Целулит - 6 тема

• 101 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • на острова на мечтите
Ооооо, колко нови неща newsm12
Аз,уви, получих лек обрив от вендузата. В областта на слабините, там където е шивашкият мускул, ми се зачервява кожата във формата на кръг Crossing ArmsНе съм сигурна дали е от силикона, или е някаква реакция на псориазисът ми, който обаче, поне досега, не беше  се появявал на други места освен на главата и на лактите? Разреждам процедурите #Cussing out Но няма да ги спирам, носят ми голямо удовлетворение.
 Тук, само един антицелулитен масаж струва 80 евро, та засега... Не съм чувала за цялостен пакет от процедури. Остават ми само масажите у дома.
Ще се поровя из нета за някой дерморолер, но ако някой има възможност да постне как сеизползва точно!Дали няма да си докарам нещо по-сериозно, освен зачервяването? Не ме сърби,не боли, само дето е доста некрасиво. Сега, както каза духовито някой няколко страници по-напред сме облечени,ама лятото?!

# 556
  • на острова на мечтите
Вчера се зарових из нета и намерих доста дерморолери на поносима цена, а и не на дотам изгодна такава-например 79 евро, а и повече. Докато търсех обаче попаднах и на един материал, на който обаче успях да прочета само заглавието, за самата публикация ми искаше регистрация, а да търся повече нямах достатъчно време на разположение, та зарязах . Ето какво гласеше заглавието:" Дерморолер, най-ужасното нещо, което някога съм ползвала..." #Crazy  newsm78

# 557
  • SF
Да, боли, разкървавява, 600 игли бодат едновременно.
79 евро, а с колко глави? Да не си купиш само дръжка за 79 евро. Внимавай.

# 558
  • на острова на мечтите
Да, боли, разкървавява, 600 игли бодат едновременно.
79 евро, а с колко глави? Да не си купиш само дръжка за 79 евро. Внимавай.
Thinking Как така разкървява! ConfusedАз на видеото в нета видях лица омазани с много мазен крем и зачервена кожа. Иначе уредът беше с две глави, само дето не видях какъв им е размерът. Вероятно ще се занимавам с покупки след празниците. Засега имам да се стягам за Коледа и после за Нова година ще пътуваме, та не искам да купувам без да оценя по-добре ситуацията. А и се надявам след празниците да сте уморени от шетане, ядене и празнуване и да сте повечко тук Mr. Green
 Благодаря ти за отговора! Весела Коледа!

# 559
Здравейте,всички борещи се с целулита! Изчетох всички теми досега за няколко дни😰.проблема при мен е че освен много видим целулит по краката и дупето имам около 7_8 кг.за сваляне ходих до преди 2седмици на ръчен масаж ефект 0,мисълта ми е теябва ли първо да сваля килата пък после да се занимавам с целу... Извинете ме за дългия пост☺

# 560
  • в 1001-та нощ
От един масаж няма да стане чудо. Най-добре е да действаш паралелно - и да сваляш и масажи  Peace Паралелно с повече вода и спорт  Peace

Свалянето - постепенно, а не изведнъж  Peace

# 561
Добро утро и от мен.

И аз уж се опитвам да "боря" целулита, в домашни условшя, но за момента без ефект. Имам и да свалям около 7 кг. Моля, ако някой може да препоръча хранителен режим+тренировки за домашни условия, да пише.

# 562
  • в 1001-та нощ
В спортния раздел има точно такава тема - надникни  Peace

# 563
Не споменах че направих 12 мануални масажа ,масажистката ме убеждаваше че ефекта няма за закъснее....щяла съм да се,,изцеждам,,месеци дори и ефекта ще е по кесно,но аз нещо несхащам май!извинявам се но не разбрах кое е по добре първо да ослабна или и фитнес и масажи,,,а на какво да наблегна във фитнеса? Благодаря предварително

# 564
Извини ме алена ,но понеже чета през телефона нещо недоогледах че си ми писала и фитнес и,,,, сори

# 565
  • в 1001-та нощ
Ефектът от масажите се вижда веднага и обиколките намалят, защото се отвеждат задържаните течности ....

Във фитнеса тренирай цялото тяло, не само проблемните зони  Peace Прави кардио - по възможност интервално кардио и постепенно силови тренировки Simple Smile Най-добре е да се обърнеш към инструктор - да те въведе първоначално - лека полека и сама ще се оправяш Simple Smile

Без прекаляване в храненето, по възможност по-здравословно, без излишна сол, газирано, с повече вода през деня Simple Smile

# 566
Благодаря много за инфото,а ако започна и с вендузите сега ще е проблем ли като имам килограми за сваляне

# 567
  • в 1001-та нощ
Не, няма да е проблем Simple Smile Ще допринесат за постигане на целта  Blush

# 568
Понеже чета тук за употребата на вендузи в домашни условия, бих искала само да вметна нещо. Вендузите са нещо чудесно. Помагат, както при целулит, така и при редица проблеми и болки в гърба, при настинки и т.н. Особено полезни за здравето са вендузите, които се загряват.
Все пак, обаче, трябва да се има пред вид, че вендузите не са подходящи за всеки. Когато става въпрос за третиране на целулит, трябва да се знае, че те биха могли да предизвикат появата на мрежа от спукани капиляри по целите бедра. Бъдете особено внимателни, ако имате по-фини кръвоносни съдове. Също трябва да се внимава и с продължителната им употреба - би могла да доведе до излишно разтягане на кожата. Добре е преди да започнете, да се консултирате със специалист, който би могъл да ви даде и насоки за правилната им употреба.
Това го казвам от личен опит. Предразположена съм към пукане на капиляри и третиране на целулит с вендузи (особено в домашни условия), би ми донесло само излишни неприятности.

# 569
  • Sofia
   И при мен страшно се пукат капилярите, та спрях с вендузите след третия масаж. Confused

Общи условия

Активация на акаунт