Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Събра ли се групичката за пътуване в събота при Богдана/Божана от Перник?
С или без кола, за търсене по централната улица на която се намира и Бойка, но от другата й страна.

до колкото разбрах Божана и Богдана са две различни. Божана била с амулетите, които дават резултат, т.е. това е жената, която похвалиха в темата и народа се насочи към Перник:)

# 631
eU.bg

Наричат я черна магия, заклинание, проклятие, но това си е просто негативна енергия, насочена към нас с цел да ни вреди. Може да засегне отношенията ни с хората, здравето ни, късмета ни и води от съвсем дребни до доста сериозни проблеми.

Има начини сами да си помогнем, ако усетим, че някой ни е направил подобно нещо. Но преди да ви кажем какви са те, ще уточним за всеки, който има желание да прибегне до черна магия, за да вреди – тя рано или късно ще се върне към вас или вашите наследници. Точно както ма начини сами да си помогнем, ако усетим, че някой ни е направил подобно нещо. Но преди да ви кажем какви са те, ще уточним за всеки, който има желание да прибегне до черна магия, за да вреди – тя рано или късно ще се върне към вас или вашите наследници. Точно както бумеранга. ето и малко съвети как да се отървете от злонамерените енергийни влияния. ето и малко съвети как да се отървете от злонамерените енергийни влияния.1. Молете се! Дори да не сте от най-вярващите, истината е, че молитвите пречистват. Поне 40 дни се молете всяка сутрин, най-добре с „Отче наш“. Няколко пъти месечно ходете на църква и палете свещичка за здраве.. Пийте по една лъжичка светена вода всяка сутрин, докато не усетите, че влиянието го няма. Хубаво е веднъж седмично с памучна кърпа, напоена със светена вода, да обтривате тялото от главата към петите.Поръсете със сол всички ъгли в дома си. Запалете свещичка на входната врата и обиколете дома с нея по посока на часовниковата стрелка.Вземете си вана с морска сол. Нищо друго! Запалете свещ и я оставете така, че да е пред погледа ви. Потопете се във водата и в продължение на няколко минути се взирайте в пламъка на свещта. След това затворете очите си и си представете как цялата тъмна енергия във вас се изтича във водата. По време на тази процедура можете да изпитате неприятно усещане, притеснение и дори страх, но е важно да на им се поддавате. Останете във ваната 10-15 мин. След това изплакнете тялото под душа. Като приключи всичко, задължително измийте добре ваната и я напръскайте със светена вода. http://petel.bg/Kak-da-se-izbavim-ot-chernata-magiya---nyakolko- … sni-metoda__72442

# 632
Момичета, позволих си да препиша това за черната магия, може и да помогне!

# 633
Здравейте отново  hahaha

В този сайт magicbul.net за едно от нещата , за които питах ми казаха че ще се случи след 16-17 дни, така че стискайте палци, ако стане веднага ще споделя. Тъй като не е много напред във времето ще можем да разберем дали реално има познаваемост Peace

# 634
Здравейте отново  hahaha

В този сайт magicbul.net за едно от нещата , за които питах ми казаха че ще се случи след 16-17 дни, така че стискайте палци, ако стане веднага ще споделя. Тъй като не е много напред във времето ще можем да разберем дали реално има познаваемост Peace

Дори и да не се случи в този срок не бързай да го отписваш. Със сроковете никой не се справя! Поне не съм срещала такъв ясновидец...

# 635
Здравейте отново  hahaha

Дори и да не се случи в този срок не бързай да го отписваш. Със сроковете никой не се справя! Поне не съм срещала такъв ясновидец...

Ако има познаваемост, дори и срока да не е спазен на 100% пак е нещо Crazy

# 636
на въпроса дали ще имам дете от мъжа с когото се виждам-един път "да но ще е доста по натам" другия път "не няма да имате дете от него" .Малко съм разочарована.За настоящето познаха иначе.Това за сайта magicbul

# 637
на въпроса дали ще имам дете от мъжа с когото се виждам-един път "да но ще е доста по натам" другия път "не няма да имате дете от него" .Малко съм разочарована.За настоящето познаха иначе.Това за сайта magicbul
За 5 лева си купуваш надежда. Затова такива неща не се повтарят. Вярваш в хубавото и караш напред. Докато ти писне да чакаш и тръгнеш пак по гледачки.

# 638
Странно, моите въпроси бяха последователни с еднакви данни и отговорите бяха логични. Питах и за други хора и там отговорите бяха доста неприятни, така че не дават само розови прогнози.  Crazy

# 639
  • Sofia
Събра ли се групичката за пътуване в събота при Богдана/Божана от Перник?

до колкото разбрах Божана и Богдана са две различни. Божана била с амулетите, които дават резултат, т.е. това е жената, която похвалиха в темата и народа се насочи към Перник:)
Благодаря за инфото, аз също се насочвам да преслушам за какво иде реч там. Simple Smile
Доколко сбъдва желания и оправя животи.

# 640
Съвсем ме ошематихте с Бойка-Божана-Богдана! Давайте да ви возя до тази/тези дама/и в Перник! Само че ме ориентирайте точно при коя майсторка отиваме там! Хайде - събота и там, където и да е, при която и да е!  Joy

# 641
Божана/Богдана е една и съща.Просто в началото бях объркала името й.
При второто си ходене разбрах, че е Богдана.
Жената е помолила, както мен , така и останалите, на които дадох координати да не се публикува телефона й, така, че не ми се сърдете.
Давам го на лични, а и вече доста хора го имат.
Поздрави

# 642
Момичета, позволих си да препиша това за черната магия, може и да помогне!
Моите поздравления за изкопаването на това инфо ако се публикуват повече такива материали всички които ползват темата ще станат гадатели. newsm10 newsm10 newsm10

# 643
Някой иска ли да се съберем за Стефка от ген.Тодоров?

# 644
  • Sofia
Божана/Богдана е една и съща.
Жената е помолила, както мен , така и останалите, да не се публикува телефона й
Давам го на лични, а и вече доста хора го имат.
Това внесе доста яснота в лутанията ни за името на жената.  Peace
Моля този/тези, които имат номера на Богдана да ми го изпратят. Близо ми е и искам да отида, но на сляпо как да я търся...? Или пък Мелиса да ми даде на лични никовете на съфорумките на които е  дала номера, та да ги питам на лични ...не знам вече....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт