Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
[
Скрит текст:
quote author=Katja Karamanolova link=topic=777600.msg28008209#msg28008209 date=1398111758]
Скрит текст:
Скрит текст:
някой по горе в темата беше писал /мисля ,че Краси дано да не бъркам/ че й е направило впечатление ,че прави същите муцунки и в риела , че се държи както К С  
Аз забелязах същото  - в интервютата ,в шоуто на Беяз ---той е еднакъв с Керем Саер
извода който си правя е ,че той се държи еднакво и като КБ и като КС
а  извода от тук е ,че тогава той не играе ......

Сега правенето на едни и същи муцунки не е проблем, това е първия му проект в Т-я, но ще бъде проблем, ако във следващия си проект прави същите муцунки
[/quote]
ето затова искам да го видя в друг сериал много ще ми е любопитен  
Лени не знам да ли си гледала Къванч във  филма - Сънят на пеперудата-  /този филм участваше в номинираните чуждоезични филми за Оскарите тази година / там разбрах ,че Киво е голям актьор  ей такова нещо му трябва на Кире ,ама дано се справи
[/quote]

Гледах го , да... явно и К.Б. го е гледал понеже хем Къванч харесва , хем режисьора на филма

# 586
Здравейте пускам ви новата темичка
Рейтинга не ми харесва , а иначе серията не беше лоша и като цяло си беше серията на АкМел наистина много мъчно ми стана за Мелис колкото и сама да си направи всичко пак е гадно  Cry
Браво на Аксел постъпи точно така както трябваше и колкото и да му се разсърди Мелис трябваше да го направи и него го заболя когато я отвеждаха наистина видяхме и един друг Аксел  Peace
Историята с писмото ми идва в повече наистина всичко беше брутално от страна на Ахмет  ooooh! оказа се манипулатор чиста степен , а иначе ми стана жал за Баръш когато очакваше баба му да му каже нещо наистина.
ЗейКерските сцени две на брой свястни и там дето бяха в болницата повече от сигурна съм че не бях впечатлена снощи от тези сцени къде ,къде по хубави имат,но все пак ми харесаха когато си закусваха и си говориха ,но наистина серията си беше на АкМел и както викат някой от момичетата в дизи защото имах възможност да погледна Ямур Танръсевсин е звездата в тази серия  Peace със сигурност има такива които не са съгласни с мен или с който и да е било,но мен ме накара да се просълзя ,а това става доста рядко мога да гледам тъжно при някой обикновен артист или актриса,но тя ми подейства наистина разбрах че тя не иска да влезне там в болницата не защото е лиглата и глезлата до Аксел тя ще порасне защото той е нейното момче , а защото я е страх и не иска да приеме факта че е болна.
Демет намери писмото и какво сега ще тръгне пак да ги разделя ли
Ем сори ама Керем няма да плаща затова че баща му е решил да трепе наред  #2gunfire
Пак се олях съжелявам наистина...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777915.0

Ето я и новата темичка  Hug

# 587
абе хубаво ни е Керемчето дано има шанс и да го гледаме и в нещо друго
стискам му палци да успее в Тр  - да снима и филми и сериали и да е удовлетворен от себе си

# 588
Момичета лека нощ от мен, след толкова почивни дни ви желая спорна седмица
Хайде до утре сутрин, гушки за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 589
лека и от мен 

да спите в кош и да сънувате разкош  smile3524 newsm46

# 590
Не сварих да ви изчета,защото след хапването и пийването очичките  ми са като на японче и 2 не виждам-ще се гушкам да спя.До утре на кафенце с вас!

Лека и спокойна нощ на всички! smile3507 smile3507 smile3507 smile3507 smile3524 newsm46

# 591
# 592
  • Керодиспансера
 Добро утро!  Събуждайте се, днес сме на работа!
 Ето кафенце
ето закуска  

ето компания

Желая на всички момичета слънчев, спокоен и ползотворен ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 593
Добро утро Hug Hug Hug

Ели Hug Heart Eyes Hug

Пожелавам ви хубав ден Hug Hug Hug

# 594
Добро утро  Hug Hug Hug

Ели Heart Eyes Hug Иве Heart Eyes Hug

Хубав ден и спорна седмица  Hug Hug Hug

# 595
  • Под Сините камъни
Добро утро  Hug Hug Hug
Кафенце и да се връщам да ви чета

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Ели,Ками,Ивенце,Пепини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 597
  • Керодиспансера
Ирка HugИви HugКами HugПепи Hug

# 598
Добро утро,слънчовци  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ели,Иве,Ками,Пепи,Ирка,благодаря за кафенцата.  Heart Eyes
Снощи сте обсъждали актьора Керем Б. Наистина това,че използва собствените си мимики и емоции,когато играе роля,е нож с две остриета. Не се знае при следващия образ дали няма да се повтори.  Rolling Eyes Спомням си "Любов" с Хазал - имаше точно това дублиране. Когато героинята се караше,беше досущ като Фериха,никаква разлика не намирах в начина и на изразяване,нито в жестовете на тялото.Само косата правеше образа различен.  Rolling Eyes

Определено Керем Б.доста ще се притеснява при интимните сцени...нали писаха,че серията с пожара върви трудно на сета,Ханкер са изморени... в сцените в пицарията му е било доста притеснено,пък какво да говорим за в леглото. Ама няма как да избяга от това.  Joy Joy JoyПоне тр да ни загатнат,щяркелите спряха да носят децата отдавана.  Mr. Green

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт