Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Мненията за хомеопатията са разнообразни. Някои хора са имали положителен опит с класическа и боартонска хомеопатия, като са се възползвали от тях. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалният подход е от решаващо значение при хомеопатията. Въпреки това, много хора изразяват съмнения относно нейната ефективност. Препоръчително е да се консултирате с квалифициран хомеопат, който може да предостави подходящо лечение за конкретния случай.
-
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
При подготовката за болницата при раждане е важно да вземете необходимите предмети както за майката, така и за бебето. Това включва нощница, удобно бельо, превръзки, чаршафи, чехли, тоалетни принадлежности, дрехи за изписваме памперси за бебето душ гел лосион и вода. Освен това носете мобилен телефон със зареждане и се консултирайте с болницата за конкретни изисквания.
-
Какви са препоръките за избор на пелени за новородени бебета?
-
Препоръчително ли е да се приема арника преди раждане?
Аз чета редовно, но по рядко пиша.И двамата с таткото като излезнем някъде с приятели единствената тема на разговор е за бебета и то темата не идва от нас, а от приятели.Даже вече гледаме да ги ограничаваме,че то не се издържа .....
Нормално е при всеки следващ контакт с алергена реакцията на организма да е все по-бурна. Определено вече навсякъде ще си ходиш с кърпичките. И дано бързо да се нормализират нещата!
На мен на скоро ми разказаха една история, за жена на която лекарите единодушно казали, че няма да може да си задържи бебето. ОБАЧЕ, доктора, който и водел ЖК и дал следните наставления: Да не чете нищо за бременности и бебета, да гледа само детски филмчета и комедии, да не се занимава с нищо стресиращо, да си хапва каквото поиска, да се отдаде на пълен релакс. Жената си износила бебето до термин
Много ама много е важно психически и емоционално как си. Аз по себе си съдя как получавам контракции щом ми се свие под лъжичката.Малко разстроя ли се и гадните присвивания почват. За това на последък и аз спрях да чета и се хванах с една онлайн игра в интернет. По цял ден си щракам на играта и наистина взе да ми поолеква. Намери твой си начин-ако щеш филмчета, ако искаш игра или друго, но върни спокойствието на духа си и ти обещавам, че ще получиш физическо подобрение
ама така пък няма да мога да си намеря сутиен хахаха
. Днес ще се лежи и утре на преглед. Снощи ме препряза на два пъти много силно: рязка болка в яйчниците, стягане на корема и напъни. Така и не успях да спя спокоино, като се врътна и ме боли. И сега ми е едно напрегнато и твърдо коремчето. Наболява ме от време на време, но мисля, че вече минава. Още повече, че нещо не мога да се изкашлям от 1 час, а малкото ми мишленце вътре направо полудява
върти се, рита, скача и не мирва поне за малко, та коремчо да се отпусне.
Adi6405 да си изкараш много, много хубаво. Не се преуморявай и се забавлявай. Леле и аз искам пак. моята сватба беше ноември миналата година. Чувствах се много красива
и щастлива. Всичко мина като в приказка и някакси хем учасвах във всичко хим нищо не успях да видя от сватбата
Онзи ден не посмях да седна на тревата в парка, понеже може да има кърлежи. Е вярно, че точно преди това видях един на пътеката докато ходехме, та не е точно параноя. Нооо се опасявам да не стана и майка-орлица и да почна да забранявам всичко ( в пясъка може да има паразити от уличните кучета, в тревата също, да не ходи там, че може да се удари и т.н. и т.н.)