На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за мнението   bouquet Дано късмета е с нас  Peace

# 406
Тъй като нашата почивка наближава, имам едно питане към почивалите в Палома Клуб Султан. Някъде бях чел, че почиващите в хотела могат да ползват безплатно и съоръженията и заведенията на другия хотел от веригата Палома - Паша Резорт, който също е в Йоздере. Дали действително е така?
Като почиващи в Палома Клуб Султан Heart Eyes не сме ходили до Палома Паша и не зная дали е така. Ако е така, ще трябва да се показват картите от стаята за удостоверяване на входа, тъй като няма гривни. Sunglasses

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 16:29 от Лариса

# 407
Благодаря на всички за отговорите! Непременно ще проверим дали е така, и без това обичаме да се разхождаме пеша, а в Йоздере май това е една от забележителностите (Пашата). Остава само времето да е с нас!

# 408
Отзиви за  BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT 5*  да имате  newsm78
Пуснах резервация през Емералд за 3-ти октомври, но и отзивите ме притесняват, и времето....абе дивотия

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 17:08 от nefertari33

# 409
Отзиви за  BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT 5*  да имате  newsm78

Имаме, с линк към отзива сложен на 1в страница: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741720.msg26337655#msg26337655

# 410
Здравейте и от мен!След 2 седмици пътуваме за Кушадасъ - хотел Ефесия(4 звездния).За първи път ще ходим на почивка в Турция и сме със собствен транспорт.Четох коментарите, но за нашия хотел няма коментари - има само за ЕPHESIA HOLIDAY BEACH HV-1.Ще бъда много благодарна ако сте почивали в хотела да споделите мнения и съвети Simple Smile

# 411
Здравейте,
Мислим септември месец да отидем на почивка в Турция.Никога не сме ходили там и нямам впечатления.
Ще сме двама възрастни с дете на 6 години.Търсим нещо малко по-спокойно.Не много голям хотел ,е да не е нещо много малко.По възможност с басейн и да е близо до плаж за да можем да ги редуваме.
Моля препоръчайте и съответно и с коя фирма. Бюджет за 6-7 нощувки за тримата около 1200лв.

Ние ще ходим през септември с 6 годишно дете в Кушадасъ хотел ATLANTIQUE HOTEL - 3*. Има добри отзиви за хотела, на плажа е, плитко е в началото, има пързалки и реших, че е подходящ за деца. Фирма  Емералд, с която сме пътували до сега и сме били доволни.

# 412
Атлантика ще ви хареса  Heart Eyes Ние бяхме там 2012

# 413
Прави сте за цените . Вчера какво съм гледала newsm78,
значи може да си искам 300 лв. от ММ ?!!!
Сайта на Ориент ми се отваря много бавно и бъгва.

# 414
  • Varna
Здравейте,
Мислим септември месец да отидем на почивка в Турция.Никога не сме ходили там и нямам впечатления.
Ще сме двама възрастни с дете на 6 години.Търсим нещо малко по-спокойно.Не много голям хотел ,е да не е нещо много малко.По възможност с басейн и да е близо до плаж за да можем да ги редуваме.
Моля препоръчайте и съответно и с коя фирма. Бюджет за 6-7 нощувки за тримата около 1200лв.

Ние ще ходим през септември с 6 годишно дете в Кушадасъ хотел ATLANTIQUE HOTEL - 3*. Има добри отзиви за хотела, на плажа е, плитко е в началото, има пързалки и реших, че е подходящ за деца. Фирма  Емералд, с която сме пътували до сега и сме били доволни.

Звучи много добре.В предният пост четох ,че в края на септември в Кушадасъ може да не става за плаж.
А иначе кой курорт бихте ми препоръчали:Кушадасъ, Алания ,Мармарис или Анталия?
Със собствен транспорт,ако някой е ходил може ли по-подробно.Как е пътят до там ,лесно ли се пътува...?

# 415
  • Beyond the stars
Здравейте и от мен!След 2 седмици пътуваме за Кушадасъ - хотел Ефесия(4 звездния).За първи път ще ходим на почивка в Турция и сме със собствен транспорт.Четох коментарите, но за нашия хотел няма коментари - има само за ЕPHESIA HOLIDAY BEACH HV-1.Ще бъда много благодарна ако сте почивали в хотела да споделите мнения и съвети Simple Smile

В първия пост от темата има мнения на почивали там, иначе :
Скрит текст:

# 416
  • София

Хубав е хотела Hug
Чисти и нови стаи; най-важното е да сте към басейна или морето, че новият корпус на съседния хотел буквално закрива едната страна на Ефесия. Ние бяхме платили за sea view Peace Храната беше вкусна и свежа, разнообразна. Бяхме през юли миналата година и на плажа винаги намирахме места и шезлонги, но ако предпочитате басейна там беше по-голяма лудница.

# 417
Благодаря много  Grinning Heart Eyes

# 418
  • София
Здравейте,
ще почиваме през август в Кушадасъ и ще тръгваме от Ямбол със собствен транспорт, преминаваме през Лесово. Може ли някой, който е пътувал през Лесово и е тръгвал от Ямбол или района, да ме ориентира колко часа може да е пътя.

# 419
stefibgg От Ямбол до Кушадасъ-нощно каране и при качване веднага на ферибота на Гелиболу е около 11-12 часа, но това със спазването на повечето пътни ограничения

Общи условия

Активация на акаунт