ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 237 313
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 1 260
За мен най-важното е хигиената. От пиле мляко да ми сервират, ако видя нещо, което да ме погнуси, няма как да ми хареса. Последно бях в Джанъм. На кожен стол мръсното не личи, но другите бяха като в градски автобус през 90-те. Стъклата неизмити от зимата.
В Дантон хигиената е под нулата.

# 1 261
  • Варна
На Крафт и аз тази година не съм била, последно есента бях. Бирите ми харесват, менюто не е голямо, но за мен има избор. Навън беше приятно през лятото.
Последно бях в Чинара на гарата, на 2 етаж е доста приятно, с хубава гледка на залеза. Храната беше вкусна, както всеки път.
Много харесвам тяхната вариация на рибена супа, обаче вече е 9,50лв. Flushed
Приятелка също ми хвали Дантон, но ми е далече, нямам идея и как стоят нещата с паркирането.

Не бой се, има къде.

# 1 262
  • София
Скрит текст:
На Крафт и аз тази година не съм била, последно есента бях. Бирите ми харесват, менюто не е голямо, но за мен има избор. Навън беше приятно през лятото.
Последно бях в Чинара на гарата, на 2 етаж е доста приятно, с хубава гледка на залеза. Храната беше вкусна, както всеки път.
Много харесвам тяхната вариация на рибена супа, обаче вече е 9,50лв. Flushed
Приятелка също ми хвали Дантон, но ми е далече, нямам идея и как стоят нещата с паркирането.

Не бой се, има къде.
[/quote]
На самата улица имаше достатъчно място. Няма проблем с паркирането, потвърждавам.
Ох, къде ни питаха сафридът на скара ли да е или пържен? Ако се сетя, ще споделя.

В тази Марица, щом става купон, ще е доста шумно, предполагам. Не е за нас.

Заведенията по морската алея как са? Миналата година Печката ни разочарова. Сега минаваме, гледаме, ама нищо не ни хваща окото.

А, хубаво, че "Немо" на Евксиноград работи!

Сега сме набелязали Тhe Bay и Gloria Mar Varna. Да видим как ще е.
Миналата година бяхме в Ла Мер, не беше зле, но ни се иска да опитаме нещо ново.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 02:20 от missence

# 1 263
В Captain Cook само морска храна ли има? Аз бих препоръчала Monkeys и другото заведение на алеята с формата на яхта.
Също съм доволна от Стария чинар на Морска гара и Burrata. В такива места като Норд и Печката не бих стъпала, но аз и не ям пържено или риба почти.
Търся хубав ресторант с богато меню и вкусна храна в града, като сега заглеждам Forest food house. Там какво е менюто, някой посещавал ли е?

# 1 264
  • Варна
Forest food house със сигурност нямат богато меню.
Последно преди 2 години ходихме и всяка година си орязват менюто все повече . Иначе е хубаво , но там също в основните има поне 2 вида риба, миди и останалите основни са 3-4.

# 1 265
Това с големината на менюто е нещо отдавна чакано в нашата страна🤣 няма нормален и осъзнат човек със средна хранителна култура,който би се впечатлил от 69 страници меню. Това гарантира наличие на 3-4-5 фризера  в кухнята и никой не може да гарантира какъв контрол се упражнява в ,,завъртането,, на стоката вътре.
Не казвам да има липса на избор с три салати и две основни но с по 30 салати ,40 топли предястия и 35 основни Няма качество! Нито на приготвяне на ястията нито на сервиза. Да не споменавам,че една от основните причини за окастряне на менютата е липсата на кадри....няма кой да работи.
Като си помисля че градски транспорт ще наема индийци за шофьори на автобусите🤣🤣

# 1 266
И менюто да е малко, няма гаранция за качество.
Последния път като седнах на заведение за обяд, имаше едно единственно компромисно нещо (компромисно, защото е ясно колко е качествена каймата), което можех да ям и познайте, какво беше кюфтета на скара Grinning и салата разбира се. Всичко останало беше пържено, панирано или тесто. Хихи, отдавна не ми се беше случавало да седна на заведение и да ям кюфтета Grinning

# 1 267
  • Варна
Аз мразя ресторанти с 50 стр меню… предпочитам 5-10 неща - повече означава качество сякаш…не че не може всичко пак да е замразено де 😁 Forest Food винаги са имали 2 стр меню - такава им е идеята сякаш просто. Мидите са много вкусни иначе

# 1 268
Това с големината на менюто е нещо отдавна чакано в нашата страна🤣 няма нормален и осъзнат човек със средна хранителна култура,който би се впечатлил от 69 страници меню. Това гарантира наличие на 3-4-5 фризера  в кухнята и никой не може да гарантира какъв контрол се упражнява в ,,завъртането,, на стоката вътре.
Не казвам да има липса на избор с три салати и две основни но с по 30 салати ,40 топли предястия и 35 основни Няма качество! Нито на приготвяне на ястията нито на сервиза. Да не споменавам,че една от основните причини за окастряне на менютата е липсата на кадри....няма кой да работи.
Като си помисля че градски транспорт ще наема индийци за шофьори на автобусите🤣🤣

Кой ви говори за 69 страници? Защо да не са 96 пък?
Шегата настрана, говорих за меню, което да включва например барбекю, пица и суши, т.е. да има избор, а не само италианска кухня например. Сега стана ли по-ясно? Аз знам, че вероятно единственото място, което да предлага и трите, е Happy, но затова питам за друго, може да има и да не го знам..

Стария Чинар на Морска гара има ли климатизирана част?

# 1 269
Последно преди 2 седмици беше отворено навсякъде в Стария Чинар. На 2 етаж е приятно, тиха музика, може да си чуеш приказката, а и гледката на залез е хубава.

# 1 270
  • Варна
Дори Аксаковска Панорама, които бяха с 1000 ястия, преди години си понамалиха менюто .
Ние снощи слизахме по плажа и в крайна сметка си взехме от Номад за вкъщи. Пред Мънкиса дори опашка имаха ..
Общо взето половината заведения стояха празни, другата половина преливаха.

# 1 271
  • Варна
Как е в Номад? Вкус/цена? Новата локация е топ като цяло

# 1 272
Как е в Номад? Вкус/цена? Новата локация е топ като цяло
И там ходих преди има няма 10 дни. Взех си Цезар сандвич, супер беше, няма разлика в цена и вкус с първата им локация.

# 1 273
Къде е новата локация?
Никога не съм ги опитвала, толкова ли са добри?

# 1 274
  • Варна
Срещу морска тераса

Общи условия

Активация на акаунт