КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 893
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Наскоро се прибрахме по-късно и се наложи да си купим нещо набързо от близкия магазин. Взехме си кюфтета на Тандем. По принцип ние си мелим месо и каймата сами си я овкусяваме и може би сме отвикнали на вкуса на готовите продукти, но тези станаха твърди и имаха вкус на химикал. По-тъпото е, че след тяхното печене, върху керамичния ни тиган останаха следи с големината и формата на кюфтетата, които не се махат. Та на тази фирма вече съм сложила две големи черни точки, защото преди доста време в техен кремвирш намерих найлон. Мъжът ми тогава се шегуваше, че може да е найлон от стар кремвирш, който са сложили да преработват.  Laughing

# 586
  • Sunshine state
Стевията действително има особен вкус. Аз лично успях да свикна с него и не ми пречи, но не всеки го понася.
Не знам дали е тук мястото,но да кажа,че Фенистил гел не върши никаква работа- нито охлажда при изгаряне,освен ако не е изваден директно от хладилника,което би станало и с обикновен лед, нито спира сърбежа. Не бих купила повече.  Peace

# 587
  • София
На мен пък ми охлажда фенистил. Облекчава и при ужилване и добре действа при обриви.
 И при варицела за сърбежи съм го ползвала 1-2 пъти, детето се успокояваше.

# 588
  • София
Домашен течен шоколад без консерванти на фирма "Бони трейд" (дано не бъркам името). Не ми хареса.

# 589
Този шампоан от Ейвън. Не съм го купувала аз, подарък ми е. Мирише страхотно, гъст е, пени се... и като пусна сешоара след баня, пръстите ми залепват от неотмит шампоан.

# 590
  • гр.Пловдив
Малотрайните салами на Деликатес 2/Житница/ -Купих един телешки и един Камчия за принцески за закуска и хляба отдолу стана розов #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Пуснаха доволно боичка Close

# 591
Този шампоан от Ейвън. Не съм го купувала аз, подарък ми е. Мирише страхотно, гъст е, пени се... и като пусна сешоара след баня, пръстите ми залепват от неотмит шампоан.

Благодаря за инфото, не съм го ползвала- не обичам дистрибутури да ми подаряват неща, дето не съм поръчвала. До сега тази дистрибуторка каквото ми е подарила - все се намирало в кофата. Този го прибрах, хареса ми описаниетои ... миризмата и на мен, а тя самата ме увери колко е невероятен.
Е да, ама не!  Twisted Evil

# 592
  • Burgas, Bulgaria
Няма да си купя никакви салами от "Народните" . Наложи ми се да опитам тяхната Камчия - е беше много гадна и на вкус и на мирис. Миришеше на пластмаса и на препарати. Всичко отиде на котките пред блока, те нямат претенции като мен.
 Относно Ейвън от там отдавна не купувам, каквото съм взела никога не съм използвала до края.

# 593
Преди няколко дни си купих БИЛКА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ГРОЗДЕ МАВРУД    #Cussing out
Скрит текст:
ухае приятно но...... така ми опъва кожата, че чак ме боли. Имам чувството, че кожата така ми е опъната, че всеки момент ще се сцепи. Не търпя нищо да се допира до лицето ми, даже и докато спя, имам чувството че  възглавницата ми е шкурка.

БИЛКА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ГРОЗДЕ МАВРУД   - никога повече   Naughty  .

# 594
Руската салата на Ресто- не знам какво слагат в нея, но без да има горчив вкус по време на консумация, след това ти оставя такъв 3 часа след това. Честно казано си мислех, че съм яла нещо отровно.

# 595

Благодаря за инфото, не съм го ползвала- не обичам дистрибутури да ми подаряват неща, дето не съм поръчвала. До сега тази дистрибуторка каквото ми е подарила - все се намирало в кофата. Този го прибрах, хареса ми описаниетои ... миризмата и на мен, а тя самата ме увери колко е невероятен.
Е да, ама не!  Twisted Evil
На мен роднина ми го подари, не дистрибутор. Може би ще отиде в диспенсъра за течен сапун.

# 596
ориз на Панино-миришеше супер гадно ,докато го варях  ooooh! а вкуса му малко като на пластмаса.даже българския по-евтин ориз(пакитиран)на нашият пазар има по-хубав вкус

# 597
  • Sunshine state

Изсушава кожата ти ли? Ако е така,за мен би бил идеален, понеже на мен дори и кремовете за мазна и комбинирана кожа ми действат омазняващо.

# 598

Изсушава кожата ти ли? Ако е така,за мен би бил идеален, понеже на мен дори и кремовете за мазна и комбинирана кожа ми действат омазняващо.

Не омазнява излишно, но и в никакъв случай не изсушава.
За мен - един изключително приятен дневен крем.

# 599
Този шампоан от Ейвън.е... и като пусна сешоара след баня, пръстите ми залепват от неотмит шампоан.
И при мен беше така, предполагам е предназначен за много суха коса. Дадох го на майка ми, не се е оплаквала.

Общи условия

Активация на акаунт