КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
то да бяха само шампоаните...

# 286
Захар Захира за конфитюри - киселее ми.
Не съм сигурна, но мисля, че в тази захар имаше още някаква съставка освен захарта, точно за това се отказах да я купя, аман от химии вече. Виж отзад на опаковката какво пише.

# 287
Тази захар е за кофитюр и сто процента има агент за регулиране на киселиността  - лимонена киселина или може и витамин С да има добавен.  Лимонената киселина се добавя и за запазване цвета на плода .
  Когато е добавена в сладко или конфитюр ли ти киселее или като я опиташ ?
 Козметика ,прахове и т.н. произведени за България имат съвсем различно качество ,даже и съдържание.
 Например 2011г като бях в Прага си купих боя за коса на Лореал Феерия ,така се случи ,че я ползвах в Б-я . Като влязох да търся инструкции и превод на български език се оказа ,че в опаковката на българската самото съдържание е различно  - боя и оксидант в други туби - в българската малко пакетче балсам ,в тази от Чехия в шишенце .
  Качеството за нас май е като за държава от третия свят .
 Сега видях,че в състава на някои видове такава захар има пектин ,а той си киселее естествено.

# 288
  • София
Тази захар е за кофитюр и сто процента има агент за регулиране на киселиността  - лимонена киселина или може и витамин С да има добавен.  Лимонената киселина се добавя и за запазване цвета на плода .
........
 Сега видях,че в състава на някои видове такава захар има пектин ,а той си киселее естествено.
Честно казано въобще не забелязах, че е за конфитюр. Бях с детето и бързах, че много мрънкаше, та грабнах тази от щанда  Embarassed. Ползвам я за подсладяване на кафе и чай. Май май в мен си е грешката  Embarassed.

# 289
Ами тя не е за това -пише си че е желираща , за конфитюр е ,може да има и консерванти.

# 290
  • София
Ами тя не е за това -пише си че е желираща , за конфитюр е ,може да има и консерванти.
Пише си, ама кой да чете  ooooh!, затова казах, че в мен е грешката.

# 291
Нищо важното е че вече знаеш.  Аз пък от дете где видя букви чета Grinning

# 292
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Сапун, шампоан и балсам Dove. Е голям сърбел, голямо нещо.

# 293
сапуна много ми изсушаваше кожата и ми беше цялото лице в люспи  ooooh!кремовете им  не ми овлажняват кожата,а от ролката се потях още повече.само душ-гела го харесвам

# 294
  • София
Рол-он на Рефан. Подарък ми е. За нищо не става, дори и за ароматизатор. За функцията му п/в потене няма да говоря, защото според мен няма такава.

# 295
  • Ямбол
Топено сирене от Лидл. За първи път попадам на нещо развалено от там.

# 296
  • Пловдив
Толстолоб на шайби, пак от Лидъл.Баща ми, който е всеяден с железен стомах получи проблеми след консумацията на рибата.Добре, че яде първи и не дадохме на детето.

# 297
  • София
сапуна много ми изсушаваше кожата и ми беше цялото лице в люспи  ooooh!кремовете им  не ми овлажняват кожата,а от ролката се потях още повече.само душ-гела го харесвам

С нищо не ме впечатли тази марка! Sad Освен всичко казано за сапуна, ами......много бързо свършва, просто се топи.

# 298
  • Пловдив
Рол-он на Рефан. Подарък ми е. За нищо не става, дори и за ароматизатор. За функцията му п/в потене няма да говоря, защото според мен няма такава.

+1, на мен поне аромата ми хареса, защото не е натрапчив, но само това за функцията му против потене оставам безмълвна.

# 299
  • София
Толстолоб на шайби, пак от Лидъл.Баща ми, който е всеяден с железен стомах получи проблеми след консумацията на рибата.Добре, че яде първи и не дадохме на детето.

Няма такава гадост ooooh!
Недобре изчистен от вътрешностите, към парчетата имаше и части от главата, вмирисан жестоко три дни преди да му изтече срока на годност, изобщо вече риба от Лидл - НИКОГА.
Купих 8 тарелки и когато ги отворих, щях да припадна от смрадта. Киснах ги в студена вода и оцет, изхвърлих голяма част от тях, а тези, които миришеха по-малко ги изпържих за кучето.
В интерес на истината - на животинката много и харесаха. Всичко това започна в 23ч през нощта и до 02 часа се разправях с рибата. Чак на сутринта (правилно казват, че утрото е по-мъдро от вечерта) се сетих, че можеше да не отварям останалите тарелки и да ги върна в магазина. Можеха да отнесат и скандал заради вмирисаната риба.
Минах се и загубих и около 15 лв.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт