Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 953
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Отиваме със Сашо за ягоди и пресни малки картофки.Дойде ли  им сезона у нас се готвят всеки ден.Снощи им направих една тава с малко масло и копър.Днес поръчката е същата плюс дробчета с много лук. Mr. Green
Аз ям вече ягоди и не мога да им се наситя.Взела съм си нискомаслено мляко и днес ще си ги направя с с него.О блаженство.Имам нужда да ям от всичко по много. Mr. Green
За почивката каквото и където кажете.Аз ще съм или само със Сашо или с него и мъжа ми , ако си е дошъл.

# 436
Добро утро   bouquet

Днес времето беше идеално за разходка. Ваканцията свърши  #Cussing out започвам с униформите за седмицата, раница, проекти, домашни, книги... Днес ще правя скара и картофена салата с кисели краставички - има леща от вчера. Общо взето трябва да влизам в работен ритъм  Joy
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 437
Привет, момичета!

Аз съм още на кафе-снощи докъсно стоях, че чаках мм да се завърне, филми зяпах, четох.

Креми, сега всичко ще ти се услажда Simple Smile, има ли вече пресни картофки, не съм виждала, днес ще потърся и аз!
Лейди, ще почна и аз като теб да си съставям планове за деня, за седмицата-като те чета ми изглежда много хубаво това. Аз още не мога да се организирам от това бездействие и ми е все притеснено, че не съм ангажирана.
За срещата пишете, аз ако дойда ще съм самичка и това малко ме притеснява Embarassed, в смисъл, че вие сте с малки деца, мъже. Освен да дойда с приятелка, но с нея имаме други планове за планина лятото-към Пирин и Рила ще ходим, та трябва да го уточня с нея. Иначе ми харесва идеята ви и мястото-на Рибарица не съм ходила.
Днес нали е неделя и аз напълно ще почивам. Ще направя дълга разходка пак, че времето е слънчево, за вечеря пица ще им правя и ако съм на кеф и една моренска баница да имат за утре за закуска!
Хубав слънчев ден ви желая!

# 438
  • София
Здравейте, прекрасни!
Ние направихме едно двудневно гости на родата, заклахме едно прАсе и се прибрахме. Ще ви чета подробно довечера. Сега ще мелим месото на кайма, пържоли у нас не обичаме. Ще си купя утре и телешко и ще стане чудно.
Марче, тая торта беше првъзходна, честно, не се хваля, ама я направи някой път, обрах всички точки.

За срещата- мен не ме бройте. Малко неща отказвам така от раз, но едно от тях е среща с толкова много народ /непознат за детето/ в къща за гости. Просто Бояна няма да го издържи, ще е нервна и после две седмици ще е крива. А нашите баби са малко от типа "ние сме си отгледали децата, който има-да си ги гледа". Та не мога да разчитам на тях, а и не искам, нямам им никакво доверие в това отношение, признавам си чистосърдечно. Тъй че- аз само отстрани ще завиждам неблагородно. Hug

# 439
  • София
Добро утро  Hug
Марчелка, нищо не каза - хареса ли ти идеята за сбирка, ще дойдеш ли?  Hug
.........
Вио, тя идеята е чудесна, но до август има толкова време, може и да не съм жива, знам ли. Но при всички положения при мен ще бъде без приспиване . Само за час-два за кафе и толкова. Така като ви чета вие много семейно го раздавате, а аз не обичам да си бъркам компанията.  Ако е женска нека да си бъде само такава, ако е мъжка. .само мъже. ММ да го заведа на такова място на бунгала.. е абсурд , ... Но има толкова време....

Вале, сигурна съм , че тортичката е прекрасна, но аз повече козунак нямам, изяде се всичкия до троха. Тази година обрах точките. Приятно ми стана след като видях, че на първа страница Мама Цоцоланка ми е сложила и творенията, ей така снимките, де. Там са и на Моренка.. Simple Smile

Печа хляб и смятам после да мръдна малко  из София да свърша нещо.
По-късно ще дойда.

# 440
  • при късмета
Привет,
Марче, не е семейна сбирка, наша сбирка си е. И моя мъж много не му се идва, ама аз искам да взема детето, а той няма да ме остави да го мъкна 100 км. по автобуси, че е малко труден на пътуване шефа.
Пък и мъжете ще се занимават с децата докато се видим. Като гледам на Вио мъжа, от сега знам, че моя си е намерил компания.
Само да е здраво детето.
Нали ще дойдеш, даже и без преспиване?
Ели, как ще си сама, нали сме там и ние.
Трябва да уточним преспиващите, защото поразгледах вчера къщи в района, рядко се намират повече от 15 места. Като завземем къщата, непреспиващите няма да са проблем.
Тези които ще сме с децата, предполагам, че ще останем.
Марче, ако си без преспиване, може да вземеш Люси, ако и тя иначе няма да може да дойде. Или Морена и детето. Вие ще се разберете де, само идея давам. Ама ще е хубаво да дойдете.
Вале, не може ли и вашата седмична разходка да е дотам, ако не може да останете? Помисли все пак. Всяка събота и неделя си правите ексурзии, там четох, че има доста еко пътеки за разходка
И днес е мързелив ден, ужас  Confused Толкова ме мързи, че довечера ще сме на пица
Креми и ние набарахме пресните картофи. Мъжо умира за тях

# 441
Здравейте момичета! В петък вечерта гости, в събота през деня помагахме на приятели да се преместят в нов апартамент, снощи ние бяхме на гости и днес вече съм жив труп. Като дойдат тези почивни дни и се уморявям, а уж са за почивка.Simple Smile
За среща в началото на август с преспиване и мен не ме бройте, няма как да стане. Ако е през юли е ок, защото съм сама, ама на 1-ви август ММ се прибира и имаме по-малко от месец заедно да се видим с роднини, приятели и малко плаж. Имаме страшно много приятели, с които трябва да се видим и ще е много трудно съчетаването. От личен опит от миналата година, този месец е крайно недостатъчен за това. Иначе да се видя за кафе, бира с картофки и т.н. благинки с вас по градовете съм напълно ок. И в София ще бъда, и в Бургас, и във Варна, но северна БГ изобщо не е в плановете, няма как да стане.
И аз започвам като Калинка със седмично менщ, защото искаме да минем на някаква диета. Без такова меню няма как да я караме. Сега започвам да го мъдря. Laughing

# 442
  • София
И аз като Марчето мисля, че за мен още е рано за казване. През август има много рождени дни... Освен това още не сме планирали кога ще почиваме, къде и аз съм изнервена, защото обикновено всичко ни е запазено... а тази година не знам как ще стане...

При всяко положение аз ще съм "непреспиваща" и ще съм без децата... Иначе няма да мога нито да ви "видя", нито да ви чуя, все ще съм мислено при детето... - да не падне, да не изчезне...

Боли ме тиквата втори ден, този месец все ме боли нещо, направо ми писна... Ако мога лайно да изям за да не ме боли - ще го изям...

Ще се включа към 10 вечерта... сега ще пийна хапче поредното и ще дремна...

А и викла съм днес, викам на всички... та ще се скрия в стаята... какво са виновни хората, като съм яхнала метлата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 443
  • София
Ма ко, точно оставането да спим там с децата ми е най-малкия проблем. Бояна спи където и да е, не и пречи непознатата обстановка. Проблемът е, че през деня при положение , че ще е с  непознати хора ще се изнерви адски, ще е неспокойна. Не че е невъзможно да дойдем и при това положение, но не ми се ще да си го причинявам нито на себе си, нито на детето.

# 444
  • София
Привет,
.................

Марче, ако си без преспиване, може да вземеш Люси, ако и тя иначе няма да може да дойде. Или Морена и детето. Вие ще се разберете де, само идея давам. Ама ще е хубаво да дойдете.
..........
Здравейте, прекрасници!  Hug
Ма-ко, това изобщо не е проблем качването на хора в колата, разбира се, че ще взема някой , няма сама да пътувам та аз не зная това къде се намира.  Simple Smile Нали знаеш, че с ориентира съм зле и се губя.  Mr. Green  Нека да дойде август, живот и здраве пък ще видим.
Сега пия кафе, а вие?? За вечеря имам прясно зеле на фурна, чудничко. Това ще бъде малко диетично, че след толкова месища трябва да се почине.
Какво си правите, красавици??  Simple Smile

# 445
luss не си сама мила Simple Smile не си днес и тримата мъже ме изнервят максимално.
Започвам да мразя почивните дни , днес цял ден повтарям далече от стените , "Пазете боята " #2gunfire и за капак децата не успяха да изцапат , но баща им .... пренареждаше въдиците и мац на стената една черна чертичка , ама много малка и тънка , но като викнах, още не бях измила вратите.Виовен е и се извинява 100 пъти.
Сега си търся гардероб да си взема за спалнята , и не можем да стигнем до консенсус, само се разхождаме с ролетката напред назад.
Ставам че кифли втора доза втаса, вчера направих половин доза те ги изядоха за норматив днес пак ще направя че да има за закуска.

# 446
  • UK
аз не можах да открия визитката с това място, не се и сещам как се казваше селището и в нета не го намирам, но не са бунгала,  а къщи! Аз в бунгала, палатки и пр. неотсядам!
От друга страна Марчето е права, аз също незнам, дали ще доживея до август, та отсега планове не мога да правя още повече и с две малки деца Rolling Eyes

# 447
Аз съм виновна защото аз дадах тон за август месец.
Но само тогава с мм мога да пътувам.Иначе сама с дете и багажи ми е сложно и не мърдам никъде.
Проведох разговор с мм.Съгласи се с мен.Чак се учудих,че той е малко по-дръпнат за разлика от мен. Laughing
Принципно тая година обмислям и нещо като къмпинг или палатка,че не съм ходила никога.Но ще видим.

# 448
Аз пък смятам да дойда. Да скъсам синджира, както се казва. Може да взема мишока, тя като е сама, все едно дете нямам.
Така се натъпках като прасе, чак ми стана зле. Отивам да приспивам дребните.
Лус, моята приятелка много хареса книгата на Миленка. Може ли да се закупи от някъде?

# 449
Браво, Мушкат  Hug
Тите, не си само ти за август. Лейдибърд и Мони също казаха, че тогава им е удобно  Peace Като затръгвате на къмпинг, свиркай - ако нещо ти потрябва, насреща съм.
Коконе, ай ся, живи - умрели! Я си представи само - в разгара на лятото, когато вече ти е писнало от жеги и туристи, да се оттеглиш за 2 дни в планината, на хладно, тихо и спокойно местенце...А? Не се ли размечта?  Mr. Green Heart Eyes
Аз лично си ги представях да се случат по - скоро нещата - края на юни може би, или началото на юли. Ама това от нетърпение да ви видя де, нямам други причини. Но ще чакам до август, не е проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт