Целулит - 6 тема

• 99 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Моят целулит е като набит в краката ми,а масажистката ми каза че бил мек...струва ми се е е точно обратното/май няма да се отърва от него никога дали като сваля тези 7_8 кг който имам излишни ще умекне и ще може да се разбие някак

# 571
  • Sofia
   Целулит не се чисти лесно, но не е и неъзможно. Не се отказвай и бъди последователна в борбата. Peace

# 572
Здравейте, момичета. Честита Нова Година. Да сте живи и здрави и нека годината ви донесе много хубави моменти.
Споделете някое ефикасно мазило, което да допълни основната грижа? В момента имам нужда и от това, въпреки че като цяло не съм им фен.

# 573
  • в 1001-та нощ
Мога да ти препоръчам концентрата на Лерболарио  Peace

# 574
Има ли ефект от него?

# 575
  • в 1001-та нощ
При мен видим и бърз  Peace Ползвах го, след като родих  Peace

# 576
  • FRANCE
А от къде го купи? Благодаря

# 577
  • в 1001-та нощ
Имат магазин в София, както и сайт, а тук с отстъпка http://www.e-zona.bg/product/svrahaktiven-kontsentriran-fluid-erbolario-14266

# 578
  • FRANCE
благодаря  bouquet

# 579
Имат магазин в София, както и сайт, а тук с отстъпка http://www.e-zona.bg/product/svrahaktiven-kontsentriran-fluid-erbolario-14266

Това за колко време даде резултат? Как се маже -сутрин и вечер или?

# 580
  • SF
Опаковката е 100 мл. С тези 100 мл мажеш  целите бедра. За сравнение стандартна опаковка душ гел е 250 мл. Би трябвало да даде резултат до приключването на първата опаковка, което означава много бърз ефект. За да те стимулират да купиш следващата. Simple Smile

# 581
Опаковката е 100 мл. С тези 100 мл мажеш  целите бедра. За сравнение стандартна опаковка душ гел е 250 мл. Би трябвало да даде резултат до приключването на първата опаковка, което означава много бърз ефект. За да те стимулират да купиш следващата. Simple Smile
Да, да, какво трябва ми е ясно, но понеже Алена е писала, че е използвала продукта и искам лично мнение   Simple Smile

# 582
  • SF
Първо, аз по никакъв начин не  преча на Алена да ти сподели личното си мнение и второ - моето също е лично мнение в тема за мнения. Трето - трудно преценяваме на кого какво е ясно, за да го избягваме в личните си мнения.

# 583
Извинявай ако съм те обидила, не разбрах, че си ползвала продукта, а просто мнение не ме устройва, то реално от всички антицелулитни продукти се очаква това, но от колко го получаваме?

# 584
  • в 1001-та нощ
Видим ефект имаше още през първите 2-3 седмици  Peace Правих и вендузния масаж, но го правех и преди да ползвам концентрата, а такъв ефект нямаше. Ползвах го през ден, сутрин. Ако се ползва ежедневно и сутрин и вечер, вероятно ще има повече ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт