ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 820
  • 790
  •   1
Отговори
# 465
  • София
защото автобусите често са с променено разписание и може да се озовете в квартал, в който се говори само турски (личен опит).

Радвам се, че го написа. Бях решила, че нещо съм се пощурила.  #Crazy Качихме се на номер, който си бях записала в записките и изобщо не стигна до спирката. В един момент започнахме да питаме, но така и не разбрахме какво ни казват. Останахме до последната спирка (според мъжа ми се намираше някъде близо до Сирия  Mr. Green) и се върнахме в началната точка. Реших, че съм объркала номерата. Разбира се, изтърпях една сериозна караница на тема как не съм записала точно и как на форума не може да се вярва.  Wink На следващия ден се качихме на друг автобус, стигнахме където си бяхме наумили и на спирката, на която слязохме пишеше и двата автобуса, а предния ден определено не бяхме минавали от там. Светлинното табло на автобуса с нередовния курс не работеше. Може би затова ги изключват.  newsm78  Така беше и миналата година когато се качихме на автобус за Таксим, който спря на спирката, на която бяхме без по принцип да минава от там. И неговото табло не работеше. А преди това мина автобусът, който по разписание трябваше да отиде до Таксим, но шофьорът предупреждаваше с "Йок Таксим".  Mr. Green

Извинявам се за невежеството, но кога е времето на розите?   Embarassed

Не знам. Мисля, че цяло лято цъфтят.  newsm78  Снимката е от интернет. И ние само като пръчки ги видяхме.  Wink

Асамарис, снимките от Тузла не са видими за всички. 

Току-що по  новините казаха, че Свети Георги е роден в Кападокия.

# 466

Асамарис, снимките от Тузла не са видими за всички. 

Оф, този фейс ме умори днес. Не стига, че ги качвах по 5, ами сега и не се виждат. Дид уж ги тества. То и аз лежа болен с температура/ че не се сещам как да я сваля/. Ми то сладоледи, мокри крака. Ту безумно горещо, ту зверски студено.....Яяяяя, вижте сега и свиркайте.
И таблета ме ядосва. След като извадих сим картата на границата, сега не я разпознава. Така му разбъзиках настройките......Приемам съвети всякакви.

# 467
Разбира се, изтърпях една сериозна караница на тема как не съм записала точно и как на форума не може да се вярва.  Wink

Ко? Ко? Ко?  box

Laughing Hug

# 468
Разбира се, изтърпях една сериозна караница на тема как не съм записала точно и как на форума не може да се вярва.  Wink

Ко? Ко? Ко?  box

Laughing Hug
Ти пък! Това се случваше ежечасно. Тръгваме вчера и на Аксарай на кръговото ме пита дали да минем отдолу. Разсеяно се съгласих. Малиииии, че като се спуснахме по Ататюрк, няма къде да направиш обратен. Спря се на едно островче точно пред виадукта да ми се кара. Заклаксонираха онези бързаци. Като че ли имахме избор. Продължхме през тарапаната на Еминьоню, по Кенеди и въобще повторихме пътя. После като зареждахме газ /ама много скъпа, бе/ пак ми беше припомнено за какво сме я профукали. #2gunfire

# 469
  • София
Видях ги!  newsm44 newsm44 newsm44

Първите снимки наистина са плашещи, но пък след това имаше и къщички, в които бих живяла с удоволствие.  Wink И крайбрежната алея изглежда приятна. Харесах си и хотел за следващия път.  Wink Ще е "близо" до всички забележителности.  Laughing

Ей, големи мърморковци са тези мъже!  ooooh! Бялк го изключвам, той е наш човек.   Wink

# 470
Една простотийка от тази вечер. Бях писала преди време за българката Яна, която работи в магазина  за бижута на девер си. Чака бебе и сега не работи. Та нося аз една луканка за нея в магазина и реших да пробвам едни обеци. Говоря с продавачката на руски. В това време Тургай решава да набере по скайпа една мацка от България / с която се запознали пак в неговия магазин/. Заговорихме се с Дени, аз и показвам на камерата обеците и се майтапим. В това време влезли две кифли, които на излизане побързали да споделят с придружителите си, че съм била много проста, защото съм искала да се гледам на лаптопа.

Добре, че днес не ме  видяха онези двете, че такова   шоу им спретнах на турците, докато чаках да ми намалят сребърния пръстен, чееее......Ми обичам си Истанбул, какво  да правя?

Никой не може да ме развесели така както ти умееш Joy Joy Joy
Пренесе ме в 1001 нощи

# 471
Ще ме прощавате, ама ако това не е Енгин, пък на!

Аз цял ден не се спрях да си ровя по снимките.

# 472
Ще те прощавам-не е!  hahaha
Не всеки брадясал, попясал мъж е Енгин  Laughing.

# 473
Насладете се на тези вълшебни гледки на Истанбул от въздуха, подбрани от 50. президентска колоездачна обиколка на Турция:

http://kornitsa.com/forum/o-aeee/ta-aetata-2014/msg8848/#msg8848

# 474
Насладете се на тези вълшебни гледки на Истанбул от въздуха, подбрани от 50. президентска колоездачна обиколка на Турция:

http://kornitsa.com/forum/o-aeee/ta-aetata-2014/msg8848/#msg8848

Бялк, благодаря!
Имам питане към теб:
Скрит текст:
Защо в сайта http://www.buradanoraya.com/ не ми се появява карта за избор на начална и крайна точка. Избирам show on map, но не би. А също и като дам примерен маршрут получавам указанията, но не и карта. Нещо не правя както трябва  newsm78

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 13:12 от pepel_ot_rozi

# 475
pepel_ot_rozi, опитай да заредиш сайта в друг браузер. Трябва да се покаже картата при натискане на бутона "MAP".

# 476
pepel_ot_rozi, опитай да заредиш сайта в друг браузер. Трябва да се покаже картата при натискане на бутона "MAP".
Благодаря  Hug, през хрома стана (интересно, че по- рано си го ползвах идеално през и-нет експлорера). Както и да е - дано успея да го инсталирам на телефона.

# 477
На сайта на Общината се появи информация за разширение на крайбрежната ивица за пешеходци в Емиргян. Дължината на ивицата ще е 700 метра, а широчината - 8 метра за сметка на Босфора. Ще бъде изградена велопътека, широка 2 метра, както и специална платформа за рибарите с размери - 30 м дължина на 4 метра широчина. Общата площ на уширението ще бъде равна на 11300 m2, което включва и 1550 m2 зелена площ, както и паркинг за 116 автомобила.

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/HaberResim/21927/emirgan%20sahil1.jpg

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/HaberResim/21927/emirgan%20sahil2.jpg

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/HaberResim/21927/emirgan%20sahil3.jpg

Проектът вече е стартиран и се очаква да бъде завършен в края на тази година.

# 478
 Здравейте wavey  на мен   ми  прилича на актьора Енгин , но може и да бъркам  ,  снимката  е малко размазана.    Еххххххххх , няма да откажа Чаатайчо да ме спаси ,  като се загубя Grinningще питам и да запиша   Каракьой на къде се намира   , и   колко струва приблизително една  обиколка?

# 479
Ще те прощавам-не е!  hahaha
Не всеки брадясал, попясал мъж е Енгин  Laughing.

Хайде поне за днес да е Енгин,пък утре ще му мислим Laughing
Малко радост,моля ни отпуснете  261uu

Общи условия

Активация на акаунт