15 юни дата за брак

• 4 809
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Божкеее, на 27 юли каква Луна се пада? Сега остава да си оплескам моето подписване.  Shocked

# 16
Божкеее, на 27 юли каква Луна се пада? Сега остава да си оплескам моето подписване.  Shocked

Ти си ОК  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2014/

# 17
  • София
Мани, установих, че съм се женила в последна четвърт...

# 18
Девойче, защо не си обединиш всички въпроси, които те вълнуват, в една тема? Така както си я подкарала - за всеки въпрос - тема, до сватбата ще ти е нужен цял подфорум  Mr. Green
Средата на юни няма ли да си вече в девети месец  Thinking

# 19
# 20
Ами доколкото виждам на 15 юни се пада пълнолуние, а не намаляваща луна или греша?

# 21
13 юни е пълнолуние, след него Луната е намаляваща

П.П. Спирам да следя темата...доскуча ми  Whistling

# 22
Ако ще търсим кусури на датата, да се изкажа. Как така неделна сватба? Гостите как ще се завлекат понеделник на работа с тежък махмурлук. Не става.  Naughty А предния уикенд е Задушница. Тц, не може.
Неделя е по-подходящ ден за сватба за младоженците, смята се за най-хубавия ден от седмицата, в него са родени късметлиите Wink.
Събота е ден на мъртвите и не е подходящ за празнични мероприятия, принципно.
Девойката може да пита в астрологичната тема, ако се интересува астрологично дали е подходящ.
Грийн беше написала основните правила, макар че принципно , при избора на подходяща дата се вземат под внимание и рождените дати на младоженците, сложна работа.
Обади се на професионалист, не питай във форума, тук само ще се объркаш още повече.

# 23
мисля, че новолунието също не е подходящо при сключване на брак, т.е. подписа

# 24
Копирам поста на Грийн от астротемата, не мисля, че би имала против:

"Ани, наскоро бях помолена от друга потребителка за избор на ден за сватба и бях проверила всички съботи и недели през юни, юли и август.

За съжаление от тях няма подходящ ден, който да е напълно удовлетворяващ от елективна гледна точка.

Понякога така се получава, че хубавите дни са малко и то се падат в делнични дни. Обикновено се ограничават до няколко дни в годината.
На нея й предложих дата 6 август (сряда) за сключване на граждански брак, който е много хубав ден чисто астрологично. За тържеството и църковния брак й предложих тя да си избере вече каквато дата я устройва.
Ще погледна и съботите и неделите през септември днес, ако имам време. Дано да намеря някоя подходяща."

ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746914.255

# 25
Да се подпишат през седмицата, в хубав/подходящ ден за това, пък банкета да е в почивните дни  Thinking

Някога се ожених на 7 август и скоропостижно се разведох, не знам каква е била луната тогава.

# 26
Потребител 13 кърти с тия теми.

# 27
  • Once there was a Hushpuppy...
Така е, неделите са отредени от църквата за сватби, кръщенета и въобще щастливите събития Peace
А, съботите пък са отредени за опела, помени и тн.т. Задушници - счита се за ден на мъртвите.

Нашите свещеници ако ги попиташ дали може да се венчаеш в събота повечето отговарят - "ми, може, не е ден за венчавка, ама става.." - това естествено за пари го правят! Нали са предани Божи служители....

НО, повечето двойки/почти всички/ не ги вълнува това Wink А, ги вълнува да може гостите, ако има много от провинцията да се приберат след сватбата Peace и да си починат.
Ние сме били кумове в събота точно поради горната причина, въпреки че запознах булката с това кога се прави сватба. Избора си е техен, те се женят.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 17:26 от Hushpuppy

# 28
Мани, установих, че съм се женила в последна четвърт...

За установено е вече късно. Девойката пита месец и половина напред.  Wink

# 29
Виждала съм в хороскопите на Алена, че все пише " подходящи дни за сключване на брак ....."
Ако Потребител 13 много се връзва на тези неща може там да си погледне хороскопа newsm78
Аз лично сключих брак на новолуние, ден петък, за сега съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт