Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
44 лв и дадох още 5 лв за комплект телчета и пирончета.
Кит може да се скрие само с боя. Маслото няма да хване, а през лака си личи.
Ако е си направиш бъркоч от финни стърготини от самото дърво и ц200 и с това китосаш - ще си личи по-малко. То зависи и от размера на нараняването.

# 586
  • София
   Или цвета върху кита да се направи с четчица с байц и тогава да се намаже с масло.

# 587
Мимозке, ти си неЧовек просто  smile3501 Респект! Табуретката е страхотна, запазвам си снимките и ще си направя подобни, не е ясно кога само  Embarassed
Вчера изнамерихме един стар сандък  на тавана - предполагам за чеиз е бил едно време  Rolling Eyes Ще го пооправим и  ще влезне в употреба. И още един имам, с родопски шарки  Crazy, него ще го правя канапе-ракла за пред спалнята.
Тази сутрин си купих винтоверта от лидл. някакви отзиви за него? И продължавам да си чакам делта-шлайфчето, вече се чудя дали въобще ще го пуснат пак  Confused Гледах на Бош това:

Дали има същата приложимост, някой дали има  newsm78

# 588
Благодаря, междувременно видях цените  Peace
Вчера цял ден обикалях за обков на бившия куфар и бъдещо кресло, ама нъц  Cry Нищо подходящо, така, че винтидж стила отпада и ще бъде по-модерен, отколкото го мислех  Mr. Green Успях да намеря и пригодя едни алуминиеви лайсни, вчера ги разкроих - да видим кво ще се получи....15,00лв. само за лайсни.... #Crazy Егати скъпото удоволствие дет ще стане като му тегля чертата  ooooh!
Маслото значи отпада и май ще мина на боица  Rolling Eyes

# 589
  • sofia
Като казахте шлайф....след доста дълго чудене и след като го намалиха си взех Реноватора (онова мулти-функционалното от телешопа) за 190 лв. Предпочетох него пред бош-а, защото има повече приставки, а цената е същата.
Супер удобно е, защото не уморява ръката, вибрациите не се усещат (сравнено с виброшлайфа).
За разни финни детайли е супер.
Има приставка за грубо шлайфане - пробвах го на мазилка, трябваше да изпиля едни ъгли. И за фугите в банята стана (аз основно за това го взех).
Много е шумно, това му е недостатък.

Раличка, обикновено ги пускат регулярно нещата в лидъл. Такерът ми е първия лидълски инструмент и нямам наблюдения, но Седефка ги хвали.

# 590
Да, Веси, и моите наблюдения са такива - че регулярно ги пускат, обаче шлайфа много се забави. За пример - бормашина вече два пъти съм виждала да пускат...
Бош също имат такова у-во като Реноватор-а, но е доста по-скъпичко, а и тежи множко  Confused на мен максимума ми е 100лв за подобна вещ, 200 са ми нагоре.

# 591
  • sofia
Бормашината явно повече се купува.
Точно между тях двете се чудих. На една цена са (в момента).
Тежко е, но не вибрира и не ми натовари ръцете. Тежи, колкото малък флекс. Аз на това му се каня от 2 години, не е импулсивна покупка.....само такова си нямахме

# 592
Със здраве да си го ползвате, и много проекти да изпълните  Hug

# 593
  • Банкя

Този шкаф вече ми е писнал. Или трябва да се намали като площ или да го продам.
Приемам идеи.

# 594
tarlio, този шкаф не бих го пипнала!  Naughty Освежи го само  Peace
Майсторици, дайте мнение за мострата  Blush Аз клоня към бялото /отново.../  Rolling Eyes
Линка за по-голям размер:
http://mimoza7710.snimka.bg/other/taburetka.826184.33577292.big
Снимчица в по-малък:
Скрит текст:
newsm19

# 595
Каква е цената на Лидълския такер, че през телефона не мога да отворя офертите им?

44.00

# 596
Каква е цената на Лидълския такер, че през телефона не мога да отворя офертите им?

44.00
Благодаря, информирах се  Peace

# 597
Страшна табуретка е барнала мимозата! Аз съм се опитвала с кожа да облицовам едни, обаче ъглите ставаха отвратителни, като в час по трудово  ooooh!
Сега съм се зарибила един стар кухненски бюфет да направя с напукан ефект с боя, като отдолу се маже лепило. Само незнам дали да е на водна основа боята или блажна, защото с водната май няма да се напука  newsm78 А всички врати у нас направихме бели с такава боя, че по-малко мирише и за 2 часа са изсъхнали. Може би ще хвана батковците да боядисат нещо по-малко първо  Mr. Green
Някой пробвал ли е от вас?

# 598
За през телефона, ЛИДЛ си имат приложение, много е удобно за разглеждане на оферти.

# 599
За през телефона, ЛИДЛ си имат приложение, много е удобно за разглеждане на оферти.
Сигурно имат, ама с Нокиа Аша302 нямам никакъв шанс  ooooh! Отваря, но не мога да прелистя страниците  #2gunfire Както и да е....

sto24mims Не знам за лепило, мострата, която виждаш е с монофазно кракле и останалите ми от шкафовете бои - алкидни на водна основа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт