Целулит - 6 тема

• 101 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Всъщност, бих казала, че като наближиш 40 започва да се усеща разлика. А с една късна бременност много жени отлагат неизбежното още във времето.
Аз съм на 39. До преди две години не съм се замисляла за някакви специални грижи поради твърде динамичен живот. Родих на 34. Година след това тежах 47 кг.
Сега се старая да поддържам максимум 50 кг като тегло, защото под 49 вече ми се отразява чувствително на лицето.
За съжаление целулитът и отпускането на кожата вече си изискват системна грижа. Лошото при мен е , че всякакъв спорт води до ефекта " бедра-дереци" и мога да се огранича само с каланетика, пилатес или йога, а те не са особено ефективни.

А за потребността да се грижим за себе си- когато човек дълги години е изглеждал много добре, не може да остане сляп за промените, които настъпват с годините. Това не означава, че не се чувства добре. но не виждам нищо нередно да положи грижи, които намира за подходящи.
Аз лично не бих се подлагала на хранителни режими, защото харесвам своите хранителни навици. Не бих се занимавала и с изтощителен спорт, защото всеки ден по 2 часа бих уплътнила с далеч по-полезни неща.
Намерила съм своя начин Peace.

# 526
  • Пловдив
Шайн,може ли да кажеш къде работи първото момиче? Дали ще е удобно и за телефона и да попитам? Може и на лични..
Благодаря ти предварително Hug

# 527
Деси от Азалия Peace. В нета имат координати. Намират се срещу сградата на театър  Хенд.

# 528
Може ли някой който е ползвал дермо ролера да опише действията,смисъл колко време се прави масажа,колко често и т.н.
Иначе както и друг път съм писала аз си изчистих целулита с вендузите,диета и спорт.Септември месец си правих липо на вътрешна част на бедра и абдоминопластика.С масажите не мисля да спирам и така сега ми се иска да пробвам и дермо ролера на лице и крака.

# 529
  • Пловдив
Деси от Азалия Peace. В нета имат координати. Намират се срещу сградата на театър  Хенд.
Сърдечно благодаря! Hug

# 530
Някой ползвал ли е този продукт
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/soin-corporel/24690-lierac- … 508240245894.html?
Предишните години ползвах Целуслим на Елансил и бях много доволна. Чудя се дали да не опитам сега с този гел. Елансил беше с 24 часово действие, този мисля, че се нанася два пъти дневно.
Ще се радвам, ако някой се включи с отзиви.

# 531
  • Пловдив
Аз Peace купих 3 бр едно след друго,и за съжаление са пари хвърлени на вятъра. От елансил и аз останах много доволна Peace

# 532
Благодаря  bouquet! Значи по-скоро да взема няколко опаковки от Елансил, докато още го има.

# 533
От къде си го купувате този Елансил?

# 534
  • Пловдив
От фармашоп Peace

# 535
Здравейте,момичета !!!

Търся качествен масажист за антицелулитните масажи.Прочетох темата,повечето пишете на лични съобщения.Ако може и на мен да ми споделите някои добър масажист.Ходих в няколко салона,но всички досега само галеха нежно и отбиваха номера  Sad
Ще съм Ви много благодарна за спестените пари и загубено време.

# 536
  • в 1001-та нощ
Ще пробвам Tri-activ anti cellulite technology в Леграно  Peace

# 537
Как правите масажа с дерма ролера? Първо дерма ролер, после кройтер хоф или как ?
1.50 мм ми е ролера newsm78

# 538
Как правите масажа с дерма ролера? Първо дерма ролер, после кройтер хоф или как ?
1.50 мм ми е ролера newsm78
Да първо дерма ролера,после мазилото.Дерма ролера задължително се дезинфекцира след употреба.

# 539
  • София
И аз се присъединявам към питането на wiggy

Здравейте,момичета !!!

Търся качествен масажист за антицелулитните масажи.Прочетох темата,повечето пишете на лични съобщения.Ако може и на мен да ми споделите някои добър масажист.Ходих в няколко салона,но всички досега само галеха нежно и отбиваха номера  Sad
Ще съм Ви много благодарна за спестените пари и загубено време.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт