На море в Гърция 2014 - IV

• 74 757
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
и сякаш е по-логично да го оползотворим за 2 седмици докато сме свободни електрони. Така или иначе ми седеше в уиш лист-а.
[/quote

Ами щом сменяте дестинацията , тогава сменете и концепцията.Резервирайте седмица на Закинтос и останалото време наистина като '' свободни електрони'' , само с приблизителен маршрут , без резервации или предния ден на ласт минит . Примерно от Солун към Игуменица и от там фери до Закинтос , или Патра -Килини и на връщане през Каламата - Нафплио - Халкида - Глифа .Абе има десетки варианти - въпрос на хрумване Simple Smile

# 691
  • София
Bled, че аз съм спокойна, нали сама взех решението за смяна на дестинацията  Simple Smile

Петре, не. Не ми се занимава..предпочитам да пообиколим Закинтос (или Кефалония), а не да мааме гащи из пътищата от типа тук 2 дена, там 3 дена. Не е моята представа за ползотворна почивка.

Някой има ли представа каква е темп на водата началото на юни в района  Thinking
От времето не се притеснявам, предполагам, че и да валне, ще е за кратко, обаче имам подозрения, че водата ще е студена. Или бъркам?

# 692
Bled, че аз съм спокойна, нали сама взех решението за смяна на дестинацията  Simple Smile

Петре, не. Не ми се занимава..предпочитам да пообиколим Закинтос (или Кефалония), а не да мааме гащи из пътищата от типа тук 2 дена, там 3 дена. Не е моята представа за ползотворна почивка.

Някой има ли представа каква е темп на водата началото на юни в района  Thinking
От времето не се притеснявам, предполагам, че и да валне, ще е за кратко, обаче имам подозрения, че водата ще е студена. Или бъркам?

Вие двете седмици ли ще бъдете на Закинтос или Кефалония? Ще имате време и за поне една седмица мързелив плаж без скиторене. Идейка е да пообиколите на континента за 2-3 дни. Ще ви е удобно на отиване или връщане, а има какво да се види. Аз това го казвам от моята си капандура, която не може да я задържиш за нищо на света за 14 дни на едно място.   bouquet

# 693
 Таис, ти изби рибата направо! Но, каквото и да избереш - Закинтос или Кефалония, все ще е добре. Аз съм твърдо за Кефалония. Имате доста време и да я обиколите, и да почивате. Избери Кефалония и после ще почерпиш  Simple Smile, сигурна съм!

И аз още не съм взела крайно решение за юли поради подривната дейност на някои елементи тук, които много ги бива да мътят главите на хората.

# 694
Туцка,
това, което си резервирала, наистина е стандартната цена за стария град, аз рових доста преди това.
От Глифа букнах Chroma Design за 39е (къщата с котките) - апартаментче с две стаички и закуска. Толкова ми хареса и изгодно ми се видя, че заради него променихме маршрута - така или инначе Нафплио беше в твърдия план. Но беше last minute само за един ден, после в нета не намерих толкова добра цена за втория и за удобство се преместихме в Capodistrias на отсрещната страна на улицата - за 58 (с разкошна закуска, но пък там беше най-обикновена двойна стая, най-неудачното настаняване за нас - въпреки че хотелът си има много чар за настаняване на двойки. В букинг беше 65).
Блис, в Мани бяхме в Пандора - страшно съм доволна, но и цената за този период бе много под нормалната (48 на вечер, за лятото май е 80-90), а в Монемвасия - Venetia Apartments (39). И двете са големи апартаменти.
В Глифа в Ammos Beach, а Пантелеймонас - Archontiko Driani.

# 695

Блис, в Мани бяхме в Пандора - страшно съм доволна, но и цената за този период бе много под нормалната (48 на вечер, за лятото май е 80-90), а в Монемвасия - Venetia Apartments (39). И двете са големи апартаменти.
В Глифа в Ammos Beach, а Пантелеймонас - Archontiko Driani.

bouquet Ще ги преслушам. И ние ще сме на подобни цени. Пътуваме 20.09/05.10. пу, пу да не ни мине котка път, че като се сетя за миналата година....

# 696
http://www.meteoprog.gr/en/water/
Някой питаше за прогноза...чак сега намерих
  bouquet

# 697
  • София
Мерси   bouquet

Момичета, чак ми стана неудобно от промяната..не знаех, че ще е такава ''бомба''  Simple Smile

Блис, изобщо не ми се обикаля. Иначе да, ще сме от 1.06 до 16.06 на едно място. После нощувка някъде около Серес, за да се видим с нашите приятели.

Искам няколко плажа, някоя крепост, интересна църква, цветя и зелено, евентуално еднодневна екскурзийка до съседен остров. Вкусна храна, книга, тишина. Това е. На този етап не ме интересува континенталната част, не ми се гледат села и градове  Peace

Анна Бел, Кефалония е по-интересният избор, права си, но заради земетресенията, май повече клоня към Закинтос. Голямо съм шубе, ей  Hug

# 698
 Таис, няма да има земетресения! Отивай на Кефалония, с толкова много дни....абе там ти е мястото! Направи ескурзия до Закинтос от Кефалония.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 11:34 от Anna bel

# 699
  • Варна
Закинтос или Кефалония, все ще е добре. Аз съм твърдо за Кефалония. Имате доста време и да я обиколите, и да почивате. Избери Кефалония и после ще почерпиш  Simple Smile, сигурна съм!

Що пък не по седмица на двата.Близо са и логистиката е лесна.

# 700
Таис, момиче, с кой акъл 10 дни на Боровец, размътил ти се е мозъка, това не си ти Peace
Сега сериозно, не мисля че си струва толкова много дни да отделяш на Занте, гледам го на helivew-то и колкото повече го гледам, толкова по се стопяват дните, които съм му определила.
За 16 дни можеш и Лефкада да включиш, ако не, то задължително два острова.

# 701
Айде и аз барабар Петко с мъжете - също не бих му дала повече от седмица.
Пък ако земетресението ти е спирката, кефалонското земетресение от 1953 разрушава цялата инфраструктура и на Закинтос, то ей го къде е.

# 702
  • София
evhen, те трябваше да бъдат 12 по резервация даже  Simple Smile Обаче последните два ги отписах, и се прибрахме по-рано. Боровец е изцяло заради въздуха, не защото ми харесва. Аз по принцип мразя да съм на планина, от малка още. Но понеже напоследък правя по 2 бронхита на година, личната ме посъветва да отида май месец или в Трявна, или на Боровец. Избрах второто, щото по-близо.

Анна Бел,  Hug

Параходке, не ме плаши така  Wink Пътят до Миртос е отрязян, поне така четох.

# 703
Пътят до Миртос е отрязян, поне така четох.
Не знам за пътя, ама ето снимка от януари

# 704
  • софия
Аз ще съм единствената, която подкрепя програмата на Таис Grinning Това е моята представа за почивка. Мразя да миткам от град на град. Багажи, нови стаи... Екстра си е да ходиш да зяпаш за ден и да се връщаш.

ТаисЧЕ, Трявна е въъъъълшебна! Това е градът на моите летни ваканции Heart Eyes. Задължително след море ходехме там. Отиди.

Общи условия

Активация на акаунт