КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 747
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 335
Личи си, че тя е доминиращата във връзката им, което лично аз не го разбирам  Simple Smile

Не го разбираш, защото дълбоко в теб не се крие една доминатрикс*.   Smile

* - боз боз  Wink  Joy

# 1 336
Интересен факт е , че на кастингите всеки един участник се съгласява да бъде Къртицата, а когато влязат почват да се нападат и да се карат, че някой е къртица. Та нали всички влизайки са били съгласни да са те?

Пумярии уее, пумяриии!

tooth

# 1 337
  • София
ПП: Бих го приела само ако и тя изневерява Grinning

За кФо мислиш я карам до студиото.  Joy
Добре тогава  Joy Вече приемам поведението й. Не, шегата на страна - коя уважаваща себе си жена има такъв мъж newsm78

Амиии...щом за Борислав имаше толкова желаещи, след всичко което видяха и чуха след раздялата му с Индира, а и самата му раздяла, и кратката БУРНА връзка преди това.
Ама, вярна си приказка, че за всеки влак си има пътници и може би, Христина намира нещо в Емо, което я устройва - пък и да не забравяме, че ЛЮБОВТА е сляпа.

клик на картинката и отиди на видеото

# 1 338
Личи си, че тя е доминиращата във връзката им, което лично аз не го разбирам  Simple Smile

Не го разбираш, защото дълбоко в теб не се крие една доминатрикс*.   Smile

* - боз боз  Wink  Joy
Вероятно е така  Joy Но нека всички жени станем супер силни, поемем нещата в свои ръце, вадим парите, а пък мъжете останете да гледате децата и да домакинствате.  Mr. Green
Идеята ми е, че Русева върти бизнеса, семейството, а тоя ходи да изневерява и да си вее оная работа наляво-надясно.
ПП: Бих го приела само ако и тя изневерява Grinning

За кФо мислиш я карам до студиото.  Joy
Добре тогава  Joy Вече приемам поведението й. Не, шегата на страна - коя уважаваща себе си жена има такъв мъж newsm78

Амиии...щом за Борислав имаше толкова желаещи, след всичко което видяха и чуха след раздялата му с Индира, а и самата му раздяла, и кратката БУРНА връзка преди това.
Ама, вярна си приказка, че за всеки влак си има пътници и може би, Христина намира нещо в Емо, което я устройва - пък и да не забравяме, че ЛЮБОВТА е сляпа.

И това го има, че Бурхан си имаше фенки, дори и след начина по които се отнесе с Индира. Да, вероятно аз не разбирам нещо и за всеки влак си има пътници.

# 1 339
Идеята ми е, че Русева върти бизнеса, семейството, а тоя ходи да изневерява и да си вее оная работа наляво-надясно.

Ако си мислиш, че е лесно да си го , дълбоко се лъжеш.  Naughty

# 1 340
  • София

Той хубаво го вее, ама така и не се разбраха( не стигнаха до сделка) с Вики, колко му е...и дали това което той й е казвал, че е 20 см. е истина...

# 1 341

Тая емотикона ме разби  Joy Joy Joy Както и да е, моя епизод вече се изтегли, така че ви оставям. Беше изключителен епизод и съм много доволна днес!

# 1 342

Mari_Mar, не всички ходят с рулетка в дамската чанта, ще си останеш с чуденето или пък ...  Sunglasses

И аз ви оставям, отивам да си го въртя.  Party  Laughing

Утреее (днес) сушааа къртича  newsm45 , но старта на седмицата ще е страхотен.  newsm44

# 1 343
  • София
Скрит текст:

Mari_Mar, не всички ходят с рулетка в дамската чанта, ще си останеш с чуденето или пък ...  Sunglasses

И аз ви оставям, отивам да си го въртя.  Party  Laughing

Утреее (днес) сушааа къртича  newsm45 , но старта на седмицата ще е страхотен.  newsm44

Ами, аз ще взема ролетката и ще се поразходя малко по тъмните улички...smile3503

# 1 344
Е, НЕ! Аз съм  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Първо, казах, че ще се извиня, ако не съм права  Simple Smile Извинявам се, че бях толкова уверена в Костя и поздравления за всички, които подозираха Русев. До последно си мислех, че ще каже, че си е направил майтап и че не е той къртицата. УАУ - ужастно грешна преценка, чак не мога да повярвам, но се изкефих, че успяха да ме направят  doh doh doh

Не вярвах, че един човек може толкова добре да лъже, определено много добро попадение на продукцията. Признавам го много добър актьор, ужастно много ме заблуди. Не ми се е случвало досега, толкова много да се заблудя.. Струваше ми се много повърхностно Русев да е къртицата, но факта си е факт.

Връщам се да чета, че сигурно е имало голям купон тук  Simple Smile

И още един път - УАУ  Shocked

# 1 345
Един въпрос ми се върти - защо Бориса толкова много преживяваше загубата на Русев? Ако е искала той да остане, щеше да играе с друг за да е сигурна, че ще отпадне...
Незнам, не искам да изпадам в теория на конспирацията, но ми се струва странно...

# 1 346
И аз си зададох този въпрос - не може да искаш да отпаднеш и да дадеш девет верни отговора. Може би заради многото адреналин и
 заради факта, че осъзнава, че го прецаква, но въпреки това иска да играе играта или просто да и олекне от многото емоции или от всичко по малко.
Не харесвам Бориса, но се възхитих на хладнокръвието и - едва сега показа истински емоции.

# 1 347
  • IT
Според мен това с проговарянето беше нагласено и сега като се изпоядоха всички решихме, че това е обрата.Както като започнаха да излъчват филма "Ной" и почти всеки ден вали. А това дали Емил Р. е щял да отиде на тест е в сферата на вероятностите.Не пренебрегвам възможността да са сменили  варианта да тест преди до го дадат.Но трябва да са обсъждали предварително възможни варианти.Истината е някъде там.
Емил е казал на Гергана да играе с възрастен мъж с две деца, а не директно с Евгени.

# 1 348
Един въпрос ми се върти - защо Бориса толкова много преживяваше загубата на Русев? Ако е искала той да остане, щеше да играе с друг за да е сигурна, че ще отпадне...
Незнам, не искам да изпадам в теория на конспирацията, но ми се струва странно...

За Евгени не познах ,но че Бориса е човека на продукцията който пазеше къртицата стана ясно, тя за това така се дразнеше на копията пред Кърта.
Но мнението ми за Евгени продължава да е същото,противен мишок,даже по долно от мишок......

# 1 349

За Евгени не познах ,но че Бориса е човека на продукцията който пазеше къртицата стана ясно, тя за това така се дразнеше на копията пред Кърта.
Но мнението ми за Евгени продължава да е същото,противен мишок,даже по долно от мишок......

Не ми отговаряш на въпроса, но както и да е...
А какво направи Евгени, че предизвика толкова неодобрение?

Общи условия

Активация на акаунт