Целулит - 6 тема

• 99 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря Алена  Hug Значи поръчвам и ще ви пиша за резултата.

# 586
 здравейте момичета,бихте ли ми препоръчали масажна четка за целулит,благодаря ви предварително  Hug

# 587
  • In transit
Някакви отзиви за този масажор? http://www.marvi.bg/medisana-ac-850-anticeluliten-masajor-9278.html, има ли смисъл да се инвестира в него?

# 588
  • София
Честно казано, нямам наблюдения върху въпросния масажор. Надявам се, да не се подразниш, че взимам отношение. ... но, според мен, всяко нещо, ако би имало ефект, то това ще е само ако се ползва редовно. Аз лично, имам един АЦ Масажор на Филипс от 6-7 години. И, как да кажа има ли ефект, като не съм го ползвала и 15 минути  Embarassed С това искам да кажа, че ако си решила да го ползваш, бъди редовна  Peace поне не е от най-скъпите.

# 589
  • Пловдив
Алена,би ли ме посъветвала към кое да се насоча-ръчен масаж,вакум или вела шейп? Бебка скоро става на 11 месеца,все още кърмя,но искам да си обърна внимание.. Hug

# 590
  • в 1001-та нощ
Велашейп Simple Smile

# 591
  • In transit
Честно казано, нямам наблюдения върху въпросния масажор. Надявам се, да не се подразниш, че взимам отношение. ... но, според мен, всяко нещо, ако би имало ефект, то това ще е само ако се ползва редовно. Аз лично, имам един АЦ Масажор на Филипс от 6-7 години. И, как да кажа има ли ефект, като не съм го ползвала и 15 минути  Embarassed С това искам да кажа, че ако си решила да го ползваш, бъди редовна  Peace поне не е от най-скъпите.
не се дразня изобщо, затова е темата, да обменяма опит. Това за постоянството ми е ясно...аз и вакум имам ама не съм от най-редовната, но и лесно ми излизат капиляри и гледам само на дупето да масажирам.

# 592
  • Пловдив
Така си и мислех,но бях длъжна да попитам Mr. Green
През колко дни е добре да се ходи? Нещо което трябва да знам? Hug благодаря ти!

# 593
  • на острова на мечтите
Мога да ти препоръчам концентрата на Лерболарио  Peace
Концентратът е гел  от ананс,доколкото видях, а "Лерболарио" е билков магазин на италиански "L'erboristeria"-билков магазин с две думи,или ?l'elborista-аптекарят.Пардон за пояснението!Има и хапчета от ананас, но когато аз ги пиех нямаше кой знае какъв ефект. Такъв гел не съм ползвала!Ще взема да опитам!

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 13:00 от danilu

# 594
Здравейте момичета аз съвсем зарязах борбата с целулита, но мисля пак да се амбицирам  Blush
По празниците бях на гости в леля ми и си е взела от тези масажиращите колани, които имаше преди във фитнесите, а сега рядко виждам и казва че има ефект. Става въпрос за:
http://sportdepot.bg/bg/product/actuell_fitness_vibromasajor_al3 … ml?state=cGFnZT0y
Някой ползвал ли е такъв уред и може ли да сподели мнение, защото не ми се дават пари за нещо безполезно, както винаги става при мен Close

# 595
  • на острова на мечтите
Здравейте момичета аз съвсем зарязах борбата с целулита, но мисля пак да се амбицирам  Blush
По празниците бях на гости в леля ми и си е взела от тези масажиращите колани, които имаше преди във фитнесите, а сега рядко виждам и казва че има ефект. Става въпрос за:
http://sportdepot.bg/bg/product/actuell_fitness_vibromasajor_al3 … ml?state=cGFnZT0y
Някой ползвал ли е такъв уред и може ли да сподели мнение, защото не ми се дават пари за нещо безполезно, както винаги става при мен Close
Както някой по-горе спомена, важното е да сме редовни! Иначе можем да си купуваме какво ли не. Аз съм го ползвала у едни приятели,а и преди във фитнес, но за моят дом е доста обемен и няма къде да го наместя,та... Има и по-малки масажьори /ръчни, не мога да ти дам линк в момента. Трябва да прецениш дали имаш място да го държиш и да си дадеш сметка колко си постоянна. Аз нямам много туй последното качество, но с вендузите, старнно някак си, съм редовна, дори и сега в по-студенкото време. Thinking Hug
Пак да попитам за дерморолера, ползвате ли и как точно се ползва в домашни условия?

# 596
И аз отдавна ги оставих нещата така, но живот и здраве пролетта, мисля наново да почвам.
И то, защото наблягах предимно с масажа и вендузите и определено забелязвам отпускане на кожата по краката и дупето.  Rolling Eyes Confused Стои леко неравна по тези места и реших да поспра с процедурите.

# 597
  • на острова на мечтите
И аз отдавна ги оставих нещата така, но живот и здраве пролетта, мисля наново да почвам.
И то, защото наблягах предимно с масажа и вендузите и определено забелязвам отпускане на кожата по краката и дупето.  Rolling Eyes Confused Стои леко неравна по тези места и реших да поспра с процедурите.

А моята кожа стана доста суха Crossing Arms Мажа обилно с олио "джонсън", но ....

# 598
  • в 1001-та нощ
danilu, италианска е марката Simple Smile http://www.erbolario.com/

Така си и мислех,но бях длъжна да попитам Mr. Green
През колко дни е добре да се ходи? Нещо което трябва да знам? Hug благодаря ти!

Мисля, че ходих през ден за първите процедури, после само поддържащо Simple Smile

Сега пробвам триактив лазера в Инфинити Клиник. Според терапевтите е основно за стягане и има добри резултати Simple Smile Мисля, че е напълно ОК за капиляри  Peace

Иначе имам тренировка всеки ден, вкл. доста за бедра и дупе, а след всяка тренировка вендузи и душ Simple Smile

# 599
Велашейп работи, чрез съчетание на радиочестота, инфраред светлина и вакуум. Това е добре, но пак ако говорим за слаби капиляри, вакуумът съвсем не е добро решение. Ефект при целулит сигурно има, но при проблем с капилярите не мисля, че е ок. В този случай по-добре е отпуснатата кожа да се третира само с радиочестота без вакуум. 

Общи условия

Активация на акаунт