Отговори
# 15
Donita A, какви са тези вълшебни думи? Кажи някоя фраза, че ми стана любопитно.

# 16
  • София
Донита, разбирам, че се чувстваш излъгана и омърсена...но ТОЙ предлагал ли ти е нещо повече от секс ? Не вярвам да ти е обещал дом и семейство...може би очакванията са били в твоята глава...

Не разбрах какво му е опасното  Thinking
Може би е Лъжец....това смятам аз за опасно в ситуацията...но дали?

# 17
Донита, разбирам, че се чувстваш излъгана и омърсена...но ТОЙ предлагал ли ти е нещо повече от секс ? Не вярвам да ти е обещал дом и семейство...може би очакванията са били в твоята глава...
И аз така си мисля.
Понякога жените много бъркаме свалянето на звезди с предложение за брак... Rolling Eyes
 Метафорично го казвам, но ме разбирате.

# 18
  • София

Не разбрах какво му е опасното  Thinking
Може би е Лъжец....това смятам аз за опасно в ситуацията...но дали?

Нито е първият, нито ще бъде последният. Чак пък такава тийн драма...

# 19
човека е женен ,не търся брак и обвързване,лъжата е друга,нещата трудно се преразказват и описват,повече няма да обяснявам,но бъдете сигурни че голяма част от вас ще се поддадат на този професионален съблазнител и после трудно ще се отърсят от болката и омърсението,ако въобще им пука

# 20
Дай поне снимков материал, де.Току виж някоя си познала мъжа

# 21
жена му си е в далечна Великобритания

# 22
Олеле, ама трябва да се алармира някоя телевизия, за да се излъчи репортаж по тази тема, ако е истина това!

# 23
  • София
Ами хем не е хубав, хем е плешив...
Явно наистина е доста талантлив. Евала на човека. Същински Казанова!

# 24
  • Насред хаоса
Ами носете си тапички за уши, като не можете да устоявате на празните брътвежи на някакъв мазен льольо, непознат при това.

# 25
  • София
Олеле, ама трябва да се алармира някоя телевизия, за да се излъчи репортаж по тази тема, ако е истина това!

Shocked Не съм сигурна и затова питам: Това е ирония, или...?

# 26
  • на майната си
Добре де, аз разбирам, че се чувстваш унижена, омърсена, прецакана... но все пак прекалени драми за възрастен човек.
От един момент се предполага, че всеки възрастен индивид може да преценя разумно и да действа според разбиранията си, както и да се справя с последствията от тези решения.
По въпроса, че всяка може да се поддаде - аз например не си падам по тези каквито е да са възвишени думи - дразня се на подобни мъже и по тази причина няма да му мине номера, а предполагам че не съм само аз.

# 27
Е как ще е ирония, ако наистина има такъв измамник!

# 28
  Има такива мъже. И аз съм срещала, сега ми е приятел и продължава да практикува , казва, че това му е "професията", жените.
  Верно е много неприятно, но не се ядосвай, човек извлича опит от всичко.

# 29
  • София
 Shocked Сериозно ли за някакво ку..арче, което сваля звезди на разни жени, за да спи с тях, трябва да се алармира телевизия?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт