Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Пайче , роклята е божествена !!!!
Нямате си на идея как ми олекна да прочета,че има и други като мен които им е втръснало от бебешките теми Simple Smile Аз чета редовно, но по рядко пиша.И двамата с таткото като излезнем някъде с приятели единствената тема на разговор е за бебета и то темата не идва от нас, а от приятели.Даже вече гледаме да ги ограничаваме,че то не се издържа ..... Simple Smile
За корема и аз не искам да ми го пипат.Аз никога не съм си позволявала да пипам корем на бременна и очаквах,че хората ще са по тактични ама не .....
MAMA_SANCHO, страхотно хлапе имаш Simple Smile Толкова малък, а толкова грижовен Simple Smile Сигурно си една много горда мама Simple Smile
На всички мами с болежки, стискам палци скоро да сте по-добре Praynig

# 391
  • Пловдив
Добро утро на всички
salji4ka и аз не съм много наясно с тези сутиени.сестра ми ми даде един ама много странно изглежда даже не съм го мерила Simple Smile
  bouquet

# 392
Добро утро мамчета  Hug
Всички с болежки да се оправят бързо, да лежат повече и ако много се шашнат да тормозят лекарите си
За контракциите вече са обяснили, че са стягане на корема. Аз днес влизам в 7-я месец и се надявам да остисках краката още два поне

# 393
Немога да смогна да ви изчета
Но да се похваля вчера видяхме бебс всичко му наред шава си добре е
сега се връщам да чета
на мамите с болежки бързо бързо да минават
 Grinning

# 394
  • Бургас
Здравейте!

Много се радвам да чуя за добрите новини от pival  Hug

Мама Санчо, екзотична алергия си имаш  Crazy Нормално е при всеки следващ контакт с алергена реакцията на организма да е все по-бурна. Определено вече навсякъде ще си ходиш с кърпичките. И дано бързо да се нормализират нещата!

Мамите с кръвно, главоболие и други болежки - дано бързо да преминат, но ако няма подобрение, по-добре се свържете с лекар - повръщане, главоболие и високо кръвно не са нормални и безобидни в трети триместър.

И сега си мисля да си взема пак от тази сол, но нали пия магнезиев диаспорал и май него ще трябва да го спра. От друга страна, въпреки успеха тези соли продължават да са ми малко съмнителни и да не взема да получа някои контракции, разчитайки само на тях.. Голяма дилема, ама май ще вземам солите, че то не се издържа с това главоболие.
Шуслеровата сол няма да ти предозира магнезия, както и не може да замести приема му. Тя е многократно разредена. Разреждането е D6, което означава 1 към 1 000 000. Въпреки че шуслеровите соли не са точно хомеопатия, принципът на разреждане при тях е хомеопатичен и в крайна сметка в препарата остава изключително ниска доза от първоначалната съставка.
Аз лично нямам положителен ефект от тази шуслерова сол при главоболие, обикновено стигам до повръщане от нея, но ако на теб ти помага, това е чудесно и безвредно средство!

След дъъълго избиране и чудене днес най-накрая си избрах и поръчах слинг. Как му олеква на човек като вземе решение  baby_neutral

# 395
pival едно голямо БРАВО за подобрението! Спокойствието и почивката си оказват влияние.  Simple Smile Аз също тихичко ще споделя, че почти нямам контракции вече от седмица. Излезе ми теста за фибронектин и е отрицателен. Кажи ми до коя седмица се налага терапия с кортико? Имаш ли представа?
lokosff не се сдухвай, моля те  Sad На мен на скоро ми разказаха една история, за жена на която лекарите единодушно казали, че няма да може да си задържи бебето. ОБАЧЕ, доктора, който и водел ЖК и дал следните наставления: Да не чете нищо за бременности и бебета, да гледа само детски филмчета и комедии, да не се занимава с нищо стресиращо, да си хапва каквото поиска, да се отдаде на пълен релакс. Жената си износила бебето до термин  Peace Много ама много е важно психически и емоционално как си. Аз по себе си съдя как получавам контракции щом ми се свие под лъжичката.Малко разстроя ли се и гадните присвивания почват. За това на последък и аз спрях да чета и се хванах с една онлайн игра в интернет. По цял ден си щракам на играта и наистина взе да ми поолеква. Намери твой си начин-ако щеш филмчета, ако искаш игра или друго, но върни спокойствието на духа си и ти обещавам, че ще получиш физическо подобрение  Hug Hug Hug

# 396
Very_me, казвай коя е онлайн играта...

# 397
  • София
Мамита ,да ви попитам тези сутиени за кърмене как си ги избирате,аз съм с малък бюст принципно,то и размерите ми не са много големи Simple Smile и все още си карам с моите си сутиени,поналял ми се е бюста,но знам от приятелки,че расте най-интензивно с кърменето,та как да си определя размера.Извинявам се за глупавия въпрос!

salji4ka, на мен една приятелка ми препоръча да си взема такъв сутиен чак в 9тия месец или след раждането, защото тогава гърдите най-много се променят и евентуално наедряват. Ако си вземеш сега, има риск да не ти става след раждането.
Препоръча ми тези на H&M, които изглеждат доста добре като за сутиен за кърмачки Wink

# 398
Мамита ,да ви попитам тези сутиени за кърмене как си ги избирате,аз съм с малък бюст принципно,то и размерите ми не са много големи Simple Smile и все още си карам с моите си сутиени,поналял ми се е бюста,но знам от приятелки,че расте най-интензивно с кърменето,та как да си определя размера.Извинявам се за глупавия въпрос!

salji4ka, на мен една приятелка ми препоръча да си взема такъв сутиен чак в 9тия месец или след раждането, защото тогава гърдите най-много се променят и евентуално наедряват. Ако си вземеш сега, има риск да не ти става след раждането.
Препоръча ми тези на H&M, които изглеждат доста добре като за сутиен за кърмачки Wink

Аз много ги гледах тези сутиени. Ми то няма няма един дето да не ми е огромен. Аз също съм доста ощетена в деклотето. В началото налях малко ама малко но скоро нищо не се е случило там  Mr. Green  Не ми се иска обаче много да порастват, че си ги харесвам  Party ама така пък няма да мога да си намеря сутиен хахаха

# 399
lososff: Няма да се притесняваш, всичко ще бъде наред! Притесненията само контракции може да ни докарат нищо друго. То няма как да не се притесняваме де. Ей ме и мен, същата съм, но гледам да се разсейвам максимално.

Мама Сънчо : Много ти е сладко момченцето! И се радвам, че не си имала контракции. Хайде все така от тук нататък.

Пивал, изключително много се зарадвах, като прочетох добрите новини. Много си силна и ти се възхищавам, да знаеш.

Мар_Белла: Аз честно казано имам най-много вяра на механичните апарати за кръвни. Установила съм, че те мерят най-точно.

Някой беше питал за сутиен за кърмене - какъв размер. Аз също живо се интересувам. Ако може някой да сподели. Някъде бях чела, че се взимал с един размер по-голям, отколкото когато си бременна. Е миналата седмица си взех един по-голям от H&M. Поех риск, ама няма как да гадая отсега, а искам да си го взема за болницата..

Иначе и аз избеягвам темата с бременността извън форума и извън вкъщи. Просто искам да си водя максимално нормален живот, доколкото мога. И ненавиждам да ми пипат корема. Вбесявам се, направо, а съм прекалено добричка за да си кажа явно.

# 400
  • Телиш/Плевен
lokosff, радвам се, че писа. Вярвай, че всичко ще бъде наред и не бъди тъжна. Hug

MAMA_SANCHO, радвам се, че си по-добре. Дано бързо отшуми всичко! Hug

pival, браво за хубавите новини!!! Hug Дано все така се крепи положението! Praynig

Хубав ден на всички, а на тези с болежки и неразположения - бързо да се оправяте! Hug Hug Hug

# 401
  • София
Момичета, аз искам да попитам мамите с опит - какъв протектор за матрак трябва да се вземе? Такъв който обхожда целия матрак с ластик (тип чаршаф с ластик) или просто правоъгълна подложка, която да се слага под чаршафчето?

Гледах това в ebay, но не знам дали е за леглото или по-скоро да се сложи в/у повивалника - http://www.ebay.com/itm/New-Cotton-Baby-Infant-Travel-Home-Cover … sh=item1e883d4de0

# 402
Здравейте, Да се оплача: много ми е недоспало kaffeetrmker_2 . Днес ще се лежи и утре на преглед. Снощи ме препряза на два пъти много силно: рязка болка в яйчниците, стягане на корема и напъни. Така и не успях да спя спокоино, като се врътна и ме боли. И сега ми е едно напрегнато и твърдо коремчето. Наболява ме от време на време, но мисля, че вече минава. Още повече, че нещо не мога да се изкашлям от 1 час, а малкото ми мишленце вътре направо полудява Stuck Out Tongue Winking Eye върти се, рита, скача и не мирва поне за малко, та коремчо да се отпусне.

sweetpie: Булчинската роклята и на мен много ми харесва. Как успяваш да направиш от куп плат такова хубаво нещо и на идея си нямам, но си е заслужавало трудът.

Я имаме си и булка Heart Eyes Adi6405 да си изкараш много, много хубаво. Не се преуморявай и се забавлявай. Леле и аз искам пак. моята сватба беше ноември миналата година. Чувствах се много красива  Blush и щастлива. Всичко мина като в приказка и някакси хем учасвах във всичко хим нищо не успях да видя от сватбата Rolling Eyes  Два дена след това разбрах, че съм и бременна и хайде в джаза пак.

Аз съм от хората, които много задълбават и мисля, че ще съм майка-манияк,  Sad от тези дето обсъждат нюансите на акото. Вече на работа не ходя, разходките са до парка и толкова (няма преходи в планината, няма излети, няма почивки в други градове, че ме  страх да пътувам сега) в магазини и нета гледам само за бебо неща, на кино или театър не мога да издържа. Ее за какво да говоря. Всеки пита само за бебо и как съм, ама по-скоро как е бебо.И това е темата за разговор!Мозакът ми става кишав и аз се предавам, изчезвам като личност и ставам обслужващ персонал за малкото  hahaha
Освен това навсякъде вече виждам опасности  #2gunfire Онзи ден не посмях да седна на тревата в парка, понеже може да има кърлежи. Е вярно, че точно преди това видях един на пътеката докато ходехме, та не е точно параноя. Нооо се опасявам да не стана и майка-орлица и да почна да забранявам всичко ( в пясъка може да има паразити от уличните кучета, в тревата също, да не ходи там, че може да се удари и т.н. и т.н.)

ох,че роман стана.
Бързо да минават болежките на другите мами и желая добри резултати на бъдещите прегледи и изследвания
Avencis, ето че времето мина и утре ще си го видиш и ти.

Very_me, давай играта, да прави отбор  hahaha юлски дивани

И последно за сутиените аз съм с два размера напред от 3-4 месец някъде и просто нямаше начин да не си взема нови. Взех точно от H&M, но са стягат в обиколката и се отбелязват долу под чашката. Скоро купих нов от кварталното магазинче за детски стоки. От памук и ликра е, мнооого разтеглив. Нищо не държи (то не че може нещо да ги удържи), ама поне ми е страшно удобен, не го усещам. А и може да побере още два размера поне без сега да седи като празен. Ластикът отдолу е много мекичък и лесно се разтяга. Аз вече само такива ще си търся.

# 403
  • Бургас
niya_nicko, това на картинката също ще ти върши работа на първо време, навън или при пътуване, но според мен протекторът за целия матрак е по-сполучлив за кошарката. Дори големите ми деца са още с протектори с ластици на леглата си - не се набират, не шумкат, не запарват и предпазват при най-различни инциденти - повръщане, кървене от носа... Имаме от този вид: http://ted.bg/bg/products/m/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE … D0%BE%D1%80%D0%B8
Смятам да сложа непромокаем протектор и на нашата спалня, заради течовете на кърма.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 11:58 от raika

# 404
Very_me, казвай коя е онлайн играта...
Laughing
Играя и на qonquiztador- тя е на принципа на стани богат. http://bulgaria.triviador.com/index.php?erc=1&source=
Има и разни игри във фейсбук /там приготвяш палачинки за норматив или преобличаш кукли, малко са бебешки, но идеално ти откъсват съзнанието/
Усещам как геймърката в теб ще се събуди  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт