На море в Гърция 2014 - IV

• 74 765
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой случайно да има мнение за този хотел Aristoteles Holiday Resort , Уранополи? И за плажовете наоколо, ако споделите ще съм благодарна Simple Smile
Привет,
била съм хотела преди 2 г. и ако се хващате за него заради AI по-добре се откажете! Хотела като база е ОК - но нас ни дадоха 3 стая с кухненски бокс другите не знам как са - но от този тип бяха ОК. Хотела има и част която не е реновирана и нашите мили български тур.оператори може и там да ви набутат !
Басейна не се подгрява и не беше и особено посещаван и чист. Храна беше зле, много като количество и разнообразие беше само на вечеря (имаше и полупансион) , на обяд готвеното беше 2 вида и толкоз.Изобщо ниско качествена храна и лошо приготвена !
За водните пързалки не се надавайте работя 1 или 2 и то само за 2-3 часа.
Хотела не е на плажа, до него се стига или чрез подземен тунел на хотела или пресичаш платното.
Плажа беше разделен на 2 части за тези който са гости на хотела с камъни за тези дето ще си платят беше малко по- добре. НО като цяло кофти плаж на самия хотел иначе посока Уронополис става за къпане, но самия плаж е запълнен с шезлонги на др. хотели.

В Уранополис не особено интересно а и до там са няколко километра - заведенията бързо ще  ги обиколите. Като цяло Атон не го препоръчвам за почивка било то повече от 2-3 д.

Аз лично не бих избрала този хотел за нищо на света къде по-добри възможности има. Като ходихме избора не беше мой и имаше и др хора.

# 556
Здравейте, някой случайно да има мнение за този хотел Aristoteles Holiday Resort , Уранополи? И за плажовете наоколо, ако споделите ще съм благодарна Simple Smile
Привет,
била съм хотела преди 2 г. и ако се хващате за него заради AI по-добре се откажете! Хотела като база е ОК - но нас ни дадоха 3 стая с кухненски бокс другите не знам как са - но от този тип бяха ОК. Хотела има и част която не е реновирана и нашите мили български тур.оператори може и там да ви набутат !
Басейна не се подгрява и не беше и особено посещаван и чист. Храна беше зле, много като количество и разнообразие беше само на вечеря (имаше и полупансион) , на обяд готвеното беше 2 вида и толкоз.Изобщо ниско качествена храна и лошо приготвена !
Хотела не е на плажа, до него се стига или чрез подземен тунел на хотела или пресичаш платното.
Плажа беше разделен на 2 части за тези който са гости на хотела с камъни за тези дето ще си платят беше малко по- добре. НО като цяло кофти плаж на самия хотел иначе посока Уронополис става за къпане, но самия плаж е запълнен с шезлонги на др. хотели.

В Уранополис не особено интересно а и до там са няколко километра - заведенията бързо ще  ги обиколите. Като цяло Атон не го препоръчвам за почивка било то повече от 2-3 д.

Аз лично не бих избрала този хотел за нищо на света къде по-добри възможности има. Като ходихме избора не беше мой и имаше и др хора.

Ние бяхме миналото лято в хотела и освен всичко, което е написано по-горе само мога да добавя, че ние запазихме почивката през БГ туроператор и ни настаниха в не реновираната част,  в която условията са  лоши и стаите са най - отдалечени от ресторанта, плажа и т.н.,  а от хотела ни казаха, че това били "стаите за българи". 

# 557
  • София
Кой беше ходил на Евия... Embarassedне намирам ooooh!
Плановете ни се променят с часове Joy,моля кажете с две думи интересните места и най вече шосетата Mr. Green,нали знаете,за кемпер Whistling

# 558
  • София
Плановете ни се променят с часове Joy,моля кажете с две думи интересните места и най вече шосетата Mr. Green,нали знаете,за кемпер Whistling

Ние  Simple Smile 
Северната част - Лимни - много приятно градче, Илия също. Лихадониси, но там пътя не знам как е. Преди Лихадониси сме стигали до плажа Хриси Акти, но там има и изкачване в планината. Пътя не беше много тесен, та си мисля че няма да имате сериозни трудности.
Като цяло пътищата бяха хубави и смятам достатъчно широки. За интересни места - какво по-конкретно те интересува. Тя Таис определено чете повече от мен за острова, те също бяха там, всъщност тя е виновницата и ние да хукнем нататък, дано се включи също, че нещо ми се губи тези дни.

За съжаление и при мен плановете се променят с дни, не с часове, но за това пък нещата отиват в посока, която хич не ми харесва. Има вероятност да се разминем с почивката изобщо тази година   Sad

# 559

Ходихме на Евия сега, през майските празници. Отседнахме на Agia Anna beach в източната част, но обиколихме северната част: Лимни, Ровиес, Едипсо, Лихада, Agios Georgios, Agios Nikolaos и мн. малки селца.
От ферито в Агиокамбос до хотела решихме да минем напряко през планината - тесни пътища и остри завои, но нищо притеснително. По крайбрежието са по-широки и хубави.

# 560
  • София - Варна
Точно и ние хвърляме поглед към Евия. Има ли пясъчни и красиви, безлюдни плажове? Колебаем се между Закинтос и Евия за почивка септември компания с деца тийнейджъри.

# 561
  • София
Пясъчни силно казано поне на север, но безлюдни и красиви да.

# 562
Някой да е бил ХОТЕЛ ALEXANDROS PALACE HOTEL & SUITES? Някакви отзиви? Хотела е на Халкидики- Атон

# 563
Привет,

Ние бяхме миналото лято в хотела и освен всичко, което е написано по-горе само мога да добавя, че ние запазихме почивката през БГ туроператор и ни настаниха в не реновираната част,  в която условията са  лоши и стаите са най - отдалечени от ресторанта, плажа и т.н.,  а от хотела ни казаха, че това били "стаите за българи". 
Хванахме се за пързалките, заради детето, закуска и вечеря, за 5 дни, средата на м. юни. Все още не е платено, ще помисля за нещо друго, може би. Много ви благодаря!

# 564
  • София
Благодаря ти  , Параход Simple Smile Хотела  в който ще бъдем се оказа че не е баш в Уранополи а  на 5 км. Т там. В трипити.и тук пак изникват въпроси , на които не намирам отговори....Това селище ли е или само пристанище ? Опитах се да го видя на гугъл мапса и ми е в нищото някак....Ако някой е посещавал хотела бих се радвала на мнения.-александър палас

# 565
  • София
Момичета помагайте,не мога да се оправя ето тук
http://greeceferries.com/port/Skopelos/?gclid=CP64wLvvqr4CFUXnwgod454AmA
как да разбера цената за кемпер и какъв е този лиценз номер?
отваря се началото на сайта,задавам Волос-Скиатос за 12-ти юни,3-ма и .... кемпер,ама не мога да се ориентирам в списъка за vehicle Rolling Eyes
става въпрос за компания A.N.E.S.
 Praynig

# 566
  • София
Вероятно е над 4,25 м, а другото е регистрационният номер.

# 567
Ssani, Трипити наистина е силно казано селце. Това е пристанището за Амулиани, ходила съм 3-4 пъти там и няма почти нищо. Иначе хотелът виждам, че е с нелоши отзиви за нещо, предлагано от бг туристическа агенция.
В района на Уранополи повечето големи хотели са извън града, т.е. и на 1 км да сте, и на 5 - както е този, все с кола ще ходите дотам.

Кам4ето, каква храна в Ангелос гардън? Това са студиа, предлагат стаи с кухненски бокс, най-много закуска да имат в цената. В Торони кръчми бол, ходите, избирате, ядете, повечето са добри.

# 568
Някой запознат по-подробно?

https://secure.avaaz.org/en/petition/Ypoyrgo_Oikonomikon_G_Stoyr … paralion/?wOVcicb

Сега ще чета и аз ама ми звучи притеснително...
Надявам се, че гърците няма да си "оставят магарето в калта" и това няма да се случи  Praynig
Те поне знаят да се борят за разлика от нас  Sick
Не знам до колко има ефект от подобни петиции при подобни проблеми, но за всеки случай се подписах и аз  Mr. Green

# 569
Здравейте Hug
извинявайте може да се обсъждали но времето ми е много малко
и нямам възможност да прочета темата
обещавам че този пропуск при първа възможност ще бъде изпълнено
въпросът ми е от Солун до Цигларските острови
с какво превозно средство се стига и на каква цена
благодаря ви много

Общи условия

Активация на акаунт