Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Момичета родителите на Мелис разбраха ли че не е добре? И от анорексия ли е болна?

Да, лекарката им го каза  Peace

40-ти епизод още не е готов. Момичетата работят усилено, но не е лесно  Hug

Знам, че не им и е лесно, но не бях влизала доста време и за това попитах, надявам се да не съм била нахална, ако сте ме разбрали погрешно извинете ме. Благодаря за усилията на момичетата!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 556
Момичета родителите на Мелис разбраха ли че не е добре? И от анорексия ли е болна?

Да, лекарката им го каза  Peace

40-ти епизод още не е готов. Момичетата работят усилено, но не е лесно  Hug

Знам, че не им и е лесно, но не бях влизала доста време и за това попитах, надявам се да не съм била нахална, ако сте ме разбрали погрешно извинете ме. Благодаря за усилията на момичетата!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам време да изчета темите, надявам се тия дни да седна с едно топло кафенце и да ви изчета!!!!!!!!!!!!!!!!

# 557
  • София
Здравейте слънца!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
От Булимия е болна Мелис не от анорексия

# 558
Какво сте направили вие  Crazy Crazy Crazy Убихте ме направо  Mr. Green
Ей този избор ме шашардиса..."блазе" им на момичетата  hahaha hahaha hahaha
Цитат
Мичони за Мехмед,Ками за Седат ,Влади за Баръш

Кате,ти какво плачеш,че за тебе нямало,ето Уфук останал свободен  Whistling Whistling Whistling

Нещо ви е хванала липсата  Crazy да не сте при новите севгилита  Mr. Green

Вержи,ти къде започна работа ... ако искаш сподели   Peace

# 559
  • София
verjitoo  Hug Не се притеснявай, не съм те разбрала погрешно, само казах, че се работи. Ирка сподели вчера, че таймирането отмена много време. Аз веднъж съм го правила, но преди години. Знам, че е доста пипката работа  Peace
Иначе разбрах, че питаш, защото не си чела темата доста време и няма как да изчетеш всичко за кратко време  Hug

# 560
браво бе ,я нещем Уфи -- много убав ми идва, обаче иначе като  се замисля  newsm78 - малко говори ,слуша  и всичко сам прай
съгласна  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 561
Краси, и на мен ми стана странно това изказване на Керем..Не знам какво е това неудобство, като би трябвало да е свикнал вече да различава реалността от това, което се случва пред камерата. И защо е това неудобство в сцените с Ханде  Thinking Не мога да си обясня това чувство, което изпитва честно  Stop Не съм чувала такова нещо досега. Трудно излиза от роля ли , много се вживява ли , може би и това, че името му съвпада с това на героя играе някаква роля, не знам , честно,. сигурно и той самия не знае  Tired

# 562
Христос Воскресе. Hug
Нямах възможност да гледам неделния епизод, как беше, рейтинга добър ли е, имаше ли ЗейКерски сцени спиращи дъха? Heart Eyes

# 563
Краси, и на мен ми стана странно това изказване на Керем..Не знам какво е това неудобство, като би трябвало да е свикнал вече да различава реалността от това, което се случва пред камерата. И защо е това неудобство в сцените с Ханде  Thinking Не мога да си обясня това чувство, което изпитва честно  Stop Не съм чувала такова нещо досега. Трудно излиза от роля ли , много се вживява ли , може би и това, че името му съвпада с това на героя играе някаква роля, не знам , честно,. сигурно и той самия не знае  Tired

Тери , а другаде беше казал, че не се срамува от това което прави, защото това е част от работата му... А бе каквото иска да казва, Кирето е супер, и определено понякога и той не знае какво говори  Mr. Green

# 564
Краси, и на мен ми стана странно това изказване на Керем..Не знам какво е това неудобство, като би трябвало да е свикнал вече да различава реалността от това, което се случва пред камерата. И защо е това неудобство в сцените с Ханде  Thinking Не мога да си обясня това чувство, което изпитва честно  Stop Не съм чувала такова нещо досега. Трудно излиза от роля ли , много се вживява ли , може би и това, че името му съвпада с това на героя играе някаква роля, не знам , честно,. сигурно и той самия не знае  Tired
Не знам мила, и аз се замислих , сигурно  още не е свикнал с камерите, обаче нали има няколко филма зад гърба си /може да не са кой знае какви ,но са си опит / може би има предвид ,че като го снимат има много хора и се притеснява от тях ,което за пръв път  чувам от актьор . Все пак е изиграл падане в басейн не е играл кой знай какво като се има в предвид ,че любимия му актьор Даниел Луис е играл парализиран и умствено изостанал .....................
аз имам отговор но не ми се ще да го казвам сега

# 565

аз имам отговор но не ми се ще да го казвам сега
Определено ме заинтригува  Mr. Green

# 566

ето това е Даниел дей-луис  любимия му актьор във филма за който ви казах  и той това го прави в продължение на 2 часа пред много хора

# 567

Тери , а другаде беше казал, че не се срамува от това което прави, защото това е част от работата му... А бе каквото иска да казва, Кирето е супер, и определено понякога и той не знае какво говори  Mr. Green
Имам чувството, че ако ми го обясни на английски по-добре ще го разбера  Mr. Green

# 568
Сега прочетох кратка филмография на Даниел Люис- който не излизал от ролята докато траел сериала-така че след като му е такъв фен| може да се опитва да му подръжава |няма да се учудя , ако и при К е така

# 569
Той Керем, че се вживява, вживява се, защото прекалено добре предава емоциите на другия Керем  Mr. Green Обаче не знам, странно ми е да има 40 и кусур серии зад гърба си и да не е свикнал още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт