Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
   Наде  Hug

Епизода беше не много интересен(на мен скучен) Само АкМел ми бяха интересни. Мелис припадна и беше в болницата , има булемия. .ЗейКер имаше сами говорещи за другите 5 мин в началото. Много сме далеч от спирането на дъха  Mr. Green Размотава се писмото от ръка на ръка Рейтинга 3.29 Не пиша по-веше в случай , че ти се догледа  Peace

# 571

аз имам отговор но не ми се ще да го казвам сега
Определено ме заинтригува  Mr. Green

някой по горе в темата беше писал /мисля ,че Краси дано да не бъркам/ че й е направило впечатление ,че прави същите муцунки и в риела , че се държи както К С  
Аз забелязах същото  - в интервютата ,в шоуто на Беяз ---той е еднакъв с Керем Саер
извода който си правя е ,че той се държи еднакво и като КБ и като КС
а  извода от тук е ,че тогава той не играе ......

# 572
Ако се изживява като Керем Сайер, това обяснява поведението с Ханде  Mr. Green Joy

# 573
   Аз го разбирам така - кара публиката да изживява с героя , един вид не е сам , а замесва хората в самата история

Мерил Стрийп  ми е най-любимата артистка . В филма " У дома през август" - номиниран тази год. за Оскар прави невероятна роля . Филма е типично женски - много добър

# 574
Сега прочетох кратка филмография на Даниел Люис- който не излизал от ролята докато траел сериала-така че след като му е такъв фен| може да се опитва да му подръжава |няма да се учудя , ако и при К е така

Ако си прочела това което преведох от университета - каза именно това, че обича да ляга и става с ролята която играе, сега да не цитирам на изуст, но обичал да омешва реал и сериал

# 575
ще ме убиете ли сега  newsm43

Харесвам страшно Керем не съм пропуснала нито една серия /освен вчерашната просто не можах да изтърпя / непрекъснато слънчасвам със сериите  ,но да каже ,че му е трудно да целуне някой пред камера  и да падне в басейн и едновременно да иска да пробие в Америка ми е странно

Замислете се ако трябва да прави секс сцена ---  ами той не знам какво ще прави .... в американското кино секса си е на почит и то няма филм и сериал без това кво ще праи наш Кире не знам
Ето за това говоря

# 576
Скрит текст:
някой по горе в темата беше писал /мисля ,че Краси дано да не бъркам/ че й е направило впечатление ,че прави същите муцунки и в риела , че се държи както К С  
Аз забелязах същото  - в интервютата ,в шоуто на Беяз ---той е еднакъв с Керем Саер
[/quote]

Сега правенето на едни и същи муцунки не е проблем, това е първия му проект в Т-я, но ще бъде проблем, ако във следващия си проект прави същите муцунки

# 577
  Наде  Hug

Епизода беше не много интересен(на мен скучен) Само АкМел ми бяха интересни. Мелис припадна и беше в болницата , има булемия. .ЗейКер имаше сами говорещи за другите 5 мин в началото. Много сме далеч от спирането на дъха  Mr. Green Размотава се писмото от ръка на ръка Рейтинга 3.29 Не пиша по-веше в случай , че ти се догледа  Peace
Красиии мерси,   love001 значи не съм изпуснала нищо съществено.

# 578
  Аз го разбирам така - кара публиката да изживява с героя , един вид не е сам , а замесва хората в самата история

Мерил Стрийп  ми е най-любимата артистка . В филма " У дома през август" - номиниран тази год. за Оскар прави невероятна роля . Филма е типично женски - много добър

аз съм киноманияк и всяка година гледам всички филми номинирани за оскар та Мерил беше велика и аз исках тя да грабне оскара ,въпреки че и Кейт Бланшет беше добра ,но Мерил беше №1

# 579
Краси, не личи, да му е трудно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз се замислих за джингастренето  Joy Joy Joy Joy

# 580
  • София
Момичета, не знам, дали сте виждали снимки зад кадър, докато се снима сцена в леглото в ТР. Аз съм виждала само 2 снимки /от сериала Аси/ и да ви кажа, определено си е за притеснение. Главните в леглото, а над тях наведени оператори, суфльори, хора, които държат платната за светлината и т.н.  ooooh! Аз се чудя, как изобщо се съсредоточават.  ooooh! Ще кажете, че това му е професията. Да, съгласна съм, но според мен, той все още изобщо не е свикнал с тази професия. Ако и по натура е срамежлив, какъвто ни се показва в интервютата, значи тези сцени му се струват трудни. Аз от познат, който учи в НАТФИЗ, знам, че любовните сцени са най-трудни  Peace

# 581
Кате, Керем никъде не е казал, че му е трудно да падне в някой басейн, това беше казано в друг аспект,
Също така, за целуването , даде пример, че нормалните хора които имат гадже се целуват, което е нормално, той също го прави, но тогава милиони души гледат това по тв, затова се притеснява, ... Аз лично така разбирам нещата - не му пука, че се целува, но се притеснява, че го гледат толкова много зрители, понеже каза , че когато играе сцена на скандал наистина се нервира, и следователно би  трябвало и при сцените с целуването да се отдава, човека може би го притеснява, че това е толкова интимен момент за един човек, какво значи да ти се навре камера на лицето, знам ли, но тъй като трудно му е все още да се изразява, затова така се получават нещата

# 582
 Катя не съм аз , Даниел дел Луис не е играл в сериал  Peace

Той е от тежката артилерия ( поколение ) артисти . Особняк и тежък като човек . Кратко е

Няма нищо общо за мен изиграването на секс или интимни сцени с притеснителноста на Керем Друго е  Peace

# 583
Скрит текст:
Скрит текст:

Сега правенето на едни и същи муцунки не е проблем, това е първия му проект в Т-я, но ще бъде проблем, ако във следващия си проект прави същите муцунки
[/quote]
ето затова искам да го видя в друг сериал много ще ми е любопитен  
Лени не знам да ли си гледала Къванч във  филма - Сънят на пеперудата-  /този филм участваше в номинираните чуждоезични филми за Оскарите тази година / там разбрах ,че Киво е голям актьор  ей такова нещо му трябва на Кире ,ама дано се справи

# 584
Добър вечер слънчица Hug Hug Hug

за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бабче Hug Heart Eyes Hug Честит Рожден ден! Пожелавам ти много здраве и още много щастливи мигове newsm59

Скрит текст:

Дани Hug Heart Eyes Hug Честит Имен ден на майчето, да ти е жива и здрава и много щастлива Hug Hug Hug

Скрит текст:

Пожелавам ви приятна вечер, лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт