Възрастови разлики

• 68 248
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дълго чакано дете разбирам на 57. Първородно на тази възраст- съвсем не. Stop
Не знам, но напоследък все по-често срещам двойки със сериозна разлика и с малки деца. Ами да ме прощават 30 годишните дами, ама дете на 50+ мъж няма как да родя.
Ба и любовта, ба и чудото!
Както не съм очарована от 54 годишната съседка по офис и 36 годишният и любовник. Дамата е прекрасна, с чудесна фигура. Нищо нямаше да ми пречи, ако не говореше за "свекърите" толкова умилително, пък тя "свекървата" с цели 2 години по-голяма. Е, също толкова мило наричана "дъртата", обаче Свекъра е - "капитана"!
И се целуват, Господи, пред мен - иу, иу, иу Sick
А, забравих да спомена, че живеят със свекърите!

# 241
White Magic, не знам на кой какво му се привижда, но именно от линка, който си дала се вижда, че мъжете са по-малко  Laughing Общо като бройка, не ме вълнува по възрасти кои колко са.

мъже - 3 524 945, жени - 3 720 732

И пак повтарям - виж в един клас в училище колко са момчетата и колко са момичетата, това е реалността, а не преброяването от НСИ.

26 момчета и нула момичета: Това в сградостроителния техникум.

Ако си учила в училище по текстил е ясно, че момичетата са повече Laughing Laughing

# 242
Гнууус...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4207856

70-годишен закла два пъти по-младата си жена: Задържаха 70-годишен мъж от Пазарджик, който наръга 35-годишната жена, с която живее, съобщиха от полицията в Пазарджик. Жената е пловдивчанка, починала е от раната.

# 243
Ние с приятеля ми имаме разлика точно 8 години. Смятам, че зависи не само от разликата в годините, а и от хората. Затова е индивидуално. Ние се разбираме чудесно и имаме перфектна връзка. Аз съм на 21, той на 29.

Винаги съм харесвала по-големи от мен, връзките ми с набори са били трагични. Или ... трагикомични е по-правилно да кажа.  Laughing

Била съм и с много по-големи от мен. Първата ми любов беше с 16 години по-голям. Той е прекрасен мъж, младее много. Но винаги съм знаела, че няма как да имам сериозна връзка с такъв човек, толкова по-голям. Много различни неща ни интересуваха, пътищата ни бяха толкова различни.
Била съм и с по-голям мъж, но само за удоволствие и забавление.

# 244
Китариста, тук вече много крайни проявления представяш. Когато се говори за разлика в годините, за допустима и приемлива такава, аз разбирам около 10-12 г., не двойна, както е в случая. Е, за мен това вече е..... Sick #Crazy

# 245
Както не съм очарована от 54 годишната съседка по офис и 36 годишният и любовник. Дамата е прекрасна, с чудесна фигура. Нищо нямаше да ми пречи, ако не говореше за "свекърите" толкова умилително, пък тя "свекървата" с цели 2 години по-голяма. Е, също толкова мило наричана "дъртата", обаче Свекъра е - "капитана"!
И се целуват, Господи, пред мен - иу, иу, иу Sick
А, забравих да спомена, че живеят със свекърите!

Оххххх, това си е направо за темата "Нещо мило" или нещо още по-сладникаво ooooh!

# 246

Майка ми е била със спонтанен аборт преди мен и множество проблеми и изобщо не са подозирали, че пък и точно на тази възраст ще се сдобият със здрава дъщеричка. Но пък какво от това, един вид съм била чудо. Simple Smile) Повярвайте ми ужасно е повечето хора да мислят баща ти за дядо ти, но... За моите родители е било голяма радост, независимо годините им.

# 247
  • France
22 години разлика ... разкошно!

# 248
  • София

Майка ми е била със спонтанен аборт преди мен и множество проблеми и изобщо не са подозирали, че пък и точно на тази възраст ще се сдобият със здрава дъщеричка. Но пък какво от това, един вид съм била чудо. Simple Smile) Повярвайте ми ужасно е повечето хора да мислят баща ти за дядо ти, но... За моите родители е било голяма радост, независимо годините им.

Това напълно го разбирам. Много хора чакат с години и когато чудото дойде - все е прекрасно!
Не разбирам на 57 да решиш, че още ще се пишеш плодовит пред 30 годишната си съпруга и ще тръгнеш да правиш дете, при наличие на две 25 годишни от друг брак примерно.
Уф, ама пък и новата съпруга ще иска дете......сложни са ми тези отношения Thinking

Най-големият ми шок е 26 годишна позната, която роди от 62 годишен. Отврат, ама тотален. Много драпа да го хване и разведе, последно се вайкаше, че е много властен старчок и не я пуска никъде. Това преди 6-7 години. Много ми е интересно сега как се развиват нещата - дали обгрижва старчето и е затворник вкъщи или е успяла да наследи част от капитала Laughing

# 249
Повярвайте ми ужасно е повечето хора да мислят баща ти за дядо ти, но... За моите родители е било голяма радост, независимо годините им.

Защо въприемаш нещата така? Майка ми ме е родила на 43, единствено дете съм. Да в детската градина ми казваха, че баба ми е дошла - но смао до там. След това само плюсове. Нашите се бяха наживяли (кафета, барове, екскурзии, дрехи) повечето неща бяха за мен. За съм ЗА по-късното раждане (зависи колко по-късно все пак)

# 250
Повярвайте ми ужасно е повечето хора да мислят баща ти за дядо ти, но... За моите родители е било голяма радост, независимо годините им.

Защо въприемаш нещата така? Майка ми ме е родила на 43, единствено дете съм. Да в детската градина ми казваха, че баба ми е дошла - но смао до там. След това само плюсове. Нашите се бяха наживяли (кафета, барове, екскурзии, дрехи) повечето неща бяха за мен. За съм ЗА по-късното раждане (зависи колко по-късно все пак)

О, да! Разбирам те. Всичко само за мен се купуваше, не стоях по цял ден вкъщи защото баща ми нямаше как да работи и оставаше да ме гледа през цялото време. Освен това майка ми е успяла да завърши две висши и определено на нея дължа и моето образование. Peace И аз съм за по - късното раждане.

# 251
Най-подходящата според моите разбирания възраст, на която една жена е добре да стане майка, е 26-36 г. Преди това сякаш е твърде рано, а след това вече годините си казват думата. Да, всичко е условно, нещата не се случват по часовник, но ако трябва да дам възрастов диапазон, то за мен този е най-добрия.

# 252
Много е добре да пишат дами, които вече са около 50 год.и споделят за голямата разлика със съпруга си ( 10-20г.) Защото едно е жената да е на 25, а съпругът на 39....Той се младее, разликата не личи и след като стане  жената на 50, а мъжът на 64-70г, колкото и да младее си е вече дядо.
.....под блока има магазин с кафе и една дама ( 45+) сяда на маса само със 17г. си син, тъй като пенсионираният й съпруг я ревнува.Дядото си боядисва косата, ама пак си личи, че си е на възраст.
Жената сподели, че преди не е бил ревнив, просто с годините се е променил.
Разликата със съпруга ми е малка и сме си чудесно семейство.Отгледахме си на млади години децата и сега има време и за нас. Приятно ми е, че имам симпатичен съпруг, а не старчок...  

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 22:06 от cream_

# 253
  • София
Е, моята дружка се вайка, че половинката и кара тежка андропауза. Чудна е просто- син и дъщеря на ръба на пубертета и съпруг 50+

# 254
Имах 7 години разлика,и въпреки това бях по-зрялата в житейските ситуации.Но в младостта ми се играеше,още мечтая за бой с калъфки,не че ще го направя,мечтата ми  е за миналото,но не се получи.Зависи си от човеците,и все пак нормално  е + - 5 години.Това за брак с деца и средно статистическо семейство.Когато и  двамата имат вече дете,не е толкова важно.Щастие  се постига и  върху еднакви разбирания,интереси и  интелект.
В живота обаче не винаги става идеално.Има сметки ,различни ситуации.И много щастливи хора извън смятаното за идеално и нормално.И си живеят ,може пет години щастие  да имат ,но си го вземат.Няма правила,норми,шаблони ,за всеки  е различно.Днес е нормално всичко.И разводите също.Повече от един партньор в живота си имат много хора,както и  много самотници.Мъжът ми почина на 58 заради болест.Някои си отиват много рано,оставят малки деца.Това е животът.Важното е да се живее.

Общи условия

Активация на акаунт