КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 013
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Ямбол
"Най-големите мъже са японците" - Георги.
Смешник.

# 1 126
  • IT
Те се омазаха.Според мен Евгени или Костя ще са следващите номинирани от публиката.

# 1 127
Мазало!Изключително приятно изненадана съм!!Невероятен обрат!Не очаквах да са толкова интересни номинациите,но СА!
Евгени стигна дъното!Който иска тук да ме напада и обвинява в злоба,но мнението за Евгени се затвърди!Мухлю!!

# 1 128
Aз пък съм много доволна, че Ивайла ще отиде на тест, защото през цялото предване се опитваше да командва парада и да казва кой кого да номира, а накрая се правеше на светица и даже веднъж се отметна много кофти! Тоя пъ Георги, голям защитник на Ивайла, все е голям мъж, а другите са помияри.  ooooh! Много го яд горкия, че този път няма да стане на тяхната. А Ивайла беше толкова смешна как обяснява колко много иска да си ходи, но все пак ще забие копие на Емил Р.

# 1 129
  • in Wonderland
Георги - победител !  Praynig Praynig Praynig

Евгени : " Да ти приличам на самурай ? "  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 130
  • Ямбол
Aз пък съм много доволна, че Ивайла ще отиде на тест, защото през цялото предване се опитваше да командва парада и да казва кой кого да номира, а накрая се правеше на светица и даже веднъж се отметна много кофти! Тоя пъ Георги, голям защитник на Ивайла, все е голям мъж, а другите са помияри.  ooooh! Много го яд горкия, че този път няма да стане на тяхната. А Ивайла беше толкова смешна как обяснява колко много иска да си ходи, но все пак ще забие копие на Емил Р.
Съгласна съм и аз съм на това мнение.

# 1 131
А Евгени защо толкова много не иска Е.Русев да иде срещу Бориса на тест? Да не би той да е влюбен в нея  Thinking

# 1 132
  • IT
Георги се разрева.

# 1 133
  • София
Георги е много противен  Sick

# 1 134
 smile3555 Хора,какво гледаме?!Иван остана безмълвен!Аз също!! Shocked

# 1 135
  • София
Aз пък съм много доволна, че Ивайла ще отиде на тест, защото през цялото предване се опитваше да командва парада и да казва кой кого да номира, а накрая се правеше на светица и даже веднъж се отметна много кофти! Тоя пъ Георги, голям защитник на Ивайла, все е голям мъж, а другите са помияри.  ooooh! Много го яд горкия, че този път няма да стане на тяхната. А Ивайла беше толкова смешна как обяснява колко много иска да си ходи, но все пак ще забие копие на Емил Р.
Съгласна съм и аз съм на това мнение.

И аз   Peace

# 1 136
Малеее, тези хора изтрещяха...
Мазалоо...
Беше ми забавно, но вече не ми е. Почна да става много грозно, ама много.
В случая съм на страната на Георги и го разбирам, защо избесня толкова.
Знам, че е само игра, но повече Евгени няма да го гледам с уважението, с което го гледах до сега.

П.П Ааааа господин Пушката имал ЛИЧЕН МОТИВ!!! Думи нямам... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 137
  • София
А Евгени защо толкова много не иска Е.Русев да иде срещу Бориса на тест? Да не би той да е влюбен в нея  Thinking

Хм... съмнява ме, но пък очеизбождащо той не иска да си тръгне Бориса  ooooh!

Не мога напълно да се съглася с Жоро, защото и той до много голяма степен защитава Ивайла, но каза много истини все пак.

# 1 138
  • in Wonderland
 #Crazy #Crazy

Олеее , той е мнооого влюбен милия   loveuuu
На мен пък ми е мъчно за Георги .....

# 1 139
  • Pleven, Bulgaria
Браво на Георги каза цялата истина  newsm10
Да но Георги се обади,когато видя че Ивайла е застрешена.Толкова ли му пука че другите не се държат мъжки,че да избухне и да реве или защото Ивайличка може да си замине

Общи условия

Активация на акаунт