Звездни компромати- 206 част

• 56 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
http://www.dnevnik.bg/v_pamet/2014/04/17/2284331_pochina_golemii … _gabriel_garsiia/                                                                     
   Поклон!                                                                                                                                                                                                                         

# 211
'' Голяма веселба'' , как да повярва човек като прочете с какво се занимава на празника си Венета?
Съжалявам, че що го напиша, но действително държанието й е като на селска клюкарка. Необичам хората, които гледат в ''чинията'' на съседа, а Венета прави точно това. Предстаям си, как стои до мъжа си и се оглежда за поредната сензация като кукумявка. Знам ли, може и професионално изкривяване да е получила, но чак тооолкова Simple Smile

# 212
Днес гледах "Какво ще кажат хората", Венета е същинска госпожа Букет!
Оооо,  в г-жа Букет все пак има нещо симпатично, защото тя изтънчена, има вкус,не е злобна, просто си е суетна и особена по своему, за разлика от Венетка
/Признавам си, че ми е любим сериал Simple Smile/

Г-жа Букет е една мила и симпатична еснафка, Венета е само третото и да не добавям още епитети, не искам да пиша грозни неща.
''Какво ще кажат хората'' и на мен ми е много любим, страхотно чувство за хумор Heart Eyes

# 213
Венета Райкова -  ''клюки?? когато виждам с очите си се нарича - истина!! мъжа й президент, тя с чужд на вечеря.... три деца има, с кой ли са в момента... какъв е тоя президент, дето дори жена му не го уважава?? но повече няма да коментирам, явно аз съм старомодна... хубава вечер на всички и да ми е моя мъж жив и здрав и все така да сме стабилно семейство...''
Харесвам · 32
И Сесилия Саркози изневери на мъжа си,разведоха се и президентът се ожени отново.Но френският народ си е широко скроен и даже се гордеят с подобни неща,а на Венетка детството в закостенялото Попово и се е отразило пагубно. Mr. Green

# 214
 На мен по смешно ми стана, че се загрижила кой гледа децата. Венетке, може и нейният мъж да е чехльо като твоя и той да ги гледа, също като Тишо, докато ти си по софрите.

# 215
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен ВИнетка го прави целенасочено за да се говори(пише) за нея...Както се казва няма лоша реклама.Няколко страници дори ние я предъвкваме "клюкарка/еснафка/злобарка" и т.н.... пишат вече из жълтите медии и споменават нея - това иска жената и го получава на всяка цена...Предния път за Ася и Ники колко време го повтаря и предавания права кой на кой звънял... Wink
Нилото почти не сме я обсъждали напоследък, освен за тена на курабия
  Mr. Green

# 216
 НиЛото хем със слух за бременност пак не е толкова актуална  Mr. Green

# 217
Аз пък мисля,че добре си въърши работата хаха,какво се превземате толкова тя е жълт журналист и ако на запад ,някой такъв журналист види президеншата с друг да вечеря,не само ,че ще го напише ,а може и да ги снима.Във Франция как изстипосаха президента с любовница.Венета не е серозен журналист ,не води Панорама,а Горещо и е нормално точно тя да пуска такива коментари.За мен си е напълно естествено.

# 218
Надали се е сдържала да ги снима...знам ли. Президентшата никаква охрана ли няма newsm78

# 219
 Нека го прави ,но в "Горещо",защото аз не и следя фейсбука ,но гледам предаването и когато си го пусна не искам ходжи и гадателки. Naughty

# 220
Абе важното е ,че каквото трябва тя е направила,на запад и пари щеше да получи Laughing,мисля ,че си върши добре работата.

# 221
Странно как Венета се е загрижила кой гледа чуждите деца, като тя самата в същия този момент е оставила своето и е на софра  ooooh!
Нейното кой го гледа докато зяпа в чиниите на хората
Как я изтърпява този Тишо не знам

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:03 от Nenna

# 222
Нека го прави ,но в "Горещо",защото аз не и следя фейсбука ,но гледам предаването и когато си го пусна не искам ходжи и гадателки. Naughty
Е сега, тя е жълт журналист,освен това защо само в Горещо,тя има конкуренция в момента  /силна или слаба НиЛо  си е опит поне за конкуренция/ длъжна е да го прави и да играе тази игра ако иска да остане в нея..В този бизнес трябва да си такъв като Венетка  Laughing излишната скромност само ще и навреди.Трябва да е на гребена на вълната.

# 223
MG18, а коментарите за децата на Плевнелиева пак ли намираш за нормални?

# 224
MG18, а коментарите за децата на Плевнелиева пак ли намираш за нормални?
Е сега,не  е казала нещо кой знае колко обидно и страшно.Сега се замислих,много ги плюят жълтурите,но до сега когато и да са написали някоя клюка,колкото и невероятна да е ,накрая си излиза истина.
Подобни коментари се правят навскъде,не виждам нищо нередно да е направила Венетка.Празнувала с мъжа и видяла еди кой си и го написала,много важно .Колко от нас са видяла някой известен и са го запазили само за себе си,всички споделяме,на Венетка и е такава работата....

Общи условия

Активация на акаунт