Отговори
# 120
Добър ден, като гледам с каква скорост сте се разписали и как съм пропуснала две цели теми ми се завива свят. Тъй като няма изчитане това инфо ще наваксвам в движение.

Лек и спорен ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
matsutka, Дааа, вече съм по спокойна, ама душичката ми миличка, решава само вечер да ритка, през деня рядко  Laughing много се радвам и вчера с мм си говорехме, че нямаме търпение, вече да е сред нас и да си го гушкаме, сладкия ни бебок Simple Smile  Heart Eyes Той вече милия се отпуска, в началото го беше страх, да не се случи същото, като предния път, тогава беше съсипан и не споделяше с никой как се чувства, и сега го разбирам, че така ме е предпазвал мен  Heart Eyes Сега ме гушка повече, целува ми корема, понякога говори на корема и шепне, че много обича бебо и че майка му е шашава  Mr. Green

Мацки, може ли да ми дадете и линк към групата във фейса?

Нощни, благодаря за поздрава   bouquet Много обичам и песента и Кейти, страхотна е   Crazy

# 122
Рали85, ами доц. Томова е много внимателна сигурно половин час ме гледа, всичко обяснява и много опитно борави с ехографа. И като ме видя, че се притесних от тези черва, тя се притесни повече, че ми е каза, не било нищо притеснително като всичко останало е ок. Много човечна, и ме убеди че бебето е напълно здраво
Цената е 100 лв ако гледа всичко, 50 лв ако гледа само сърце. Относно обаждането, аз не съм звъняла след акто си запазих час.

Дано съм била от помощ  Grinning

# 123
Да се оплача, аз отново съм болна  Cry Това гърло пак ме боли, дори когато преглъщам все едно имам буца от бодли в гърлото, толкова ме боли  #2gunfire И най-интересното е че точно преди един месец, по същото време, пак бях болна  newsm78 Е това на нищо не прилича, а и за капак, днес се наядох като свиня, с таратор, и всеки момент ще се пръсна по шевовете  hahaha

# 124
Аз пък искам да ви поздравя с тази песен, чак се учудих на себе си, че харесах френска песен Simple Smile

# 125
Цветелина,

Преди известно време мен също ме болеше гърлото и тогава пих грип хил. Това са хомеопатични хапченценца и поне на мен ми помогнаха за два дни.

# 126
цвети, и аз много я харесвам тази песен Simple Smile

# 127
Цветелина,

Преди известно време мен също ме болеше гърлото и тогава пих грип хил. Това са хомеопатични хапченценца и поне на мен ми помогнаха за два дни.

Аз пия хексоралетен Н и той доста ми помага, но по-бавно, защото гърлото ми е много чувствително към такива вируси, нямам сливици и там ме удря най-жестоко. Но все пак благодаря за съвета   bouquet, може и да пробвам Simple Smile

# 128
цвети, и аз много я харесвам тази песен Simple Smile

Радвам се, значи се чувствай специално поздравена с нея Simple Smile

# 129
И тук да се похваля: Айде и аз в групата с женските майки! Мнооооооооого съм щастлива!
Според доктора всичко му е наред, вървим с около десетина дена напред, тоест сега трябва да съм в 18 и 4 дена, а бебето отговаря на 20 и нещо ... Огледа сърцето много детайлно, каза, че всичко е наред, според него, но ми предложи ако искам доктор Ефтимова - пренатален ехокардиолог да го огледа хубаво, така, че живот и здраве на 11 май съм на кардиопреглед при въпросната докторка.
 Hug

# 130
Цвети и аз съм така направи си компрес от извара или от сланина много помага и си прави гаргари

# 131
Здравейте и от мен Simple Smile и аз се позагубих покрай празниците Simple Smile Христос Воскресе! макар и с закъснение ви казвам Simple Smile Да сте живи и здрави и да си гушкаме здрави и хубави бебета септември Simple Smile

# 132
Здравейте мами, аз се връщам бавно към реалността ама то било супер да си поспиш така. Процедурата мина ок, даже май няма да се налага да лежа по цял ден, ама айде да не дърпам дявола за опашката. Трудно ми е да пиша през телефона - така че подробности утре като се прибера у дома.                                     

# 133
 Muce аз пих STREPTOCCOCCINUM /мисля че така се пише/. Пих го една седмица сутрин и вечер по 5 в продължение на една седмица. После починах около 3-4 дни и отново, но по едно на ден, като на 3-тия ден взех и thuya пак около 4 дни го пих. След това отново направих почивка и отново направих един курс от три дни. /Имай предвид, че ако започнеш, не трябва да пушиш, да пиеш кола и да вземаш каквито и да е ментови бонбони, дъвки и т.н. Даже пастата за зъби не трябва да е ментова, има специални хомеопатични/
Нямам идея дали на теб ще помогне, но поне няма как да навреди, за разлика от антибиотиците. За съжаление при теб са открили и наличие на други бактерии. Дано ги пребориш бързо Simple Smile

Момичета на мен докторката ми изписа аспирин по едно на ден......чудя се дали изобщо да го взимам. Жената от аптеката каза, че повече от половин не е препоръчително, ама мен си ме е страх. Изписа ми го да съм се отпуснела малко.....каквото и да значи това Simple Smile

# 134
Muce аз пих STREPTOCCOCCINUM /мисля че така се пише/. Пих го една седмица сутрин и вечер по 5 в продължение на една седмица. После починах около 3-4 дни и отново, но по едно на ден, като на 3-тия ден взех и thuya пак около 4 дни го пих. След това отново направих почивка и отново направих един курс от три дни. /Имай предвид, че ако започнеш, не трябва да пушиш, да пиеш кола и да вземаш каквито и да е ментови бонбони, дъвки и т.н. Даже пастата за зъби не трябва да е ментова, има специални хомеопатични/
Нямам идея дали на теб ще помогне, но поне няма как да навреди, за разлика от антибиотиците. За съжаление при теб са открили и наличие на други бактерии. Дано ги пребориш бързо Simple Smile

Момичета на мен докторката ми изписа аспирин по едно на ден......чудя се дали изобщо да го взимам. Жената от аптеката каза, че повече от половин не е препоръчително, ама мен си ме е страх. Изписа ми го да съм се отпуснела малко.....каквото и да значи това Simple Smile

Мерси за обяснението, може и да опитам.

Относно аспирина - аз бия от началото на самата бременност, но аспирин протект по половинка на ден. Аз лично го пия заради отрицателният резус фактор, както и заради спонтанен аборт миналата година в 10 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт