ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 774
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Таня, благодаря за разяснението, най-вероятно избирам Караджъ пък, За ВиаЛенд ще посъбера още малко инфо и ще решим какво да правим...И мисля, че имам последен въпрос гледам офертите на Караджъ, хотелите обикновенно варират 2*, и 3/4* всичките в Лалели, категоризацията в Турция ми е непозната в тези двузвездните дали е някоя катакомба или поне чистичко и спретнато, Караджъ предлагат за 3 нощувки и закуски, двама с дете до 12-  две звезди 655, три- 850, четири- 955.  Чудя се заслужават ли си парите за 3 звезди, или и двузвездните няма да е някоя катакомба...

# 451
http://aspirinbg.com/viewtopic.php?f=4&t=2090
Май и мене ме филмираха като фон, щото нещо не ми прилича на истинска сватба. Алооо, познавачите......нещо артистчета няма ли да познаете, за да се надуя?
Ще кача още снимки от къщата на Али и още едно клипче.
https://www.youtube.com/watch?v=-6MOL0M_u0I&list=UUlv3L7pcG11jyf9RQ-zRkyA
 Ще поднеса снимков материал за Тузла, ще ви покажа и фотосесията като рекламно лице на верига сувенирни магазини. Както се казва, само не превключвайте канала.

# 452
Заплюли сме си да посетим Инстамбул, понеже ще ни е за пръв път, ми се иска да е организирано, дали може да ми  препоръчате с коя агенция да направим подобно пътуване ? важното е да е с транспорт и поне за 3 нощувки, и друго питане имам понеже ще сме с детето и чи де иска да го заведем до ВиаЛенд, може ли малко инфо от ходили там, цени и тн. и според вас кога е подподящо да се посети Инстамбул, дори да не е курорт има ли някаквя сезонност, или когато се организираме да тръгваме : )) изчетох темата, но инфото е толкова много, че вече се обърках Simple Smile) благодаря : )

Върнах се за повторение : ) Най-вече ме тормози избора на агенция всичко друго ще го намериме...Просто тези, които включват посещение на ВиаЛенд, са ми неизвестни а от големите гледам няма включено посещение там...Дали да се хванем с Караджъ пък ходенето до ВиаЛенд сами да си го направиме...Нощен или дневен преход...Караджъ, Бохемия и тн. със собствени автобуси ли са или ползват Метро или други...

Ние пътувахме за Великден с Бохемия. Пътуват с наети от друга фирма автобуси (нашият беше на фирма от Гоце Делчев), но са собствени в смисъл, че са наети само за екскурзията. Фирмата предлага и 3, и 4 нощувки с дневен преход, а също и 2 с нощен. Ние избрахме дневен преход, но наистина първият ден минава в автобуса - бяхме след 18 часа в хотела. При нас имаше и разминавания с договорената програма, понеже сме подписали договора преди излизането на каталога. Може би сега няма да има такива проблеми вече. Хотелът беше хубав, на удобно място. Не сме ходили до Виаленд, така че не мога да помогна, но сайта, който предложи bialk е перфектен при планиране на посещения на различни места в Истанбул.

# 453
http://aspirinbg.com/viewtopic.php?f=4&t=2089&p=5068#p5068
Още от къщата на Туба.

Нищо лично, но ако ви е трудно да научите как е точното име на този град, просто го наричайте Цариград.

# 454
" Я Арлекин, я просто шут"
https://www.facebook.com/wazlaw/media_set?set=a.744080532311533. … 781736&type=1
Като "рекламно лице", искам да ви информирам, че в тези магазини, всички, които се представят с думите БГМАМА, ще могат да си закупят стоки с 20% отстъпка.

# 455
Ассамарисче, значи първото ти клипче не е било къщата на Капитана. Сега второто вече е истинската къща и тя си изглежда добре!

Хванала си артисти, в къщата на Туба. Отиди в темата за сериала, ще припаднат като им ги постнеш. С увеличение са виждат Небахат Чекре /майката на героинята на Туба/ , Серкан Куру /зет й на героинята/, може и някой друг да се вижда, но аз не го разпознавам. Пък хората на улицата как спокойно си се разхождат и рибарите и те си ловят риба супер спокойно  Simple Smile.

# 456
# 457
мога да препоръчам агенция Караджъ тур , познати  пътуваха миналата година с тях  и ми казаха , че са   доволни  и цените са евтини , аз ,  сам планирала с тази агенция да пътувам. това съм го писала в предния пост   Simple Smile wwwrrr  да кажа и звездите на хотелите   , които и да избереш стават  , познатите са спали в 3 звезди   , кога заминавате , ако   може да кажете  , и аз  ще пътувам , но няма да е  сега.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 14:25 от femmi2

# 458
  ОЛЕЕЕЕЕ  разкажете за Тузла , за съжаление не мога да ида  до там а съм фенка на Чаатай  , риша  в темата  за  неговите проекти и сериала ,някой  видял ли е Чаатайчо и другите актьори?   оффф ,  а тази къща  далече  ли е  на Туба , бих тръгнала сама , но ще се загубя  ooooh!

# 459
  ОЛЕЕЕЕЕ  разкажете за Тузла , за съжаление не мога да ида  до там а съм фенка на Чаатай  , риша  в темата  за  неговите проекти и сериала ,някой  видял ли е Чаатайчо и другите актьори?   оффф ,  а тази къща  далече  ли е  на Туба , бих тръгнала сама , но ще се загубя  ooooh!

Нямах представа къде са и двете къщи.Само за къщата на капитан Али имах карта, но пристигнахме по тъмно и  контингентът там ни гледаше странно.Уличката е доста тясна и се пазиш да не те насмете някой.я кола, въпреки бясното клаксониране. Пък и аз се омотах всички -  къщи си приличат Помотахме се из Тузла и като не получих жокер какво да диря, се върнахме обратно. После решихме да направим поредната обиколка на Босфора и случайно се сетих, че така изглежда къщата на Туба. На мене ми е интересна "сватбата" на яхтата. Няма ли да познаете някой актьор?

# 460
За Виаленд- цените са различни през седмицата и в почивните дни. Ако сте семейство с дете/деца билета излиза съответно около 47/53 лири на човек. Иначе през уикенда 65 лири за възрастен, 55 за дете. Ако отивате за първи път по-добре ползвайте шатълите, защото автобусите често са с променено разписание и може да се озовете в квартал, в който се говори само турски (личен опит). Турците са много услужливи и пак ще успеят да ви упътят, но ще загубите време.
Понеже по-напред аквариума във Форума беше сравнен с този във Валенсия, искам да кажа, че и този във Флория (макар и по-хубав) не надминава аквариумите във Валенсия, Лисабон и Барселона, но въпреки това на децата им беше много забавно- особено в лабиринта.
Това важи и за Виаленд- като площ и атракции е далеч по-малък от Дисни, Европапарк, Port Aventura, но за децата е забавно.
А за родителите- по-евтино и по-близо Simple Smile

# 461
Mr. Green Ей,Асамарис,жалко за парка,както каза Таня,другия път,но в събота ли беше лошо
времето,щото вчера по време на бисиклеттуруту,беше супер!

Дори и фотоапарат не ми се вадаше. Добре, че снимах на закуска, че имам и доказателство. Даже  и морето не се виждаше.

Дааа, и това е доказателство.
Пукруа, бе джанъм е мокро туй коти, а?

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 18:51 от ASSAMARIS

# 462
  • Пловдив
Таня, много благодаря за подробните разяснения за бул. Bagdat. Невероятно красива снимка от розариума. Извинявам се за невежеството, но кога е времето на розите?   Embarassed

# 463
  • Варна и...духом на Босфора
Таня, много благодаря за подробните разяснения за бул. Bagdat. Невероятно красива снимка от розариума. Извинявам се за невежеството, но кога е времето на розите?   Embarassed
Гагичханъм,на 16-ти април бяха само пръчки душе,може би през юни ще почнат
да цъфтят.Ние не влязохме в Розариума,ми то нямаше вътре какво да гледаме,продължихме
в парка надолу към Саъхилйолуту.Ти реши ли през кой месец ще отивате? Party

Асамарис,абе дъжд,дъжд,ама нали снима ти Небахат Чехре,нали и в Тузлата отиде,ехеййй.... bowuu bowuu Mr. Green Crazy Crazy

Фемми,мяташ се на вапурчика и не мой са изгуби душе,ако стане опасно викаш Ча и Мирето
да та спасяват,прайте си селфи и си готова! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464
  • София
ASSAMARIS Много хубави снимки и клипчета.   bouquet  bouquet  bouquet

]Фемми,мяташ се на вапурчика и не мой са изгуби душе,ако стане опасно викаш Ча и Мирето
да та спасяват,прайте си селфи и си готова!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Еми падам си от смях с теб, как ги измисляш само тези неща  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт