Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 285
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Точно влязох да напиша за него  Peace
От него взех плата за тези столове http://media.snimka.bg/s1/3699/033641053.jpg?r=0 промазан е и не поема бързо вода.
В началото на ул. Царевец също, мисля че е на същата фирма, защото асортимента е един и същ.

# 676
Успяяяяяях!  newsm44
Ква я мислих, па ква стана тя.....то хич не било лесна работа /освен, ако не се прави само за красота/.
Вместо икономист да бях станала инженер определено нямаше да имам такива главоблъсканици като днес  ooooh! Като изключим факта, че вече не си усещам ръцете и зора с трудно достъпните места на които трябваше да завия 32 видии, всичко е ОК  Hug
Струва ми се, че краката все още "гледат" лекинко навътре, но пък така я бетонирах, че слон да седне ще го издържи  newsm62 Издържа на всички тестове до момента, включително и качване отгоре и, остана само да я пробва по-тежката артилерия от домочадието  Mr. Green
Та....така....остана да демонтирам краката /без планките, разбира се/, за да ги боядисам  Heart Eyes
Скрит текст:

Това е!   Hug Докато приключа с куфара /остана декорацията и крачетата/ ще ви чета и ще се радвам на творенията ви  Crazy

# 677
  • bad@ss
Голямо ти браво, Мимозка!!!
Красавица е  Heart Eyes
Аз бих добавила и щипка "закачливост" върху крачетата. Нещо такова, да речем. Или пък омбре ефект Simple Smile

# 678
Благодаря, зверче!
Ще помисля по въпроса, имам останал син латекс от детската, колко му е да стане омбре с беличко Grinning

# 679
Мимоза,ти голяма конструкция направи  Hug Браво !

# 680
  • bad@ss
Аз имам един подобен диван върху дървени крачета. Постоянно от някое време насам ме човърка да ги бронзирам. Щото имам бронз под ръка де. Ама имам чувството, че бронзът никога не спира де лепне. Спира ли?  Blush

# 681
  • от Луната
Мимозке, захват на какво newsm78? Планките къде ще ги хванеш....? Оф не можах да ти схвана идеята Rolling Eyes
sofyia, супер е секцията Peace
Виктоалита, автоемайл лака с какво го нанасяш - с четка или с валяк?
Steluka какъв лак използва? Дали ще жълтее след време newsm78? Тук момичетата бяха похвалили на Лакпром - на водна основа, но скоро някой се оплака от него, че жълтеел Sad
Още не съм го ползвала, но предполагам че с мече ще е по-добре, че иначе на четки и неравномерно ще стане щото не съм особено кадърна в боядисването  Mr. Green
Мимоза страхотна майсторка си   bouquet

# 682

Идея за майсторки - стара врата, превърната в маса. (и аз имам една красавица, но няма да стане в тая роля)

И не можах да се сдържа, чак ми се прииска да спретна едно такова партаментче, но ще трябва да е в утроен размер, че да му е комфортно на моето слонче. Laughing

# 683
Да ви задам един въпрос. След като се боядиса дадената мебел с латекс от горе след латекса покрива ли се с нещо?

# 684
След латекса е хубаво да се сложи лак.
Мимоза, браво. Измисли го Grinning
Ментолка, следях те като боядисва столчетата, но съм пропуснала дамаската. Страхооооооотни са Heart Eyes
Лабрекс, това с вратата-маса е много ефектно, но тя самата врата си е красива. Ние тук с талашитените в панелките ..... Stop.... ми се струва, че няма да се получи толкова добре  Mr. Green

# 685

Лабрекс, това с вратата-маса е много ефектно, но тя самата врата си е красива. Ние тук с талашитените в панелките ..... Stop.... ми се струва, че няма да се получи толкова добре  Mr. Green

А, те за нищо не стават талашитените. Някоя стара, останала от къща или........Аз съм прибрала една такава и само и се любувам, така и не знам какво да я правя. Само отнасям критики от майка,че ако не съм била аз, досега да е станала на подпалки. Показвала съм я тук красотичката, дано не се разпадне, докато се натуткам и намисля: Laughing

Скрит текст:

# 686
  • bad@ss
Ау, каква врата  Shocked Heart Eyes
Тая врата бих я ползвала като... врата. Наникъде, но пък толкова красива!!! Точно така, бих я монтирала на някоя скучна стена. Без да ми хрумне дори да я реставрирам  Crazy

# 687
Ау, каква врата  Shocked Heart Eyes
Тая врата бих я ползвала като... врата. Наникъде, но пък толкова красива!!! Точно така, бих я монтирала на някоя скучна стена. Без да ми хрумне дори да я реставрирам  Crazy

......Ако пък се сложат и ...ЦВЕТНИ ВИТРАЖНИ СТЪКЛА И СЕ ЛАКИРА.....МММ  #Crazy

# 688
  • bad@ss
Аз бих изрисувала стъклата със сапун, мм  Heart Eyes
Сега си имам мечта.
Изхвърляйте си старите врати, смело  Hug

# 689
Здравейте момичета, страхотни работи майсторите Simple Smile
Имам един въпрос - с какво шкурите мебелите? Искам да преправя едно бюро, но има доста повърхност за шкурене. Мислех, да си купя виброшлайф, но не съм наясно ... какъв, марка, особенности.. Моля, по - опитните да споделят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт