Възрастови разлики

• 68 237
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Проблемът е в начина на изказване. Едни слова се леят, едно чудо .... същата работа като темата за алкохола и бременността. Идва момент ( преди да се намеси човекът с метлата ) в който започвам да се чудя жени ли пишат или каруцари.
За пореден път се съгласявам с теб. Когато не разбираш нещо, не е нужно непременно да  го отричаш грозно, на моменти вулгарно.
За протокола - живея 25 години с 6 години по- голям /възрастен мъж. Имали сме проблеми, но не са били породени от възрастова разлика. Като гледам, остаряваме почти еднакво...
За мен такава разлика е съвсем нормална. Не разбирам и не приемам обратното - по - възрастна жена с по - млад.

# 601
Мъжът ми е по-млад с 2 години, какво има за приемане? Приемам всичко, стига да е свързано с чувства, а не с пари.

# 602
  • Другата България
Просто не го разбирам, не ме привличат по - млади мъже, не ми е интересно....това е.
Това са моите виждания. Дори и с чувства.
Което не означава, че го отричам. Кой както се чувства добре, чуждият избор си е чужд и на мен не ми пречи, щом хората са доволни.

# 603
Две години са в рамките на статистическата грешка, не е практическа разлика.

# 604
С моя мъж имахме 15 години разлика... Разделихме се след 7г връзка

# 605
Разведохте се тоест  Laughing

# 606
Когато има разлика от 10г. и нагоре в полза на жената, не го приемам. Всъщност аз никоя не съм, за да казвам кой как да си живее живота, но в един момент, ако мъжа е на 25, жената на 35 "мъжът става мъж". Почва да му се иска да си хвърли семето, да има жена, да се грижи за нея и т.н. В днешно време тва с мъжете се случва около 30-35, каката вече не му пасва. Виждала съм 4 такива случая. Добре, че каката си има дете от някой друг, преди да срещне по-младият мъж, защото на 40 да останеш сама и тепърва да градиш семейство и да раждаш деца е по-трудно, отколкото на 20-30.
10г. в полза на мъжа ги приемам, когато става въпрос за сериозни връзки. Другото е загуба на време. Или просто секс.  Laughing Абе, всичко е много индивидуално. Двама души, когато се разбират е все тая всичко останало.
Дори и ако някой младок си вземе жена, която скоро ще я перка критиката си е негов избор. Ако вечно се вслушваме в мнението на хората, няма да умрем щастливи.  Sunglasses

# 607
Когато има разлика от 10г. и нагоре в полза на жената, не го приемам. Всъщност аз никоя не съм, за да казвам кой как да си живее живота, но в един момент, ако мъжа е на 25, жената на 35 "мъжът става мъж". Почва да му се иска да си хвърли семето, да има жена, да се грижи за нея и т.н. В днешно време тва с мъжете се случва около 30-35, каката вече не му пасва. Виждала съм 4 такива случая. Добре, че каката си има дете от някой друг, преди да срещне по-младият мъж, защото на 40 да останеш сама и тепърва да градиш семейство и да раждаш деца е по-трудно, отколкото на 20-30.
10г. в полза на мъжа ги приемам, когато става въпрос за сериозни връзки. Другото е загуба на време. Или просто секс.  Laughing Абе, всичко е много индивидуално. Двама души, когато се разбират е все тая всичко останало.
Дори и ако някой младок си вземе жена, която скоро ще я перка критиката си е негов избор. Ако вечно се вслушваме в мнението на хората, няма да умрем щастливи.  Sunglasses

Ми всякакви ги има. Аз познавам семейство точно с 10 години разлика в полза на жената. Тя изглежда много добре и не си личи осибено. Той е бил 20 годишен, когато са се запознали, а тя на 30 с дете. Имат две общи деца и доста добре си живеят.

# 608
Ами, супер, ето това доказва, че всичко е индивидуално. За съжаление четирите двойки, които аз познавам бяха много дълго време заедно, но не просъществуваха като семейство. Двама от мъжете са женени, но за по-млади жени. Не казвам, че са оставили предните, защото "са възрастни", но може и разликата да е повлияла в отношенията, знам ли. То никога човек не знае какво се случва вътре в една връзка.
Всъщност сега се сетих и за приятел на мой приятел. Той от дълги години живее с жена, която е 17г. по-голяма от него.

# 609
Цаката е всеки сам да си е достатъчен, да може да се грижи са себе си и за едни деца. А като се съберат двама такива, отговорни и дейни хора, пък съвсем се нареждат нещата.

Почне ли да има зависимост и едва ли не невъзможност да си без другия, нещо не е много добре работата.

# 610
  • София
При нас разликата е 7 години и си оказват влияние,което за мен е по-скоро отрицателно,защото с течение на времето разбиранията за много от нещата при нас се различават,което не ме удовлетворява.

# 611
При нас разликата е 7 години и си оказват влияние,което за мен е по-скоро отрицателно,защото с течение на времето разбиранията за много от нещата при нас се различават,което не ме удовлетворява.

Сменяй, "с течение на времето" ще си все по-неудовлетворена Mr. Green как пък сега точно го разбра? ooooh!

# 612
  • София
Ми как го разбрах,със сигурност не ми е падала саксия на глават,че да се просветля изведнъж,а колкото повече време минава разминаването в мисли,чувства,мнения и пр. ни се разминават..

# 613
Това разминаване може да няма нищо общо със седемте години разлика.

# 614
И аз съм на мнение, че разминаването в мнения и чувства не е само и единствено вследствие от разликата в годините.
Аз също не харесвам прекалено големите разлики, но всеки да си преценява.

Общи условия

Активация на акаунт