Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не ме съдете , но това беше при рускините.
Девойка на име Диляра била на снимачната площадка и и се направила снимко с Кирето. Помолила и за такава с Ханде ,но Алтан и отговорил ,че тя ев гримьорната -подготвя се за сцена и ,ако иска трябва да чака. Тогава Кирето имал почивка и бявил ,че отова да обядва. Ямур била наблизо и друг от екипа. Кирето попитал -имали други гладни и те се съгласили. Тогава Кер влязал при Х стоял 5 мин, излязал и тръгнал на обяд След 10 мин Х излязла на снимки с Мелве и Джан.

Ето, може пък да си имат нормални колегиални отношения. Дано да е така  Peace

# 526
Е и кво ?  Mr. Green Дори не разбрах. Какво Ямур , Керем и тоя въпросния отишли на обяд, а Ханде си снимала сцената  Thinking Mr. Green

# 527
  • София
Е и кво ?  Mr. Green Дори не разбрах. Какво Ямур , Керем и тоя въпросния отишли на обяд, а Ханде си снимала сцената  Thinking Mr. Green

Да  Laughing

# 528
  • Керодиспансера

# 529
Това сигурно се е случило онзи ден, когато ги снимаха в онова заведение  Joy Joy

# 530
  • Керодиспансера
Това сигурно се е случило онзи ден, когато ги снимаха в онова заведение  Joy Joy
  Ето, всичко понякога е толкова просто, а ние търсим най- сложния вариант Naughty и сами се вкарваме в някакви филми  Naughty еле па я  Mr. Green

# 531
  • Керодиспансера

Мамини сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (гепнах го от рускините) Joy Joy Joy

# 532
Я вижте как са се прегърнали  Crazy Crazy Crazy Не може да мине камион между тях  Mr. Green

# 533
  • Керодиспансера
 Тери , за теб баклава-а-а

# 534
Ели, благодаря  Mr. Green
Другия път Зейно да е по-разхвърляна в леглото  Joy Joy Joy Joy Joy

# 535

Да се самоцитирам и подкрепя с малко кандилца  Mr. Green
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 536
  • Керодиспансера

Да се самоцитирам и подкрепя с малко кандилца  Mr. Green
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

ади да те подкрепя  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 537
човек не може на разходка да иде и веднага сте отпрашили и  разпределили мъжете ....
то требе само онлайн да се стой

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes а мен сама сте ме оставили, то мъж не остана ...
и сега вие по двойки пък аз сама, разпредели ли сте ги  всички ,ся кво праим  newsm78 newsm78

честно ли е питам  no no

ЛЕНИ МЕ ПРАТИ ЗА ПАЛАЧИНКИ И ВЕДНАГА ХА НА ТАЯ ,ХА НА ОНАЯ

Веднага да ме спретните с някой  Naughty Naughty

сега отивам да готвя ВНИМАВАЙТЕ КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШИТЕ ДОКАТО МЕ НЯМА
после не отговарям

# 538

ново от сета

Аксел: момичета знам, че след вчерашният ден  сам ви много сладък, но не си отрязвайте косите и не ми ги пращайте. За съжаление нито една от вас не е Мелис
Мелис: Да, дано всичките им коси изгорят!
Аксел: Точно така ! Ето това е моето момиче!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 539
  • Керодиспансера

Общи условия

Активация на акаунт