Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Аааа моя знае и хватки  smile3534 newsm08

# 511
А моя гони ямурени капки Joy

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирка не ме предизвиквай, скоро да не се налага да пишеш, това беше мъжа на Лини  Joy Joy Joy
А за нейния да пише "Беше ми мъж, ама ми го отмъкнаха"  Mr. Green
Хахахаха
Реакцията на моя,като му прочетох това  hahaha hahaha hahaha

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
А пък моя е хулиган  hahaha hahaha hahaha

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 515

е аз се предавам, моя определено не може да се мери с твоя хулиган Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 23:35 от Анонимен

# 516
Хелен,много  благодаря за пожеланията!

И ако си ни изчела,да знаеш,че деденцето не си го давам-мой си е!Само ти можеш да ми бъдеш конкуренция и затова те предупреждавам! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Чак сега успях да ви изчета. Много страница, много коментарии, ммного забавления ! Не се безпокой за дядото, ще почакам! Между другото хваща окото !
 Що се отнася до серията добра, без много емоции но  с хубава игра на всички от Екипа.

За сега съм чао! Отивам да се подготвя за дядката 1 До довечера!

# 517
Чао и от мен момичета, реала ме зове, благодаря, че си прекарахме страхотно този следобед

# 518
# 519
# 520
Ама какво ми ги хвалите......   Хулиган, Пиянде, Ревльо .... Аз пък си имам Глист  Joy Joy Joy Joy Joy

# 521
Бабче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!

Бъди здрава ,усмихната , все така позитивна ,много организирана и не се променяй!

# 522
  • Керодиспансера

# 523

Ама какво ми ги хвалите......   Хулиган, Пиянде, Ревльо .... Аз пък си имам Глист  Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кой е нарисувал така Кирето  Tired

# 524
Не ме съдете , но това беше при рускините.
Девойка на име Диляра била на снимачната площадка и и се направила снимко с Кирето. Помолила и за такава с Ханде ,но Алтан и отговорил ,че тя ев гримьорната -подготвя се за сцена и ,ако иска трябва да чака. Тогава Кирето имал почивка и бявил ,че отова да обядва. Ямур била наблизо и друг от екипа. Кирето попитал -имали други гладни и те се съгласили. Тогава Кер влязал при Х стоял 5 мин, излязал и тръгнал на обяд След 10 мин Х излязла на снимки с Мелве и Джан.

Общи условия

Активация на акаунт