ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 768
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
  • Добруджа
Тук сме.  Simple Smile В този космополитен град винаги има какво ново да се види, разбира се не подминаваме и стари места, като Султанахмед например. Да поседнеш на пейка пред Св. София си е класика в жанра.  Wink Както всяко пътуване и това беше вълнуващо.

# 436
  • варна
привет и от мен току що завърнала се от стамбула изкарахме невероятно по късно ще разкажа по подробно ето малко снимчициhttps://www.facebook.com/rosi.vn/media_set?set=a.102021223989659 … 771976&type=3

# 437

Една простотийка от тази вечер. Бях писала преди време за българката Яна, която работи в магазина  за бижута на девер си. Чака бебе и сега не работи. Та нося аз една луканка за нея в магазина и реших да пробвам едни обеци. Говоря с продавачката на руски. В това време Тургай решава да набере по скайпа една мацка от България / с която се запознали пак в неговия магазин/. Заговорихме се с Дени, аз и показвам на камерата обеците и се майтапим. В това време влезли две кифли, които на излизане побързали да споделят с придружителите си, че съм била много проста, защото съм искала да се гледам на лаптопа.

Добре, че днес не ме  видяха онези двете, че такова   шоу им спретнах на турците, докато чаках да ми намалят сребърния пръстен, чееее......Ми обичам си Истанбул, какво  да правя?

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 23:06 от ASSAMARIS

# 438
Малко папарашки снимки с вчерашна дата /лични са/.
http://aspirinbg.com/viewtopic.php?f=4&t=2089&p=5066#p5066
Цъквате два пъти върху снимката.

# 439
Заплюли сме си да посетим Инстанбул, понеже ще ни е за пръв път, ми се иска да е организирано, дали може да ми  препоръчате с коя агенция да направим подобно пътуване( гледам вякакви руал травъл, караци-караджъ...)? важното е да е с транспорт и поне за 3 нощувки, и друго питане имам понеже ще сме с детето и чи де иска да го заведем до ВиаЛенд, може ли малко инфо от ходили там, цени и тн. и според вас кога е подподящо да се посети Инстанбул, дори да не е курорт има ли някаквя сезонност, или когато се организираме да тръгваме : )) изчетох темата, но инфото е толкова много, че вече се обърках Simple Smile) благодаря : )

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 01:26 от wwwrrr

# 440
  • София
Заплюли сме си да посетим Инстамбул, понеже ще ни е за пръв път, ми се иска да е организирано, дали може да ми  препоръчате с коя агенция да направим подобно пътуване ? важното е да е с транспорт и поне за 3 нощувки, и друго питане имам понеже ще сме с детето и чи де иска да го заведем до ВиаЛенд, може ли малко инфо от ходили там, цени и тн. и според вас кога е подподящо да се посети Инстамбул, дори да не е курорт има ли някаквя сезонност, или когато се организираме да тръгваме : )) изчетох темата, но инфото е толкова много, че вече се обърках Simple Smile) благодаря : )

Само в тази тема поне 3 пъти е писано за Виаленд с препратки. Бялк се е постарал да напише цяла тема в пътеписа си и непрекъснато я цитира. Не мога да си представя, че човек, който е чел темата не е намерил информацията. Потърси по-внимателно. За агенциите също непрекъснато има питания и отговори. Разбира се, мненията са различни.  Grinning Може би се открояват Караджъ турс. С 3 нощувки екскурзии почти няма, освен по празници с повече почивни дни.

# 441
Добро утро, понеже си организирам пътуване до Истанбул, та се чудех дали можете да ми препоръчате някакви хотелчета в района на Лалели или Аксарай. Вьобще има ли хубави хотели там???  Thinking Хубав ден!!!  Hug

# 442
Ассамарисче, истинска султанка си!  Joy

А снимките от сета! Фенките се изтрепаха да ходят да снимат, нищо не намериха, а ти си ударила джакпота! Браво!

# 443
Заплюли сме си да посетим Инстамбул, понеже ще ни е за пръв път, ми се иска да е организирано, дали може да ми  препоръчате с коя агенция да направим подобно пътуване ? важното е да е с транспорт и поне за 3 нощувки, и друго питане имам понеже ще сме с детето и чи де иска да го заведем до ВиаЛенд, може ли малко инфо от ходили там, цени и тн. и според вас кога е подподящо да се посети Инстамбул, дори да не е курорт има ли някаквя сезонност, или когато се организираме да тръгваме : )) изчетох темата, но инфото е толкова много, че вече се обърках Simple Smile) благодаря : )

Само в тази тема поне 3 пъти е писано за Виаленд с препратки. Бялк се е постарал да напише цяла тема в пътеписа си и непрекъснато я цитира. Не мога да си представя, че човек, който е чел темата не е намерил информацията. Потърси по-внимателно. За агенциите също непрекъснато има питания и отговори. Разбира се, мненията са различни.  Grinning Може би се открояват Караджъ турс. С 3 нощувки екскурзии почти няма, освен по празници с повече почивни дни.
Върнах се за повторение : ) Най-вече ме тормози избора на агенция всичко друго ще го намериме...Просто тези, които включват посещение на ВиаЛенд, са ми неизвестни а от големите гледам няма включено посещение там...Дали да се хванем с Караджъ пък ходенето до ВиаЛенд сами да си го направиме...Нощен или дневен преход...Караджъ, Бохемия и тн. със собствени автобуси ли са или ползват Метро или други...

# 444

А снимките от сета! Фенките се изтрепаха да ходят да снимат, нищо не намериха, а ти си ударила джакпота! Браво!
Споко, има още!

На гости на капитан Али -https://www.youtube.com/watch?v=sDKtkKGd9jo

# 445
Добро утро, понеже си организирам пътуване до Истанбул, та се чудех дали можете да ми препоръчате някакви хотелчета в района на Лалели или Аксарай. Вьобще има ли хубави хотели там???  Thinking Хубав ден!!!  Hug
Хотел Kuran Hotel намира се в Лалели и е 3 мин пеша от спирка Лалели-университете и на3мин от спирка Аксарай.Бяха ни настанили в него.Чисто е ,сменяха ни кърпите и чистеха стаите всеки ден ,то повече не ти трябва по-цял ден си навън.

# 446

Споко, има още!

На гости на капитан Али.

https://www.youtube.com/watch?v=sDKtkKGd9jo

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 11:05 от ASSAMARIS

# 447
  • София
wwwrrr, със собствени автобуси са. Бохемия също ги хвалят, но съм останала с впечатлението, че са с по-високи цени. А дали с нощен или дневен преход - зависи от хората, които пътуват. При нощния се печели един ден, но пък през този ден силите са малко. До Виаленд не съм ходила и не съм се интересувала как се стига, но града е с много добре организиран транспорт и не мисля, че някой би се затруднил да отиде където и да било сам.

newsm10    smile3521    newsm03

А снимките от снимачната площадка от Тузла ли са? Ако е така, кварталът изглежда добре (или поне сниманата къща  Laughing).

Откакто съм си дошла, все се каня да ви покажа мозайките на новия фонтан между Света София и Синята джамия. Ето какви са били през август 2012, малко след като ги откриха:

Скрит текст:

И ето какви са днес:

Laughing  Не можаха да изтраят и 2 години дори.  Wink

Асамарис, клипът не тръгва. Частен бил.  Wink  Редактирам - тръгна.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 11:12 от Тaня67

# 448
Ассамарисче, истинска султанка си!  Joy

Споко, има още!
https://www.youtube.com/watch?v=sDKtkKGd9jo
На гости на капитан Али.

Можеш ли да кажеш точно адреса на тази къща? На Salih Pasa Cd във Фатих ли е?

# 449
Танче, снимките от сета са от къщата на Туба в Черни пари..., за която говорихме миналата седмица и имаше и снимки от snbankova и Нервакова май показа тук, или в темата на сериала беше  newsm78.

А кащата на Капитана е страшно грозна  Sick, пък филма сравнително скоро го снимаха.

П.п относно фонтана, някой е взел парите и си е оставил ръчичките Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт