Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
благодаря ти lubito ще взема да се снабдя днес с това хапче да пробвам как ще подейства при мен  Hug

# 646
Добро утро момичета - аз цяла нощ не спах - въртях се , гледах филм  четох книга, седях на тъмно и нищо и накрая в 6:00 заспах и сега малкия ме събуди- иначе аз като не спах цяла нощ и малката не спа и падна едно въртене. Интересното е че не ми се спи кои знае колко.

delizabeht, моите съболезнования, всичко с теб и бебочко ще е наред и юли ще гушкаш здраво бебче:-)
Oranjevo, стискам палци и на теб - всичко ще е наред Simple Smile

Сънувах че карам зимни кънки - ей бях лека като перце Simple Smile Ох интересното е че като се сънувам съм си аз от преди - 49 килца - слаба и стройна- услуга на подсъзнанието Simple SmileМали тая нощ като не спах и четох в нета разни статии и в една пишеше че като родим ще свалим само 1/3 от каченото тегло - демек аз ако успея да спра на +15 кг да даде бог че вече съм + 12, това значи че ще сваля само 5кг- и ще ми останат 10 кг малко не ми се вярва- първият път влязох да раждам 62,5 кг и като излязох от болницата бях 54 кг. демек бях свалила половината - при вас как беше. Поръчах си антицелулитния крем за бременни на MUM CARE и сега си го чакам - добре че го споменаха във facebook групата, че аз мислех че няма антицелулитен крем за бременни. Нямам търпение да почна борбата с лунният пейзаж- че така като само седя и гледам как се увеличава изперквам.

Иначе аз продължавам да почивам - вече и в къщи си нося колана и определено ми облекчава- май така ще е до края - но то колко ми остана още 2 месеца - толкова избутах ще избутам и тях Simple Smile

# 647
благодаря ти lubito ще взема да се снабдя днес с това хапче да пробвам как ще подейства при мен  Hug

Чаша прясно мляко топличко-пробвай,мен ме спаси в 3 през нощта:( Както са ти казали може да пробваш със сода,кола,а другото е сухари.

# 648
  • Телиш/Плевен
Добро утро, милички! Hug

MAMA_SANCHO, и аз като теб не спах добре, но засега се чувствам добре. Макар че като гледам какво е времето навън, май ще ударя някоя следобедна дрямка. Laughing За килограмите - нищо не се знае. Някои са късметлийки и още в родилното успяват да смъкнат повечето от излишните килограми. Ето, ти също си свалила половината предния път. Ще ги свалим все някога, то и на мен ми се иска като ме изпишат да съм си както преди, ама ще видим. Mr. Green

Krassyto_zg, дано бързо се оправиш и те изпишат! Praynig

salji4ka, по принцип сме записани с официалните си термини, т.е. с тези, определени по ПРМ (последна редовна менструация). Моят е на 3 юли, но бебето ми върви около седмица напред засега и го очаквам някъде през юни, но Божа работа, може пък да пренося. Ти си решаваш с кой термин да те впише Мимето, можеш да й пишеш съобщение, много е отзивчива и веднага ще те добави. Hug

# 649
  • Пловдив
MAMA_SANCHO, сега ще го погледна този крем. Моето дупе е цялото в целулит и омекна... Всичко е индивидуално, но май повечко се свалят с раждането.

Аз също сънувах ужасен сън Sad(. Сега само побутвам корема, да усетя бебето....

# 650
Добро утро от мен мамчета   food010
Pival аз си взех Солата, само че не обикновената Сола, защото сенника не е достатъчно голям, а Сола MTX- тази денимената. Плюсовете са, че много лесно се сгъва и разгъва, кошовете се сменят с поглед, задните гуми са помпащи (предните не) летния кош е с пълно легнало положение и сенника е огромен. Коша за пазаруване е удобен. Количката е широка и лека. Като недостатък за мен е, че в сгънато положение не е много компактна, но за мен не е проблем. А, да добавя към плюсовете всичко се сваля и пере( без сенника разбира се Simple Smile ) материята е с UV защита, водоустойчива по принцип, но има и дъждобран. И най-вече ми харесва, защото материята е естествена- деним. Чиполино Пуки, май е много популярна количка, всяка втора майка я бута, тъй че сигурно е добра.
Delizabeth бързо се оправяй, за братовчед ти- моите съболезнования   bouquet . Много неприятно, сигурно е млад човек.
Да ви се оплача сега какво ми се случи в неделя. Както си пазарувах в HM( на Витошка) ме обраха  ooooh!
Тъкмо си бях платила на касата, което е най-тъпото, да те оберат след като вече си изпразнил портфейла  Rolling Eyes Качих се на втория етаж, с асансьора, който е до касата, да разгледам за сутиени за кърмачки и там бяха само две жени. Помислих ги за майка и дъщеря, подозирам че те са ме обрали, защото като се разминах между щандовете с тях, се сблъскахме леко, понеже съм по-едро габаритна с корема и няма и две минути пипам си чантата и усещам, че е много лека, отварям и няма порфейл. #Cussing out Не зацепих веднага, че може двете "дами" да са ме обрали.  Направих суматохата в магазина, помолих касиерката да съобщи, ако някой го намери да се обади на касата, че в него няма пари, но документите са ми там, оставих си телефона, в случай че го намерят и отидох в 4 РПУ да заявя за откраднати документи.  #Cussing out Лична карта, шофьорска книжка+златен талон, дебитна карта, абе просто  #2gunfire добре, че имам задграничен паспорт, че да имам все пак някакъв документ. Най-тъпото в цялата история е, че трябва да ходя до Видин(250км) за да си пусна нови, а кога ще ида да ги взема незнам. Още по-тъпо е, че първо трябва да ми излезе ЛК, за да мога да си пусна нова книжка. Тъкмо есента ще стане това, сега как ще се придвижвам с бебето лятото  #Cussing out
Но най-много ми е кофти от сами факт, че са ме обрали и 100% факта, че съм бременна е наклонил везните "в моя полза". Почуствах се супер уязвима, реално дори ако ги бях хванала на място, какво мога да направя с този корем, ами ако ме бутнат или ударят, ей това е най-неприятното. Тъй че мами, пазете се, особено важи за HM на Витошка, полицайката ми каза, че получават много често обаждания от там, а на охраната и дреме през повечето време, едва ги открих в магазина ooooh!

# 651

food010
Здравейте мами
Днес пак се събудих по тъмно изядох една торба курабийки и заспах пак  Rolling Eyes
Винаги много съм харесвала въртележките на бебешките кошарки  newsm07 и сега избрах тази, но като и видях ценичката в магазина 120 кинтака и направо се отказах. После обаче се сетих да я изнамеря в продавалника и за мое щастие я намерих за 50. Утре чакам да дойде. Много съм щастлива.

Май верно почти всички полежахме в болница за едно или друго ама нали е за добро. Пожелавам ви бързо оправяне   bouquet  
delizabeth, и аз да изкажа съболезнованията си. Дано сте добре с бебо  baby_neutral

# 652
Мама Сънчо, така ме зарадва поста ти, че има антицелулитен крем за бременни  Hug Дано и да върши работа, ще си го купя.

Да се оплача и аз от няколко дни хич не ми е удобно, комфортно и т.н. Тези киселини ме изгарят, взех Талцид, не помогна много, пия газирано, от него се уригна и само временно разрешение.
А и нещо странно, вече ми тежи коремът и забелязвам, че като хапна и ми става много тежко та чак ми се гади.

Исках да ви питам като родите спада ли малко коремът и до колко време се прибира от само себе си, не с упражнения. Нали първите 40 дни забраняват да се спортува и тренира, особено на коремните мускули.

# 653
  • Пловдив
sweetpie, ееее ужас... Може да ти върнат документите..
Знам, че си купи Сола  Hug, помня. Аз също клоня към нея. Пукито е много здрава количка и за тези пари е нормално да я виждаме често.

# 654
sweetpie, и аз съм чувала за истории с кражби от бременни. Те използват, че си трудноподвижен и не можеш да тръгнеш след тях или да се завъртиш рязко. Много ме хваща яд на такива хора, но всичко се връща. А за документите не ти ли дадоха нещо като талон за книжката, че ти е открадната и като те спре КАТ да го покажеш? Същото и за ЛК.

# 655
sweetpie, и аз съм чувала за истории с кражби от бременни. Те използват, че си трудноподвижен и не можеш да тръгнеш след тях или да се завъртиш рязко. Много ме хваща яд на такива хора, но всичко се връща. А за документите не ти ли дадоха нещо като талон за книжката, че ти е открадната и като те спре КАТ да го покажеш? Същото и за ЛК.

Днес или утре трябва да ми дадат удостоверение, иначе и да ми върнат документите, не смея да ги ползвам повече, че да не се окажа с някой кредит или че поддържам някоя партия.

# 656
Мама Сънчо, така ме зарадва поста ти, че има антицелулитен крем за бременни  Hug Дано и да върши работа, ще си го купя.

Да се оплача и аз от няколко дни хич не ми е удобно, комфортно и т.н. Тези киселини ме изгарят, взех Талцид, не помогна много, пия газирано, от него се уригна и само временно разрешение.
А и нещо странно, вече ми тежи коремът и забелязвам, че като хапна и ми става много тежко та чак ми се гади.

Исках да ви питам като родите спада ли малко коремът и до колко време се прибира от само себе си, не с упражнения. Нали първите 40 дни забраняват да се спортува и тренира, особено на коремните мускули.

Ми на мен ми се поприбра бързо за около две седмици, но аз носех и колан за прибиране и останалото с коремни преси, но след ден като отидох на АГ и ми дадоха зелена светлина

Пайче много кофти това - това си е голяма разправия- как не ги е срам от бременна да крадат  #2gunfire и сега има едно тичане- много кофти  Hug

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 11:04 от MAMA_SANCHO

# 657
Делизабет, Оранжево - бързо да се оправите и всичко да е наред с вас и бебоците!
Пивал и Мама Сънчо - ако знаете аз колко целулит имам, откакто съм бременна Embarassed.Дори онзи ден като гледах снимки от преди бременността и си поплаках. Все пак с оглед на това, че се мажа против стрии, не ми се иска още химия и за целулита, колкото и да пише, че са за бременни. Ако това, с което се мажете даде резултат - похвалете се.
Авенсис - много хубава играчка за леглото Heart Eyes. А колкото до крампите - напоследък ми се случва почти всяка нощ, въпреки големите количества магнерот, които поглъщам. Дори се чудех да се обадя ли на лекаря, че не мога да спя така нощем. Събуждане заради крампа, после заради тоалетна, пак така и то станало сутрин Thinking .  Мислех си дали не е от многото кг, които качих - до момента 19 Embarassed, чак ме е срам да го напиша.
За киселините, които при мен не са много /поне за сега/, много ми помага газираната вода и тази новата фанта, която прилича по цвят на старата фанта лимон.
Пайче, това което ти се е случило е много неприятно. Имай предвид, че ще ти издадат удостоверение от полицията, че си пострадала от престъпление и с него можеш да си извадиш нова лична карта без да плащаш глоба, както и шофьорска книжка. НО! няма да можеш да караш колата с него. То не замества шофьорската книжка за съжаление. Независимо, че са ти я откраднали и имаш документ, ако шофираш може да те глобят. Все пак и полицаите са хора и се съмнявам да те глобят бременна, но за всеки случай не рискувай.
Лале в дъжда как мислиш да се справяш с котка и бебе. Ще ги държиш ли в една стая? Всички ми казват, че котката не трябва да е при бебето /в същата стая/, но от години е при нас и не ми се иска да я "гоня" от спалнята. Това е все едно някой мен да изгони от моето си легло.
Ох, какъв дълъг пост стана...

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 11:06 от tara 2

# 658
Делизабет, Оранжево - бързо да се оправите и всичко да е наред с вас и бебоците!
Пивал и Мама Сънчо - ако знаете аз колко целулит имам, откакто съм бременна Embarassed.Дори онзи ден като гледах снимки от преди бременността и си поплаках. Все пак с оглед на това, че се мажа против стрии, не ми се иска още химия и за целулита, колкото и да пише, че са за бременни. Ако това, с което се мажете даде резултат - похвалете се.
Авенсис - много хубава играчка за леглото Heart Eyes. А колкото до крампите - напоследък ми се случва почти всяка нощ, въпреки големите количества магнерот, които поглъщам. Дори се чудех да се обадя ли на лекаря, че не мога да спя така нощем. Събуждане заради крампа, после заради тоалетна, пак така и то станало сутрин Thinking .  Мислех си дали не е от многото кг, които качих - до момента 19 Embarassed, чак ме е срам да го напиша.
За киселините, които при мен не са много /поне за сега/, много ми помага газираната вода и тази новата фанта, която прилича по цвят на старата фанта лимон.
Пайче, това което ти се е случило е много неприятно. Имай предвид, че ще ти издадат удостоверение от полицията, че си пострадала от престъпление и с него можеш да си извадиш нова лична карта без да плащаш глоба, както и шофьорска книжка. НО! няма да можеш да караш колата с него. То не замества шофьорската книжка за съжаление. Независимо, че са ти я откраднали и имаш документ, ако шофираш може да те глобят. Все пак и полицаите са хора и се съмнявам да те глобят бременна, но за всеки случай не рискувай.
Лале в дъжда как мислиш да се справяш с котка и бебе. Ще ги държиш ли в една стая? Всички ми казват, че котката не трябва да е при бебето /в същата стая/, но от години е при нас и не ми се иска да я "гоня" от спалнята. Това е все едно някой мен да изгони от моето си легло.
Ох, какъв дълъг пост стана...

Тара, не е нужно да се мажеш с толкова кремове. Този на Mum Care е и борба срещу целулита и срещу стриите едновременно. Продават го в аптеката, долепена вдясно на Шейново. Успех! И ти да се похвалиш после с добрите резултати като мен.

# 659
А къде от интернет може да се поръча този крем? Никъде не го открих.

Общи условия

Активация на акаунт