КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 755
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Мюнхен
Мисля си, че ако са имали план да разкрият Русев от продукцията, тогава може би Русев умишлено е агитирал хората и то доста натоятелно и видимо. Затова и му позволиха да започне пръв с номинациите и въпреки, че Ивайла е искала да му помогне да не ходи на тест срещу БО, той нарочно я провокира. Просто размишлявам, не знам дали е така.

# 1 321
Супер са Sunglasses. Христина си я харесах от първия епизод, а ми е забавно че жените 95% не се изказват ласкаво за нея Mr. Green- женска завист ли е, що е Twisted Evil? И Русев ме кефеше - има много готина усмивка и мен лично доста ме забавляваше на моменти. Май му дадоха парички нещо под масата да раздвижат нещата, такъв мега доволен си изглеждаше от живота и преди Христина да налети - хем се маха от помията, хем вкъщи при Хриси, децата, и кинти ако е взел за да го изкарат  newsm44. Бая доскуча предаването - за пръв път не гледах цяла седмица нито по тв, нито от сайта.

Иначе любимката на продукцията Бориса.... стана "Умирай трудно 3". Няма отърване, няма значение зрители колко пъти гласуват - ще се гледа Бочко до дупка и това е!!!

# 1 322
Намаза им кънките, като за последно.  Mr. Green

Сега сигурно спокойно спинкат в къщичкътъ на къртицътъ.  hahaha

# 1 323
Аз заспивам направо, но вече 1 час чакам да ми се изтегли епизода  Grinning Имаше някои доста съмнителни неща и чакам само защото искам отново да ги видя.
Не вярвам обаче всичко да е било цирк, прекалено добри актьори ще се окажат ако е така. А относно изобра на Къртица - от началото си мисля, че е Русев, но пък и е много тъп ход от страна на Ники Николов и Ани Владимирова.

# 1 324
Христина си я харесах от първия епизод, а ми е забавно че жените 95% не се изказват ласкаво за нея Mr. Green- женска завист ли е, що е Twisted Evil?

Защо лииии наЙстина, нимоа си утгуворааа и аз.  newsm78 newsm78 newsm78 Outta Joint

Joy

Хриси.  Heart Eyes

# 1 325
  • София
Дай и онзи гиф, дето БочеТо му се метна на врата/кръста на Русев, след изолатора.

шифт+делнат е

НО съм сигурен, че ще има още подобни мятания.  newsm53

Ще има, но този път сигурно ще са с Евгени или Сано (прегръдките с крака около кръста)

За кого говориш, аз пред студиото видях само един, под мен остана.  Laughing
Да не си била ти с мерджана?  Hug

Скрит текст:

Охооо...газиш наред:) Е, не си уцелил правилният човек,
  аз бях малко по-назад опитай пак, може и да успееш, ако ме стигнеш, де...

# 1 326
Скрит текст:

Ще те стигна 100%, с поредната обиколка като те затварям. Дано знаеш какво е син флаг.  Laughing

На тая кола отзад да няма надпис: МЛАДОЖЕНЦИ?  newsm62

# 1 327
  • София
Мисля си, че ако са имали план да разкрият Русев от продукцията, тогава може би Русев умишлено е агитирал хората и то доста натоятелно и видимо. Затова и му позволиха да започне пръв с номинациите и въпреки, че Ивайла е искала да му помогне да не ходи на тест срещу БО, той нарочно я провокира. Просто размишлявам, не знам дали е така.

И на мен много неща са ми странни от тази вечер, като този ход на Бориса ''Ако падна, предпочитам да е от приятел'' просто няма логика, знаейки че срещу Емо няма никакъв шанс(ако ТОЙ, не се предаде сам) а пред Ивайла, тя води с няколко обиколки, защо е минавала теста и както Емил Р. каза, тя отдавна знае че е той и се е подготвяла само и единствено с него, за разлика от останалите и Ивайла. smile3506 

Или имат някаква уговорка с продукцията или помежду си. Може и да се е хванала на това с 100 000лв. и че Къртицата-Русев става прекалено алчен и накрая може да я отсвири. Вярно, сама каза че това е било постановка - но дали го вярва? newsm53

# 1 328
Христина си я харесах от първия епизод, а ми е забавно че жените 95% не се изказват ласкаво за нея Mr. Green- женска завист ли е, що е Twisted Evil?

Защо лииии наЙстина, нимоа си утгуворааа и аз.  newsm78 newsm78 newsm78 Outta Joint

Joy

Хриси.  Heart Eyes
Аз, аз, искам аз да кажа  Grinning Нито Христина,нито Бориса са грозни, напротив и двете са много красиви жени, но пък и двете са супер ограничени. Гледах Христина в "Следващия моля" такова Ъъъкане беше, че просто нямам думи. Бориса пък е толкова ограничена и с такова високо самочувствие, че няма накъде. Христина много бавно й тече мисълта и може да е било и в опит да защити мъжлето й ако наистина е разбрала, че той е К. Освен това не приемам и начина по който позволява да се отнасят с нея. Иии така  Grinning

ПП: Бих го приела само ако и тя изневерява Grinning

# 1 329
Mari_Mar анализаторката.   Smile

За кФо мислиш я карам до студиото.  Joy

# 1 330

За кФо мислиш я карам до студиото.  Joy
Добре тогава  Joy Вече приемам поведението й. Не, шегата на страна - коя уважаваща себе си жена има такъв мъж  newsm78

# 1 331
шегата на страна - коя уважаваща себе си жена има такъв мъж  newsm78

Какъв е Русев?  newsm78

Иначе нека някоя жена ти отговори, тук се намират няколко.  Laughing

# 1 332
  • София
Скрит текст:

Ще те стигна 100%, с поредната обиколка като те затварям. Дано знаеш какво е син флаг.  Laughing

На тая кола отзад да няма надпис: МЛАДОЖЕНЦИ?  newsm62
  Оооо, НЕ!

Ииии, какво викаш къде ще ме затваряш, поредната, последната обиколка...пък и 100%? ЗАБРАВИ!

след малко ще видиш, какво се нарича каране...бръм бръм

# 1 333
шегата на страна - коя уважаваща себе си жена има такъв мъж  newsm78

Какъв е Русев?  newsm78

Иначе нека някоя жена ти отговори, тук се намират няколко.  Laughing
Какъв не е  Joy Жените като решат да ми отговорят. Русев е ... п***о  Laughing Личи си, че тя е доминиращата във връзката им, което лично аз не го разбирам  Simple Smile

# 1 334
Интересен факт е , че на кастингите всеки един участник се съгласява да бъде Къртицата, а когато влязат почват да се нападат и да се карат, че някой е къртица. Та нали всички влизайки са били съгласни да са те?

Общи условия

Активация на акаунт