Целулит - 6 тема

• 101 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Признавам не съм изчела по-голямата част от темата, възможно е да е обсъждано, връщам се да чета,
но все пак да ви попитам - какво е мнението ви за LPG - има ли добри резултати,
 ще съм благодарна и ако някоя дама от Пловдив сподели къде/в кой салон извършват качествено процедурите?

Привет и от мен! Седнах и прочетох всичко написано от вас за темата целулит...е повярвайте ми мноооогоооо неща сте изписали:))) Евала! Обаче,така и не намерих отговор на моя въпрос:
Къде в Пловдив правят качествени антицелулитни масажи? Къде мога да го направя това прословуто LPG? Кавитация? Кое е по-добро? Знам,че е индивидуално,ама все пак..
Ходя три пъти седмично на фитнес, пия много вода,ограничавам се с храната. Обаче,спрях цигарите. И напълнях.И ще се гърмна. Имам едни десет кг от горе които ме убиват психически. Никога не съм била дебела. Никога не съм имала целулит.Досега.
И най-големия ми проблем е че не съм от Пловдив,даже не съм и българка ако трябва да съм точна, и не знам къде да отида тука при майничките Simple Smile
Офертите ми се виждат измамни. Не се обиждайте, ама думата промоция в България не я уважавам...Винаги ме е страх,че ще ме излъже някой.
И така за последно моля за някакво инфо за Пловдив! Благодаря ви предварително,страхотен форум е Бг-мама:)))))
Когато не зная нещо,Бг-мама знае всичко:)))

# 541
При 10 кг над обичайното тегло няма да има особен ефект от масажите Peace. Добре е да ги правиш за тонус на кожата в процеса на отслабване, но в този случай всеки масаж ще ти свърши работа, дори класически. Просто се въоръжи с търпение и когато останат 2-3 излишни кг, започни по-интензивно с масажи и процедури.

# 542
При 10 кг над обичайното тегло няма да има особен ефект от масажите Peace. Добре е да ги правиш за тонус на кожата в процеса на отслабване, но в този случай всеки масаж ще ти свърши работа, дори класически. Просто се въоръжи с търпение и когато останат 2-3 излишни кг, започни по-интензивно с масажи и процедури.

Мерси, аз това мисля и да правя.Да почна по-интезивно да спортувам, храната така или иначе не ми е проблем, аз не ям това което е противопоказно,така,че мисля че с малко помощ би могла да се справя...не мога разбера какво се случи с тялото ми. Не съм почнала да ям повече,не се лъжа,повярвайте ми. Може ли цигарите да оказват чак такова влияние?
Шайн ти май си от Пловдив до колкото помня, посаветвай ме къде да отида? Професионалист да ми обясни какво е редно да се прави,какви процедури ще са ми от полза и подобни неща.Благодаря ти предварително:)

# 543
Здравейте! И аз да си кажа. Най-много от всичко съм доволна от професионалните масажи. Нямам време, пък и желание да се занимавам с това вкъщи сама. Спортувам не много редовно. За това предпочитам 1-2 пъти седмично да ходя на масаж.
Новото при мен е, че си взех пакет за 10 процедури с радио-честота. Помагат както срещу целулита, така и за стягане на кожата. Аз ще правя процедури за корем и бедра. Ако някой е правил такива процедури, ще се радвам да чуя мнение.   

# 544
http://relax-sb.com/
Някой ходил ли е тука? Simple Smile Изглежда прилично.

# 545
И аз разглеждах този сайт преди време, нещо по тв даваха за въпросното място, но още не съм се решила Wink Иначе действам с вендузите от лятото, определено има ефект Wink Някой правил ли си е ръчни масажи сам ...някъде четох за това, но не го намирам сега Cry

# 546
Как правите масажа с дерма ролера? Първо дерма ролер, после кройтер хоф или как ?
1.50 мм ми е ролера newsm78
Да първо дерма ролера,после мазилото.Дерма ролера задължително се дезинфекцира след употреба.

А колко трябва да натискам и по един път ли минавам? 1,5 мм е дебел ролерът ми

# 547
  • в 1001-та нощ
Да дам отчет за 3 актив лазера за борба с целулита в Леграно. Накрайникът има дупка в средата, където става вакуум, а по края има топчета, които се пързалят по кожата за ролков масаж. Третият елемент е лазера.

Вакуумът е толкова слаб, че аз изобщо не го усещам. Мисля, че уредът е удачен за момичета, при, които вакуумът на ЛПГ и Вела Шейп - прави бели.

До края на годината цената на една зона е 15 лв  Peace

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 15:26 от a.l.e.n.a

# 548
Алена, аз съм сигурно, че ти въобще нямаш нужда /при толкова поддържане от твоя страна - постоянство, масажи, кремове и т.н., аз не бих се справила  Blush/
Даже като пишеш, че ще ходиш да правиш нещо - било за лице, целулит и т.н. си мисля, че ходиш ей така за опит.
Това всичкото го пиша с най-добри мисли, защото ти се възхищавам за упоритостта и постоянството.  Hug

# 549
  • в 1001-та нощ
Има нещо такова  newsm03 , но пък ако спра   Crazy Stop ooooh!

Аз имам бричове - генетично обусловени, които се поставят ако отслабна нездравословно, но пък не мога да съм ходещ скелет, за да няма бричове и само липосукция може да ги ликвидира, но пък не си струва риска ...

Затова - каквото мога да постигна - радвам му се, за другото - здраве да е  Blush

# 550
Аз да ви кажа какво решение взех.  Joy
Отидох в този салон който бях писала малко по-нагоре, изключителни професионалисти,салона е прекрасен,чувстваш се така както би трябало да се почувстваш когато искаш да релаксираш( не като в предния салон където умрях от студ,и наполовината масаж казах,че не искам повече.платих и си търгнах бясна) #2gunfire #Cussing out
Обясниха ми какво трябва да направим, измериха ме,направиха ми програма,която се състои от антицелулитни масажи,ръчни,пресотерапия и кавитация.Направихме график до 29.12 и се почна Wink
Момичето обясни,че кавитация без антицелулитни масажи е безсмислена, защото преди това е хубаво всичките тези тлъстинки да бъдат "размръдани"
Масажа не беше от най-приятните неща в моя живот,ама аз тръпя.Не,че имаше някаква огромна болка,просто някакво неприятно чувство.Три пъти ставах до тоалетна,допишкваше ми се,и тя каза, че така трябва.Имам една мъничка сънинка,която почти не се забелязва,момичето каза, че който ми е казал,че трябва да има синини след масажа е купил курса за сто лв...
Отделно,ходя на фитнес,вече през ден.Ако отида сутрин само тичам, около 40-45 мин 3 мин ходене-1 мин тичане.Ако съм следобед,правя програма с инструкторка.(Изключителен хитлер,между другото:-) tantrum tantrum
Правя си домашен хляб,пълен с семки от сусам,ленено семе,маково семе.Пия над 4л вода на ден,правя си дренажни чайове,всяка сутрин в фреша слагам три лъжици ленено семе,храня се нормално без особен режим,по-често на по-малко.С много плодове и зеленчуци в менюто ми. Месото не го заобикалям.Сладко изкарах съвсем от употреба. пека си тиква на фурна и това ми замества сладкото Simple Smile
Отделно си правя пилинг на кожата,и се масажирам с суха четка за тяло.
Имам записани мерките си,килограмите си, и на 29.12 ще споделя с вас резултатите си Simple Smile
Надявам се след такава атака от моя страна поне малко да се покаже да ми вдъхен кураж да продължа!!!! newsm44

# 551
  • Sofia
   Ехеее, браво, супер тактика!  bouquet Със сигурност всичките ти усилия ще се увенчаят с успех. Peace

# 552
   Ехеее, браво, супер тактика!  bouquet Със сигурност всичките ти усилия ще се увенчаят с успех. Peace

Мерсиии  smile3525
Ако ти кажа,че "превъртях" Бг Мама докато измисля правилния подход,ще ми повярваш ли? Simple Smile
Мамите са написали всичкооооооо,страхотни са!! Само трябваше да събера най-доброто!
Така,че ако има резултат,Бг Мама ще е помогнала мнооогооо:))))

# 553
Здравейте, да питам и аз - съвсем сериозно съм замислила от новата година да започна да ходя на антицелулитни процедури. В тази връзка препоръчайте добър козметик/салон в Бургас, където да ходя?

# 554
  • In transit
Здравейте! И аз да си кажа. Най-много от всичко съм доволна от професионалните масажи. Нямам време, пък и желание да се занимавам с това вкъщи сама. Спортувам не много редовно. За това предпочитам 1-2 пъти седмично да ходя на масаж.
Новото при мен е, че си взех пакет за 10 процедури с радио-честота. Помагат както срещу целулита, така и за стягане на кожата. Аз ще правя процедури за корем и бедра. Ако някой е правил такива процедури, ще се радвам да чуя мнение.   
ще споделиш ли името на масажиста, от който си доволна и къде работи?

Общи условия

Активация на акаунт