На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 044
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Ще те приема на бара и намачкана.
Кога и за къде пътувате ?
Grinning
палм уингс кушадасъ от 13 юни , а вие

И ние сме там от 20,06, ще чакам актуални впечатления  Simple Smile.

# 661
В петък и ние тръгваме, но като гледам прогнозата, първите 2 дни ни чака дъжд Close Уффф оплаках се..... що така тази година лятото го няма никакво Tired

# 662
  • София
Здравейте! Да попитам някой има ли пресни впечатления от Delphin Imperial Lara? Не обичам като цяло ОлИнклузив-а като тип почивка, но тази година ще се жертвам заради останалата част от семейството. Та питането ми е най-вече свързано със самата организация на хотела - много е голям и подозирам, че ще бъде голяма лудница навсякъде, по ресторанти, басейни, дори плаж.
Ще се радвам ако някой препоръча хубав хотел, подходящ и за деца, с аквапарк, в Анталия, Белек. Изчетох много мнения за хотели, които бях харесала, но повечето от тях са най-много от 2011, което си е доста отдавна...

# 663
  • sofia
Здравейте! На 5 септември тръгваме към Мармарис. Кажете нещо за цените там- ние ще сме само със закуска и вечеря и ми се щеше да се ориентирам например колко струват кафето, водата или един дюнер например. Искам да съм максимално подготвена откъм финанси, че съм тръгнала с един капризен почти тинейджър и още по-капризен мъж.  bouquet

# 664
В групата си във фейсбук, имат публикувани снимки от багери и извадени палми, но сега публикуват снимки само от старите неща newsm78
https://www.facebook.com/groups/169020606597/

Благодаря   bouquet, но това е затворена група!

# 665
  • Варна
В групата си във фейсбук, имат публикувани снимки от багери и извадени палми, но сега публикуват снимки само от старите неща newsm78
https://www.facebook.com/groups/169020606597/

Благодаря   bouquet, но това е затворена група!
Някой от модераторите на групата трябва да те одобри за да те присъединят.

# 666
Здравейте! Да попитам някой има ли пресни впечатления от Delphin Imperial Lara? Не обичам като цяло ОлИнклузив-а като тип почивка, но тази година ще се жертвам заради останалата част от семейството. Та питането ми е най-вече свързано със самата организация на хотела - много е голям и подозирам, че ще бъде голяма лудница навсякъде, по ресторанти, басейни, дори плаж.
Ще се радвам ако някой препоръча хубав хотел, подходящ и за деца, с аквапарк, в Анталия, Белек. Изчетох много мнения за хотели, които бях харесала, но повечето от тях са най-много от 2011, което си е доста отдавна...
Здравейте. Преде 10-на дена бях в Делфин Империал. Висока,много висока класа. Без забележки. Впечатлен съм.Сигурен съм че дори и хотела да е пълен,няма да го усетите по територия,ресторанти и плаж. не се притеснявайте-отивате на страхотно място.
А що се отнася за хотел в Белек... мислех си че там няма слаб хотел,но вече си вземам думите назад. със сигурност Адора не е за Вас...Зависи какъв бюджет имате,и за кой период се оглеждате. След Империал нивото Ви ще е много високо и е рисковано на прима виста да ви предлагаме хотел.Отлични впечатления имам например от Папилон Белвил,там се намира Papiland/голям детски парк/,храна-мечта,плаж и територия отлични,силна анимация. Разбира се има и по-добри места,но и цените са добри... Wink   

# 667
  • Варна
Цитат
Папилон Белвил,там се намира Papiland/голям детски парк/,храна-мечта,плаж и територия отлични,силна анимация.

Много ми е приятно да го прочета,благодаря Hug

В нашата компания се получи колебание от гледна точка на транспорта,първоначалния ни замисъл беше със собствен транспорт,но се притесняваме за това как ще го понесе детето,на 16 години е,уточнявам,5 човека сме в колата,голяма и комфортна е,но детето има склонност към гадене,а пътя е дълъг,някакси спонтанно го решихме,а после размислихме,има вариант за пътуване до Истанбул с кола и от там самолет до Анталия,гледам в сайта на Е-СКАЙ,някой пътувал ли е чрез тях,ако избера варианта със самолета ще пътуваме с Пегасус newsm78

# 668
Турция човек си почива...в Гърция в повечето случаи си обра3ува нерви.

Не казвам, че човек не си почива в Турция , просто при нас така се получи, че толкова нерви от както съм с ММ и почиваме не сме хабили колкот в Турция и съм убедена, че Хотела беше проблема.
Не искам да разводняваме темата , но ми е интересно къде и от какво си образувате нерви в Гърция  newsm78

kimbolina Hug съжалявам, че първата ви почивка в Турция бе фал-старт.Убедена съм, че при следващи почивки в хубави хотели ще направите констатацията, която а3 съм направила.Не е редно в та3и тема да се пише 3а Гърция, но понеже се прави сравнение с почивките в Турция, се надявам да не се счете 3а спам.Ще 3адоволя интереса ти само с няколко думи...обра3увам си нерви от: отношение; обслужване; хигиена; ви3антийски номера;липсата на гостоприемство; видното високомерие, студенина и леко пре3рение.Това е на въпроса "какво". На въпроса " къде" - натрупани впечатления от малките хотелчета в Аспровалта до хотел "Сани бийч" на Халкидики. Подобно "обра3уване на нерви" никога и никъде не съм преживявала в Турция. В Турция - туриста, клиента е над всичко.
И3винявам се на останалите 3а отклонението, но мисля, че всички пишещи в темата ще се съгласят с мен.

# 669
 vanq_6119,  202uu    bouquet

# 670
  • Русе
vanq_6119, напълно съм съгласна с теб  newsm10

# 671
  • Beyond the stars
vanq_6119    202uu 

Напълно подкрепям  Peace

# 672
...,има вариант за пътуване до Истанбул с кола и от там самолет до Анталия,гледам в сайта на Е-СКАЙ,някой пътувал ли е чрез тях,ако избера варианта със самолета ще пътуваме с Пегасус newsm78

Съветвам ви да проверите направо в сайта на Пегасиус, за да избегнете допълнителните такси, които имат Е-скай.

# 673
Здравейте,мами и татковци.Някой да пътува в другия петък за Дидим с Турс Клуб от София ?  Peace
Здравей,ние пътувам другия петък за Дидим,Маджести клуб Тархан със собствен транспорт.Резервацията ни е през Турс клуб,и още едно семейство,което е с автобуса.Явно ще пътувате заедно Simple Smile

Напишете малко повече информация за Маджести клуб Тархан, в края на август пътуваме , заедно с двете ми дъщери на 14г. Интересува ме има ли анимиране за тинейджъри и на какво ниво е? Плажа в какво състояние е - трябват ли специални обувки? Има ли в менюто избор и за вегетарианци ?
Благодаря предварително!

# 674
  • Балчик
  Ние миналата година в края на септември бяхме в Маджести клуб Тархан  в Дидим. Това ни беше първата почивка в Турция но останахме много доволни. Плажа е пясък, няма нужда от специални обувки. Много е плитко и се влиза доста навътре. Ние бяхме с две семеиства с деца на 8 и 9 години и една тинейджърка на 16. Анимацията през деня не е особенно ориентирана към деца. Футбол, дартс, водна топка, волейбол и водна гимнастика. Имаше и стрелба с въздушна пушка и лък. Общо взето за мен това им е слабата страна. Мисля, че вегетарианците няма да имат проблем, но храната е доста еднообразна. Повечето неща се повтарят от предния ден. Но гладни няма да останете.
   Ние тази година сме на Мармарис от 26.09 Grand Yazici Mares. Да видим дали ще ни хареса, че има доста различни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт