Целулит - 6 тема

• 99 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Вижте каква статия намерих за целулита и съставките, които са важни в състава на антицелулитнита кремове http://www.thespecial-presales.com/news/bgprocelix/1/ някой ползвал ли е продукта, който рекламират?

# 391
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a би ли дала линк за този крем на Кларинс

...

Тези два продукта, единият се ползва сутрин, а другият вечер  Twisted Evil

# 392
Някой може ли да сподели мнение за този салон и масажа, който предлагат тук http://izgodni.bg/offer/121229
Майка ми иска да ходи, цената много ни хареса, дано и процедурата.

# 393
Днес успях да обуя панталон Joy, който мислех, че няма да ми става това лято,,, Много съм щастлива! Много, много не мърдам с килограмите, но явно с подкожните тлъстинки се справям  Laughing Преди седмица не можех да го обуя до бедрата, а вече влизам  Peace Антицелулитната ми терапия дава резултат  Joy

# 394
  • София
Това е страхотна новина, mag_ven , много стимулиращо!  Peace

# 395
Здравейте момичета борещи се с целулита.

Искам и аз да споделя, че виждам страхотна разлика от както започнах да се боря с целулита. Започнах с 12 процедури LPG, след това продължих с антицелулитни масажи. В банята правя масаж с кафе, мажа с антицелулитен крем и масажирам силово, до колкото ми е възможно разбира се. Само вендузи не съм си купила. Всички панталони, които ми бяха тесни, вече ми стават, даже една идея са ми по-широки, кожата ми е видимо по-гладка и като седна и си кръстосам краката вече не се виждат дупчици Simple Smile

# 396
  • на острова на мечтите
Днес успях да обуя панталон Joy, който мислех, че няма да ми става това лято,,, Много съм щастлива! Много, много не мърдам с килограмите, но явно с подкожните тлъстинки се справям  Laughing Преди седмица не можех да го обуя до бедрата, а вече влизам  Peace Антицелулитната ми терапия дава резултат  Joy
Радвам се, когато чуя подобни новини. Браво на теб!
Аз все още не съм си получила вендузите Crossing Arms
Правя обаче масажи и за да се стимулирам малко си купих два нови бански костюми-половинки. Иначе все цели купувах, но вече край. Като видях на плажа какви целулитни красоти, двойно и тройно повече от моите се мъдрят с разни секси бански... Да им имам самочувствието на италианките!

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 11:54 от danilu

# 397
  • на острова на мечтите
Къде сте се разпиляли!? Голямо затишие тук!

# 398
  • Sofia

Целулитът явно е напуснал повечето дами (или просто лятото е към края си и вече на никого не му пука). Joy Joy Joy

# 399
  • на острова на мечтите

Целулитът явно е напуснал повечето дами (или просто лятото е към края си и вече на никого не му пука). Joy Joy Joy
Уау, страхотен аватар! Peace
Аз пък си мисля, че с лек загар не се забелязва толкова много целулитчето Laughing Но на мен ми се ще да го разкарам дори и не само преди лятото. Забелязвам, че с употребата на антицелулитните кремове кожата ми е доста по-гладка и приятна наглед.

# 400
  • Sofia
   Мерси! Hug

Да, кремовете определено се оказват благотворно на кожата. Peace

# 401
  • SF
Кремове бол. В една обикновена дрогерия са няколко рафта антицелулитни кремове и гелове.
Кой? Кой от тях да попадне в кошничката ми??? newsm78

# 402
Започнах масаж с утайка от кафе,прави страхотен пилинг, редувам я с масаж със магнезиев скраб като имам резултат ще пиша.Кафето прави страхотен пилинг и на ходилата!

# 403
  • на острова на мечтите
Започнах масаж с утайка от кафе,прави страхотен пилинг, редувам я с масаж със магнезиев скраб като имам резултат ще пиша.Кафето прави страхотен пилинг и на ходилата!
Проблемът с утайката от кафе е, че се запушва канализацията. А самат мисъл, да ми дойде у дома водопроводчик Sick Нееееееееееееееееееееееееее #Cussing out

# 404
  • София
Проблемът с утайката от кафе е, че се запушва канализацията. А самат мисъл, да ми дойде у дома водопроводчик Sick Нееееееееееееееееееееееееее #Cussing out
`щооооо

хихих, шегувам се ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт