Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 787
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Добър ден и от мен!

mmmm_17, най-вероятно се е завъртяло. Аз бях така миналия ден и ММ искаше да ме кара в болницата.. На следващия ден бяхме на преглед и видяхме, че всичко е наред и наистина се беше обърнал.

sweetpie, браво за покупките.

И аз уж ставам с колан, но не ми е комфортно. Пак ми тежи и ми се стяга коремът. Явно не го поставям правилно.

Аз може да родя преди да е станало топло.. Ако не, тогава ще му мислим.

Хубав ден на всички  Hug

# 556
  • Варна
Бясна съм!!!!!! Ставаме си сутринта и с ММ щяхме да ходим на разходка и какво - поглежда ММ през прозореца и един тип така се е паркирал, че нашата кола няма изкарване! .................. Ми ако тръгна да раждам......
Била съм в подобна ситуация с предната бременност и те разбирам напълно!  #Cussing out Живяхме в една много хубава кооперация в затворен комплекс на квартира. Собствениците не можеха да преживеят, че ние, квартиранчетата, имаме право да ползваме най-хубавото паркомясто в двора и постоянно паркираха там, за да може ние да останем извън двора или направо ни запушваха и не си отваряха вратите, като звъниш да си преместят колата. Такава злоба! Бях в 9 месец и съм изпадала в едни плачевни "кризи" от страх и безпомощност да се пребориш с човешката глупост. На едно събрание, като ги питах имат ли акъл в главата, ако тръгна да раждам и не си отварят вратите, какво ще правя и те само ми се хилеха насреща. Нагла работа!

# 557
Very_me, жива и здрава да си, дето сподели тази игра triviador Laughing
Вече съм в немския triviador и там ги бия Joy Joy Joy
Абе играя за родината bowuu

# 558
  • Телиш/Плевен
За цацата, картофките и бирата- виновата  Peace
Hug Hug Hug
Тъкмо приключих порцията цаца с картофки.   Домързя ме да си ги правя, та си купих от Билла. Blush Взех си за проба и новия радлер на Ариана (с розов грейпфрут) и ми хареса.

Осъзнавам, че с всеки изминал ден ставам все по-голям заплес. Laughing Вчера тъкмо си сменях лентичката и въобще не съм обърнала внимание, че вече съм в осмия месец. Та добре, че някои от вас го споменаха, та да се сетя и аз. Mr. Green Вече наистина остава мъничко. Ех... Heart Eyes

Гледам, че пишете за всякакви неволи около вас. Понякога наистина се изумявам какви несъобразителни хора има... ooooh! Дано все пак се усещат от време на време и не ви създават повече проблеми. Hug

Прекрасен уикенд желая на всички! И без повече неволи, болежки и неразположения оттук нататък!!! Hug Hug Hug

# 559
  • Варна
здравейте момичета, поръчвали ли сте дрешки от http://funkykids-bg.com и http://www.chochkobochko.com?   Харесала съм някои неща, но ме интересува как е качеството, на картинките изглеждат доста добре, но дали е така....

# 560
  • Варна
Тези двата магазина, заедно с www.abubu.bg, са ми любимите. Синът ми го обличам почти изцяло от там, а сега и бебето е стабилно заредено пак от там. Това са си дрешки от Англия на масови марки като George, Mothercare, F&F и т.н.  Peace И в трите магазина стоката е почти еднаква. Ако някой размер е свършил в единия, проверявай в другия.  Peace

# 561
Момичета има ли някоя от вас, която не е започнала с пазаруванет за бебето, аз още не съм си направила и списъка докрай, само набелязвам много бегло какво е необходимо и то благодарение на вас когато обсъждате. Проблема е, че в  момента имам страшно много задачи на главата, предстои ни и местене и докато не го направим не мога да почна да пазарувам, а това е чак края на Май. Днес съм много депресирана и тъжна, че нямам нищо за бебенцето си. Cry

bumble111,
аз не съм купила абсолютно нищо засега. Отвреме навреме ме обзема някакво притеснение като гледам другите момичета, че почти понакупиха повечето неща. Но после си казвам, че има време и няма за къде да бързам. Сега началото на Май за почивните дни сестра ми ще идват на гости с племенника и ще ми донесе каквото е събрала за новородено да си огледам кое ще ползвам и кое не. Само се чудя да ги пера и гладя ли отсега, че ми се вижда рано. Сигурно след 20-ти Май ще започна, така си мисля. Има и неща, които ще си купя все пак, но не мисля да е преди края на Май. Кошарка ще ни даде деверът, а количка ще си купя след раждането. 

# 562
  • Варна
Момичета има ли някоя от вас, която не е започнала с пазаруванет за бебето, аз още не съм си направила и списъка докрай, само набелязвам много бегло какво е необходимо и то благодарение на вас когато обсъждате. Проблема е, че в  момента имам страшно много задачи на главата, предстои ни и местене и докато не го направим не мога да почна да пазарувам, а това е чак края на Май. Днес съм много депресирана и тъжна, че нямам нищо за бебенцето си. Cry

bumble111,
аз не съм купила абсолютно нищо засега. Отвреме навреме ме обзема някакво притеснение като гледам другите момичета, че почти понакупиха повечето неща. Но после си казвам, че има време и няма за къде да бързам. Сега началото на Май за почивните дни сестра ми ще идват на гости с племенника и ще ми донесе каквото е събрала за новородено да си огледам кое ще ползвам и кое не. Само се чудя да ги пера и гладя ли отсега, че ми се вижда рано. Сигурно след 20-ти Май ще започна, така си мисля. Има и неща, които ще си купя все пак, но не мисля да е преди края на Май. Кошарка ще ни даде деверът, а количка ще си купя след раждането. 

аз също не съм купила абсолютно нищо досега, но си харесах някои неща онлайн и най-вероятно след празниците ще ги поръчам

Lady April благодаря за инфото, значи ще поръчвам смело Simple Smile

# 563
Толкова съм доволна, днес открих своята количка  Hug Досега никоя не харесвах наживо, в интернет да, но видя ли я в магазин  ooooh! Не че съм претенциозна, напротив даже. Та днес влязох случайно в магазин Raya toys и очите ми останаха е едни полски колички Tutek. Имаше няколко вида, наистина много хубави и удобни за моите разбирания. Някой спрял ли се е на този модел?

# 564
Толкова съм доволна, днес открих своята количка  Hug Досега никоя не харесвах наживо, в интернет да, но видя ли я в магазин  ooooh! Не че съм претенциозна, напротив даже. Та днес влязох случайно в магазин Raya toys и очите ми останаха е едни полски колички Tutek. Имаше няколко вида, наистина много хубави и удобни за моите разбирания. Някой спрял ли се е на този модел?
страхотни са ,познавам майки които са страшно доволни ,бих си взела и аз ,но на нас ни са малко скъпички тъй като можем да отделим към 450 лв макс  за количка!красиви удобни и здрави,вземаййй,добре че ми напомни не се бях сетила да ги препоръчам на мамите тук

# 565
Да ти кажа и на мен ми е малко скъпа, понеже е 800 лв само с двата коша. Третият, т.е. кошницата за кола и носене не е към цената и е отделно, ако я искаш. Но от магазина казаха, че дават 10 % отстъпка или нещо такова.

# 566
  • София
Относно количките - получих мейл от магазин Ново бебе, че в момента са им на промоция количките Бекса. Както съм писала по-рано, ние сме с такава количка и вече година и половина не е мръднала - страшно съм доволна, много качествена, удобна, маневрена. Горещо препоръчвам! За мен си е номер 1. Ето ви линк, ако някой се интересува:

http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki?manufacturer=136

# 567
Относно количките - получих мейл от магазин Ново бебе, че в момента са им на промоция количките Бекса. Както съм писала по-рано, ние сме с такава количка и вече година и половина не е мръднала - страшно съм доволна, много качествена, удобна, маневрена. Горещо препоръчвам! За мен си е номер 1. Ето ви линк, ако някой се интересува:

За мен багажникът е малък и е по-тежка празна от тази която си купих на половината от цената й - 2х1.

# 568

За мен багажникът е малък и е по-тежка празна от тази която си купих на половината от цената й - 2х1.

А ти каква си взе че съм пропуснала

# 569
Взех си от Джъмбо - Ейнджъл бейби, не е марка, но аз не робувам на марки, практична е и внос от Гърция. Вече я разходих из всички стаи на апартамента, става и за носене като чанта. ще пусна снимка след малко.

Общи условия

Активация на акаунт