Банята - какво бихте предложили за баня?

• 28 270
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тя и моята не е луксозна и си е обикновена панелна баня, но я плюснах тук. Интересни ми е, а и винаги е хубавичко като е ново:)

# 31
Хей,момичета много ви благодаря за КАИ. Simple Smile Значи ще си избирам спокойно.

# 32
Някой има ли от мебелите за баня на Икеа? Имам предвид тези от МДФ и ПДЧ, как се държат във времето?

# 33
  • SF
Ще издържат, само ако не се мокрят.
Моята баня е малка и трябваше да си избера други мебели, защото пръскането по тях е неизбежно. Специално питах в магазина и ми казаха, че не стават.

# 34
Esmee, благодаря. Явно и за мен не са удачен вариант, защото банята ми също е малка.

# 35
  • София
Аз съм с Godmorgon гланц и се е случвало да се мокрят целите, като се къпем или мия банята. За момента нямам никакви проблеми, ползвам ги от октомври, но ги забърсвам веднага Peace Ако сте без кабина и се обливат постоянно според мен ще е проблем, но такива инцидентни намокряния са ок.

# 36
Диди, мерси   Peace

# 37
Планирам да ремонтирам старата баня. Но нямам никаква идея за нов цвят. Старата е в зелено и кафяво и ми е писнала. Харесвам тези със отделни мотиви, но те са за по-големи помещения, а пък моята е малка. Ще съм благодарна за всякакви предложения и съвети. Благодаря.

# 38
  • София
Планирам да ремонтирам старата баня. Но нямам никаква идея за нов цвят. Старата е в зелено и кафяво и ми е писнала. Харесвам тези със отделни мотиви, но те са за по-големи помещения, а пък моята е малка. Ще съм благодарна за всякакви предложения и съвети. Благодаря.

Не знам дали някой може да ти помогне тук. За цвят си е най-добре да се разходиш по специализираните магазини за плочки и да си харесаш нещо. Като за начало погледни и сайтовете на подобни магазини (сещам се за сайта на Баня Стил, има много проекти качени).
Снимки на моята баня може да видиш по-напред в темата. Иначе аз харесвам също оранжева баня. Не ми харесва черна (за малко помещение).

# 39
Catti m това дето го казваш е вярно, но все пак събирам идеи от тук малко от там повечко и накрая уж хей така и ще се роди нещо, надявам се хубаво. Знаеш, че банята освен, че е скъпо, но и е трудно за разваляне Laughing. Все пак благодаря за отговора, ще потърся и твоята баня да погледна.

# 40
  • София
Аз го казах и от гледна точка на това, че в Икеа не се предлагат плочки.

А за банята знам, още ми е прясна цялата лудница по ремонта й, колко сайтове изгледах, колко обикаляхме, колко мислихме, колко мерихме, за да се напасне всичко до сантиметър Simple Smile Успех с правенето.

Между другото, в подфорума Наш дом си има специална тема за бани, беше ми много полезна тогава.

# 41
Може да погледнеш също http://www.luxima21.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1% … 0%B0%D0%BD%D1%8F/ или проектите на Истерия дизайн - аз оттам си харесах баня в оранжево и друга в светло зелено и бежаво.

# 42
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тя и моята не е луксозна и си е обикновена панелна баня, но я плюснах тук. Интересна ми е, а и винаги е хубавичко като е ново Simple Smile

сега съм по-спокойна и ще покажа пилците  Blush исках да са само акцент, не кокошарник и мисля, че се получи

Laughing един фърчолет с горен фриз и лампата, не знам от къде е, но много ми харесва и добре свети

ваната още не е монтирана, душа не ми харесва, но ще го преживея, шкаф-мивката и смесителя на нея искам да сменя  Confused

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 15:10 от st. Dobri

# 43
Много е свежо с тези пиленца,браво! Иначе за мивката,шкафа и смесителя - само смесителя може да смениш по мое мнение, другото си е добре. Simple Smile

# 44
  • София
Много готини пилци  Mr. Green Особено синят над мивката ме радва много  Mr. Green

И аз мисля, че смао смесителя на мивката може да се подмени, така непръска ли много? Иначе не съм фен на ниските смесители за мивки, нашият е висок, адски ми е удобен.

И аз много искам душ, отделно слушалка, но искам да имам и чучура отдолу, а тези варианти идват адски скъпо Sad

Ох, сега си видях правописната грешка в поста, който си цитирала  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт