ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 469
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
нуждая се от малко помощ.Къде може да видя маршрута на определен номер автобус.На сайта,който имах не излизат вече,сигурно има промяна,но като незнам турски не мога да се оправя.Благодаря на отговорилите ми.Приятна вечер.

# 46
  • Milano
Извинявайте за спама.

Шебечка, можеш да купуваш билетите. Laughing

На 01.06 на концерта ще пее и Джорджа.

Хелън да внимава какви ще ги върши в мое отсъствие Mr. Green и да й минат мераците към мъжа ми (Паоло) Laughing...да не се разправяме после.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.

# 47
Здравейте,
нуждая се от малко помощ.Къде може да видя маршрута на определен номер автобус.На сайта,който имах не излизат вече,сигурно има промяна,но като незнам турски не мога да се оправя.Благодаря на отговорилите ми.Приятна вечер.

Аз ползвам http://en.yoltarifi.com/iett-86v-hareket-saatleri-eyupsultan-vez … nbul-guzergahi--r, но нека и другите да кажат.

# 48
Благодаря за новата тема! Леле колко много сте изписали за два дни. Връщам се назад да чета разказите на момичетата.

# 49
... Иска ми се да заведа сина ми на Vialand. Бихте ли ми помогнали, откъде да хвана автобус или каквото и да е превозно средство от градския транспорт. Предполагам, че хотелът ни ще бъде в Лалели. Търсих в Google, но нещо не ми се отдава, трудно се ориентирам.
Светли празници на всички!

Според сайта на Виаленд от Лалели до парка се стига с автобус 39Y. Ето спирките в двете посоки. Спирка Vezneciler( Fatih) е в Лалели, малко над университета- излиза в гугъл. А Yeşilpınar (Eyьp) е спирката пред парка. Весело изкарване!

# 50
Та, това заведеие а Египедския базар се намира в една малка уличка. Заставайки с лице към главният вход на базара, не се влиза през главният вход, а се тръгва по малката уличка в дясно от входа. Реално се пада в откритата част. И след това се завива в първата пресечка на дясно, която всъщност е една много тясна уличка на име Hasircilar Cad 52. Заведението се казва Lezzet-i-Sark и не можете да го изпуснете, защото дядото пече кюнефето отпред на улицата. Ето снимка:

Скрит текст:

# 51
  • Варна
amarinova, благодаря много! Ако правилно се ориентирам, това е пресечката, която започва с магазина за кафе на Мехмед ефенди. Това показва и картата.

А тези снимкииииии ooooh! Heart Eyes

# 52
  • Варна
Та, това заведеие а Египедския базар се намира в една малка уличка. Заставайки с лице към главният вход на базара, не се влиза през главният вход, а се тръгва по малката уличка в дясно от входа. Реално се пада в откритата част. И след това се завива в първата пресечка на дясно, която всъщност е една много тясна уличка на име Hasircilar Cad 52. Заведението се казва Lezzet-i-Sark и не можете да го изпуснете, защото дядото пече кюнефето отпред на улицата. Ето снимка:

Скрит текст:

Ето коментари  и снимки за ресторанта от Трипа. Много са добри.

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g293974-d3294360-Re … ark-Istanbul.html

# 53
  • София
Да,разпознах го това заведение, но за съжаление
не съм опитвала там кюнефето, защото хапнах в
заведение на мола в САПФИР, и толкова беше сладко,
че още ми държи ситост от ноември м.г.
Но следващия път няма да пропусна.

# 54
  • София
Благодаря ви, момичета, за ценната информация.    bouquet Взеха да ми се избистрят нещата. Искам да видим много неща, ама то трябва и да си почиваме, не може цял ден да препускаме като коне.
Когато си в Истанбул,наистина се налага по цял ден да
 препускаш като кон. Joy
Аз дори последния път паднах Joy и си контузих коляното,
беше към 14 ч. и до вечерта(21 ч.)не бях спряла да ходя.
Но през нощта...
Единствената почивка е по време на туровете по Босфора,и
круиза по морето до островите с бавните корабчета-ето тогава се
почива.Също и когато се седне на кафенце или за хапване някъде.
Но като цяло си е голямо препускане.

# 55

Скрит текст:

Аз пък съм го пропуснала. Минали сме покрай него и не сме го видяли. Нооо този път ще го уважим.
Благодаря ти amarinova   bouquet  bouquet

# 56
  • Варна
... по цял ден да
 препускаш като кон. Joy
Аз дори последния път паднах Joy и си контузих коляното,
беше към 14 ч. и до вечерта(21 ч.)не бях спряла да ходя.
Но през нощта...

Потвърждавам! Инжекции, Аулин... и ходене, много ходене! Изпробвано, става!

А при предишно ходене паднах, после ходих, сутринта не можех да си стъпя на крака, обаче категорично отказах на мъжа ми да отиде сам до Египетския и да ме вземе за автобуса... Ко? Нье! Mr. Green

И ние сме минавали покрай това заведение, мисля, ама не съм видяла нищо... ooooh! Тъкмо ми мина сладостта от миналия ноември, време е за кюнефе.

# 57
amarinova , благодарности за заведението. Записвам си го за юни месец Peace
Весело изкарване на всички пътуващи днес. Чакаме разкази и снимки, най-вече от дива-ойка Wink

# 58
И аз се извинявам за спама: Реджи, теб тогава няма да те има там така ли? Оооо, ако знаеш какво ще му причиня на "мъжа ти"!  smile3508 kiss kiss kiss Видях всичко, което си дала на Мимии, завидях ти подобаващо!  Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт