Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Керодиспансера

# 541

Ну что а вот и наши рейтинги: ГБ в общей группе с рейтингом 3.29 на 6 месте. А в группе АВ с рейтингом 4.64 на 2 месте и в группе АВ стал самым просматриваемым сериалом.

За рейтинга пише: В общия на 6-то място в АВ група на 2 място, но бил най-гледания сериал.
newsm78

нова

# 542
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 543
# 544
Хандето пак пие кафе  Mr. Green

# 545
  • Керодиспансера

# 546
Аксел така трябваше да прави мангал  Mr. Green

# 547
  • Керодиспансера
Аксел така трябваше да прави мангал  Mr. Green
Скрит текст:
[/i]
По баклава  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548

wavey 

Момичета искрено се забавлявах с вас  Hug Hug Hug

Чувствам се поласкана от избора  на Ирка  за мен !

Как да устои жена на този мъж  Embarassed При нас цари ред и дисциплина . Всичко е под контрол
Единствено се поддаваме на изкушението(18+) вечер на лунна светлина  Mr. Green Joy Joy

# 549
  • София
Скрит текст:

Ну что а вот и наши рейтинги: ГБ в общей группе с рейтингом 3.29 на 6 месте. А в группе АВ с рейтингом 4.64 на 2 месте и в группе АВ стал самым просматриваемым сериалом.

За рейтинга пише: В общия на 6-то място в АВ група на 2 място, но бил най-гледания сериал.
newsm78

Скрит текст:
нова

Това за мен е непонятно   33uu Най-гледаният сериал е на 6-то място в тотала  ooooh! Значи отчитането на рейтингите е изначално сбъркано  Crossing Arms

# 550
Христос Воскресе момичета, желая на всички да сте все така добри и каквото и да става в този живот да продължавате на пред!!!!! Отдавна не съм влизала, но нямам време!!!! Работата няма край и имах и изпити и така. Не съм гледала филма снощи, сега ще го гледам на бързо и ще лягам, че от 3 нощи не съм спала!!!! Искам да попитам надявам се да не съм нахална преведен ли е 40 епизаод за да мога да го гледам!!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 551
Здравейте милички!
Какво е ставало тук?Изписали сте цялата тема за 1 ден,признавам ви.Аз не се нареждам на опашка за никой друг освен Кирето и между другото място за мен в Турция ще има ли?
Ирче ти ли каза,че имаме проблем с епизода?

# 552
Момичета родителите на Мелис разбраха ли че не е добре? И от анорексия ли е болна?

# 553
  • София
Момичета родителите на Мелис разбраха ли че не е добре? И от анорексия ли е болна?

Да, лекарката им го каза  Peace

40-ти епизод още не е готов. Момичетата работят усилено, но не е лесно  Hug

# 554
   Забравих да споделя , какво ми направи по особено  впечатление днес от преводите на Лини  Heart Eyes
Скрит текст:
за да влезеш в характера и ролята, аз приемам/вземам работата си много сериозно, затова живота /изживяването /има предвид житейския опет/ за мен е много важен, особенно вътре във сцената, да изживееш мига, . Напр.помислете така, ти , ако имаш гадже, сте на пикник, или сте вкъщи и се целувате, това е нещо естествено, само вие сте, после виждате, че тези стени се събарят/рухват и кой знае колко милиона души виждат/наблюдават  вашата целувка, или пък се карате , ти се караш със гаджето си ожесточено, отново рухват тези стени и милиони души наблюдават това, аз изживявам това всеки миг, разбирате ли, в този момент съм нервен, и наистина характера /героинята Зейнеп наистина се целува с героя /характера Керем, обича я, или пък разбира те ли....тези моменти , срамувам се, разбира се че ще се срамувам защото си казвам, доста хора наблюдават това, това не е новина, не искам да го превръщам в новина, помислете просто там в този момент се снима сцена на караница, или пък сцена на плач, аз там наистина съм разстроен и плача, и това се наблюдава от колко души,  и най-естественото състояние на човек е да се засрами. Напр.плачеш самв стаята си, после влиза някой и ти се обърсваш веднага и казваш не съм плакал и разни такива неща, същото нещо е . Затова е малко странно , но ще свикна и това ще отмине, ще съм свикнал сигурно, но към момента тези неща ми се струват по този начин. Затова понякога се срамувам, защото не винаги аз съм Керем Сайер, разбирате ли , той е Керем Сайер, затова тези неща ...или пък излизането от басейни такива неща....   
Не бях се и замисляла за това , че можеш да правиш такава асоциасия  и да се чувстваш по този начин . Не може да се отрече , че въображението му работи

Общи условия

Активация на акаунт