Целулит - 6 тема

• 101 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • SF
Апаратът прави по-добър и по-здрав вакуум.

# 511
Аз нямам предвид вакуумни масажи, а стандартни антицелулитни от кинезитерапевт Peace. Не ги заменям за нищо.

# 512
Ще споделиш ли (може и на лични) къде ходиш на ръчни масажи Simple Smile

# 513
  • Sofia
Ще споделиш ли (може и на лични) къде ходиш на ръчни масажи Simple Smile

И аз се интересувам, защото читавите професионалисти не са много. Peace

# 514
И аз се интресувам от масажите Wink

# 515
Мисля, че Шайн беше от Пловдив, нали така или се лъжа  Rolling Eyes

# 516
  • на острова на мечтите
Значи, аз видях дерморолери на цени от около 50 евро и нагоре. Погледнах този сайт и там цените са от около 3 лири, т.е. някъде около 6 евро. Thinking Ако съм видяла добре, разбирасе. Ще трябва да се разгледам и по магазините какви цени имат.

"LPG"-какво означават тези сигли? Аз попитах веднъж,ама май не получих отговор!? Ако са апаратури с лазер, доколкото имам информация ефектът наистина е минимален,а и не са съвсем невинни за здравето.

# 517
  • SF
Работят с вакуум. Не знам да участва и лазер. Нямат светлинки. Само "смучат" като с вендузите, но по-силно "захапват".

# 518
  • на острова на мечтите
Работят с вакуум. Не знам да участва и лазер. Нямат светлинки. Само "смучат" като с вендузите, но по-силно "захапват".
А, успокоих се! Чувах тук по ТВ, че процедурите с лазер не са невинни, особено ако не са правени от медицинскио лице. Не че и между докторите няма некадърни,ама... Laughing
Тук захладня и май ще започна да попрескачам вендузите през ден. Ще редувам с ръчен масаж, за да се затоплям Wink
Къде сте се изгубили? Да се надявам, че сте се справили с целулитчето и сега си се кефите някъде  Peace

# 519

Къде сте се изгубили? Да се надявам, че сте се справили с целулитчето и сега си се кефите някъде  Peace

Не, просто дойде зимата и го скрихме, и него го облякохме Wink  Laughing
Лятото е по-мотивиращо да действаш  Blush

# 520
Не съм забелязала въпросите Peace.
От Пловдив съм.
За масажите- трябва да опитате на различни места, защото всеки има своя техника на работа. Пролетта направих един курс при едно момиче, което работеше доста силово, но без синини и болка. Ефектът беше страхотен. В сравнения с нея, моята козметичка, която не е рехабилитатор , масажира направо релаксиращо. Но техниката й е съвсем друга. Лятото първото момиче замина да работи на морето и тъй като не ми се търсеше друг салон, направих една серия от 10-12 масажа при моята козметичка. Писала съм и тук в темата, но резултатът беше няколко сантиметра разлика от коляно и бричове. 
Така, че при мен действат във всякакъв вариант.
Масажите са ефективни при чиста форма на целулит, без излишни килограми. Миналата година бях с 2 кг по-тежка. Пак имаше ефект, бях доволна, но тази година беше много по осезаемо.

# 521
  • София
Шайн, ако не е нахално, на колко години си? Не за друго, но ми се иска да потвърдиш или отхвърлиш твърдението, че с възрастта нещата се получават по-трудно  Peace
Една приятелка все повтаря, че "като превъртиш 30-те, всичко тръгва надолу", всичко става по-трудно, по-бавно. За съжаление май се оказва права...

# 522
  • Sofia
Шайн, ако не е нахално, на колко години си? Не за друго, но ми се иска да потвърдиш или отхвърлиш твърдението, че с възрастта нещата се получават по-трудно  Peace
Една приятелка все повтаря, че "като превъртиш 30-те, всичко тръгва надолу", всичко става по-трудно, по-бавно. За съжаление май се оказва права...

О, напълно вярно е това твърдение, за жалост. Peace По себе си съдя, а все още нямам 30 дори... Crazy

# 523
Мдааа, много е права приятелката ти Grinning

# 524
  • на острова на мечтите
Целулитът е предимно женско заболяване, възпалена клетъчна структура, болезнено втвърдяване. Да, това е заболяване далеч над естетическия проблем подобно на всички заболявания свързани с възпаления завършващи на –ит, като артрит, тендовагинит, плексит и т.н. Най- краткото определение което бих дала е вътрешна броня към външния свят. Това преди всичко е блокирано творчество.Ако знаехте какво да съТворите , за да излезете от определена ситуация нямаше да си причините това.Притеснения  от  това какво мислят другите за вас и това ви пречи да пристъпите към  действие. Това са хора с твърде много емоции, които искат да контролират другите, своите близки, но не желаят те да видят това и сдържат емоциите си. Това са задържани натрупани, натъпкани, кристализирали емоции, страх. От какво се страхуваш, играй, забавлявай се и остави другите да играят и да се забавляват. Остави живота ти да се лее, не се „пали” /ядосвай/ гневи на себе си или на другите.Всеки път когато загубвате гъвкавост значи сте се отклонили от жизнения си път.
Когато изчистите от себе си причината и целулита ще се разгради, иначе всички козметични или лечебни практики ще водят до временно лечение.
Успех!
Крака
Горна част- бедра- Желания и усещания, трупаш желания и ги втвърдяваш , защото не ги реализираш. Трудно постигаш удовлетворение, искаш да докажеш стойността си на някой друг.Не се забавляваш.
Липса на добро заземяване.Чувство на липса на подкрепа, опора в живота.Чувство че живота те притиска
Коляно  - Липса на гъвкавост, страх от загуба на контрол.Погледни по друг начин на бъдещето си, не си на колене и все пак всички се нуждаем от помощ понякога.
Чувство за малоценност,незначителност, подценяване, ограниченост.Трупане на чужд опит.
Долна част - Начина по който гледаме на бъдещето, способността да напредваме, дълго размисляне, несигурност, ти пречат да изживееш опит, който ти е необходим. Повече доверие в себе си.Вселената ще ти даде необходимия порив.
Поемане/подхлъзване по чужди пътища.Примане на чуждата истина за своя
Корем
Горна част-Престани да смяташ, че си на земята , за да бдиш над чуждо щастие/колкото и да обичаш тези хора/ и  да се притесняваш за тях .
Слагаш си въображаемо бреме/бременност/тегло.Липса на вяра, доверие в това което Е. Съпротивляваш се на живота, не плуваш свободно във водите му.
Долна част- Притеснения  за Тук и Сега, стегнала си се , ако се отпуснеш имаш много по-голям шанс да намериш решение, което не се осланя на страха.
Задържане, трупане на стари мисъл-форми, модели, блокажи.
Талия – Нереализирана женственост , неоценена женственост, неразбрана женственост, загуба на финес.Самокритика, гняв, липса на самочувствие.Презастраховане, трупане,
Седалище    - Емоции дължащи се на това , че не може да контролира определени хора и ситуации. Главно физически неща- пари, работа. Трудно ти е да не играеш главната роля, в това което става. Остави другите да правят своите избори сами.
Презастраховане, трупане.
Ръце
Горна част  -Трудно ти е да покажеш любовта си към другите.Начинът по който мислиш е буквално дървен вдървява те . Не се съмнявай в себе си. Приемай подадените към теб ръце и подавай свободно своите към другите. Приемай и се остави да бъдеш приета
Голямо натоварване, много цели, отговорности.Това не те прави по-приета, по-добра или каквото там е решил ума ти.
Долна част- това което правиш с ръце не го правиш с любов към себе си най-вече.Лява ръка взимане, дясна даване. Вземи се в ръце имаш всичко,  за да изживееш този опит.

Ето нещо, което намерих днес и реших, че може да е от полза.
 Тц, не са прави вашите приятелки! Аз също имах една приятелка, с 5 години по-голяма от мен и като навърши 30 ми каза: "Като станеш на 30....ще видиш!" не видях нищо. После на 35,пак същата максима...и така на всеки юбилей. Аз съм над 50 и досега не съм видяла нищо. Да, малко се олях, след като дойдох тук и започнах да прекалявам с храненето, ама сега съм си на ниво, тежа отнова толкова, колкото тежах преди и изглеждам добре за възрастта си. Според мен, всичко е в главата ни! Hug
 Много забвнен пост за "облеченият целулит! Смях се от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт