Лидл ::43::

• 82 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet

Ще ходя за сиренето днес.

# 16
  • Варна
Вчера като писах бях крива, ама мнооогого, мноооого крива (съчетание от болки в корема, много домашна работа и току що ядосал ме мъж : )
Вечерта мислех да влизам да пиша, че всъщност си обичам уреда за прозорците, но заспах.
Разгледах устройството на машинката и реших, че освен ако резервоара не е пълен на макс, няма какво да и се случи от малко накланяне. Пробвах - добре си е.
Така и не си измих всички прозорци, защото беше студено и ръмеше.
Все пак измих 5, тъй както индикатора си свети в червено, и мисля, че може и още.

Използвам, че съм влязла, за да похваля двойния гофретник на Лидл (въпреки, че го няма в наличност в момента). Това е най-използвания уред вкъщи. Имам го от 1-2 години и го използвам почти всеки ден (не ям хляб, а вечер си правя 2-4 леко солени гофрети с пшенични трици и ядки. първо стават хрускави, на следващия ден са вече меки и стават за сандвичи. Пробвала съм го и за нормални гофрети - получиха се прекрасни.

# 17
Гледах новата брошура (от 21-ви) и си харесах притеснително много работи  Simple Smile То не са тениски, потници, къси гащи  Embarassed

# 18
  • София
Ауу, и аз щях да ходя след малко за яйца и месо. Но май ще ги пропусна яйцата, а месо - само, ако е хубаво. Искам и одеяло за пикник, дано не са изкупени.  Hug

# 19
Хвърлих око на розовата рокля от другата седмица  Flutter Flutter.

KitKatChunky
и червени има Simple Smile.

# 20
  • В една слънчева къща...
Добре, че яйца си имаме домашни. Но боите за яйца много ми допадат и пак на тях ще заложа. Даже мисля да доизползвам и едни останали от миналата година.

# 21
  • Варна
Роклите и на мен ми харесаха, поне на снимката Simple Smile Розовата е супер, но май не ми ходи на ЕГН-то, ще видим дали ще има и други цветове, ако не - чернобялата, дано и наживо са хубави.

# 22
  • София
И моите яйца оцеляха наполовина.  Cry

# 23
Ужас, разбихте ме с тез яйца. Взехме оттам, но ще ги варя утре... Колко ли ще оцелеят?

Явно са някакви с особена черупка, масово се пукат, по-добре ги използвайте в сладкиши или ястия, а за боядисване купете от друго място. Peace

# 24
  • Варна
ММ яде по 3-4 на ден, купува си от пазара от магазин за яйца. Последния път от 10 нито едно не се пукна, но преди това е имало случаи, когато се пукат половината. ОСвен тези да му ги оставя да си ги яде, а да се надявам да уцеля здрави от пазара. егати, ще се заринем с яйца, като дойде Великден ми призлява, може цяла година да варя яйца и да остават здрави, но на Великден се пукат като за световно.

# 25
  • Варна
Запис в темата. Благодаря за нея!
Весели празници на всички!

Аз се сдобих с хубава, зелена палатка от Лидл вчера. Много ни хареса и за парите си е супер. Доста голяма е, аз така и не си я представих преди да я купя, материята е хубава, аба с една дума заслужава си парите Peace

# 26
Като видях,че яйцата са от Румъния - реших да не купувам /не че е много важно, но ....../ Сега като ви чета разбирам, че съм извадила късмет. Тази година ми се спука само 1 яйце от 25, вкл. бели, после обаче изпуснах на земята едно красиво боядисано  Laughing

# 27
Опаковахме парапетите на 2 от терасите с платнището в сиво и бяло - за тези пари е повече от удачно, върви с въже и алуминиеви халки, човешка работа.
Вчера сефтосах сешоара им - доволна, има повече от прилична сила и опции за Т.

# 28
Опаковахме парапетите на 2 от терасите с платнището в сиво и бяло - за тези пари е повече от удачно, върви с въже и алуминиеви халки, човешка работа.

Това платнище сега ли го предлагат, изпуснала съм го, т.е. хич не съм разбрала/прочела/видяла явно. newsm78

# 29
От миналата седмица беше, но и след нея си имаше. /6м е дълго, на 75см ширина, с 24м въже/. Има го в сиво и бяло и розово и бяло.

Общи условия

Активация на акаунт