?
-
Как да съхранявам правилно изцедената кърма?
-
Какви са препоръките за позицията при кърмене?
-
Какви са преживяванията на други майки с положителен тест за стрептококи?
-
Какви са препоръките за грижи за новородени бебета и грижа за бебето след раждането?
Междинното съхраняване в хладилника не пречи според мен - така практикувах навремето като се цедях заради Ники. Имало е случаи изцедената кърма да престои и по 24 часа в хладилника преди да я затопля и да му я дам - нямаше промяна нито в миризмата, нито в консистенцията /освен, че се отделяше каймак отгоре, но като я разбъркаш си става еднородна смес/.
На връщане минах през пазара да напазарувам за вечеря и мисля повече да не излизам днес докато не дойде време да взема дребния от градината.

на новите майчета
Дадохме му 2 седмици време да се обърне и ако не, ще избираме дата.Станал е 2.100 а аз съм качила 3-4 кг за месец 

Направо се почувствах голям дребосък в сравнение с тях,но това не ме притеснява.