На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  Ние миналата година в края на септември бяхме в Маджести клуб Тархан  в Дидим. Това ни беше първата почивка в Турция но останахме много доволни. Плажа е пясък, няма нужда от специални обувки. Много е плитко и се влиза доста навътре. Ние бяхме с две семеиства с деца на 8 и 9 години и една тинейджърка на 16. Анимацията през деня не е особенно ориентирана към деца. Футбол, дартс, водна топка, волейбол и водна гимнастика. Имаше и стрелба с въздушна пушка и лък. Общо взето за мен това им е слабата страна. Мисля, че вегетарианците няма да имат проблем, но храната е доста еднообразна. Повечето неща се повтарят от предния ден. Но гладни няма да останете.
   Ние тази година сме на Мармарис от 26.09 Grand Yazici Mares. Да видим дали ще ни хареса, че има доста различни отзиви.

Благодаря за бързото инфо ! При положение , че сме ултра он-ексклузив, имаш ли представа от изброените горе , какво трябва да доплащаме? И всъщност , като джобни каква сума трябва да нося - примерно 200 евро ще ми стигнат ли ?

# 676
  • Варна
...,има вариант за пътуване до Истанбул с кола и от там самолет до Анталия,гледам в сайта на Е-СКАЙ,някой пътувал ли е чрез тях,ако избера варианта със самолета ще пътуваме с Пегасус newsm78

Съветвам ви да проверите направо в сайта на Пегасиус, за да избегнете допълнителните такси, които имат Е-скай.

Благодаря,разлика има:-)

# 677
  • Beyond the stars
 Ние миналата година в края на септември бяхме в Маджести клуб Тархан  в Дидим. Това ни беше първата почивка в Турция но останахме много доволни. Плажа е пясък, няма нужда от специални обувки. Много е плитко и се влиза доста навътре. Ние бяхме с две семеиства с деца на 8 и 9 години и една тинейджърка на 16. Анимацията през деня не е особенно ориентирана към деца. Футбол, дартс, водна топка, волейбол и водна гимнастика. Имаше и стрелба с въздушна пушка и лък. Общо взето за мен това им е слабата страна. Мисля, че вегетарианците няма да имат проблем, но храната е доста еднообразна. Повечето неща се повтарят от предния ден. Но гладни няма да останете.
   Ние тази година сме на Мармарис от 26.09 Grand Yazici Mares. Да видим дали ще ни хареса, че има доста различни отзиви.

Благодаря за бързото инфо ! При положение , че сме ултра он-ексклузив, имаш ли представа от изброените горе , какво трябва да доплащаме? И всъщност , като джобни каква сума трябва да нося - примерно 200 евро ще ми стигнат ли ?

Изброените неща са включени в all in  Wink Ето тук можете да видите концепцията на хотела http://www.majesty.com.tr/upload/factsheets/majesty-club-tarhan-beach-en-r1.pdf - кое е с доплащане, обикnoвено- спа процедури, фризьори и т.н.
Джобните зависят от колко хора, дали ще се ходи на допълнителни екскурзии и e много относително  Peace

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 15:41 от Вълшебство

# 678
 Ние миналата година в края на септември бяхме в Маджести клуб Тархан  в Дидим. Това ни беше първата почивка в Турция но останахме много доволни. Плажа е пясък, няма нужда от специални обувки. Много е плитко и се влиза доста навътре. Ние бяхме с две семеиства с деца на 8 и 9 години и една тинейджърка на 16. Анимацията през деня не е особенно ориентирана към деца. Футбол, дартс, водна топка, волейбол и водна гимнастика. Имаше и стрелба с въздушна пушка и лък. Общо взето за мен това им е слабата страна. Мисля, че вегетарианците няма да имат проблем, но храната е доста еднообразна. Повечето неща се повтарят от предния ден. Но гладни няма да останете.

Изброените неща са включени в all in  Wink Ето тук можете да видите концепцията на хотела http://www.majesty.com.tr/upload/factsheets/majesty-club-tarhan-beach-en-r1.pdf - кое е с доплащане, обиквено спа процедури, фризьори и т.н.
Джобните зависят от колко хора, дали ще се ходи на допълнителни екскурзии и много относително  Peace

newsm10 newsm20

# 679
  • София
Дудинка ние сме в Turan Prince World от 20 юни,ще мога да дам някакви отзиви,но предполагам че ще ви е късно тогава. И аз много се чудих между двата хотела,но се спряхме на този, вече нямаме търпение,децата всеки ден питат кога ще тръгваме Laughing.
На всички пожелавам много слънчеви почивки и незабравими изживявания.
не ми е късно, ние искаме да ходим началото на септември, все още не сме резервирали, чета отзиви и коментари

# 680
Защо да не се прави сравнение с Гърция ? Не може да се откриват теми
само заради едно, две изречения и да сърфираш в цялия раздел "Туризъм".
Точно това е хубавото, че има база за сравнение , защото са съседни държави и
като ценови диапазон са сходни, но само до тук.
Кимболина, ведъж ми беше достатъчно в Гърция, но съм напълно разочарована,
че дори не се решавам  до Метеора да се разходим - ванг е описала изчерпателно минусите,
а за ОИ - нашия на "Албена" е изобилен - отнесен към гръцкия.
Синът ми много искаше почивка в Испания, но Турция надделя.

# 681
 Grinning А не можете ли да приемете, че има хора, които ходят и на двете места, моето семейство и още едно сме така вече 3-та година и сме доволни, и щастливи, и от двете почивки.
Аз лично бих била най-доволна ако съществуваше нещо средно между двете, а именно свободното настаняване на Гърция, да беше достъпно и в Турция т.е. то е достъпно, но не ми е по джоба - 100 лири/ден най-мизерно настаняване и като добавим цените на бирата и алкохола по ресторантите и сметката не излиза, поне моята.
Аз вече съм определила и мечтаното място за тази почивка - Kalkan Heart Eyes и само си гледам снимки на самостоятелни вили в нета.

# 682
  • София
Не искам да влизам в спорове ЗА и ПРОТИВ Турция- Гърция. Просто споделих разочарованието си от Хотела и от ТА не от Турция. И казах, че ме крепи надеждате, да скочим края на юни началото на юли до Гърция да усетим и ние морето , поради финансови причини не можем да си позволим още една почивка в Турция.
Споделих, че догодина живот и здраве пак  ще пробвам Турция, но при други условия и се надявам наистина да изживея това което пишете  Hug
Затова и продължавам да следя с интерес темата и да събирам информация   Peace

# 683
  • София
Vanq, наистина Сентинус ми липсва. Вкусна и изобилна храна, спокойно в ресторанта..това определено липсва в Атлантик. Имам чувството, че 5 дни ядем едно и също, а детето е на пица и супа. #2gunfire.... Даже решихме да си тръгнем ден по-рано. Утре събираме куфарите и ще спим в Измир, следващата вечер оставаме в Чанаккале и тогава се прибираме.. Апропо днес времето се развали и следобед не ставаше за плаж..

# 684
Евен, има хора, които ходят по няколко пъти годишно на различни места,
както има и такива, които не могат да си позволят да пътуват и на 20 км.
Обади ми се приятелка, която е в Кушадасъ и на снимката е с яке.

# 685
  • София
Красива Белла недей да се отказваш от Метеора или от ГЪрция заради едно несполучливо изкарване. За Метеора от моя приятелка знам, че е много красиво , щях да ходя тази година на практика там , но ми се размина. В Гърция е хубаво да отидеш  на самостоятелно настаняване и да хапваш по заведенията като по нашето Черноморие, но там водата е крисстални чиста тюркоазена ние затова обичаме там да ходим, а за ALL не съм ходила , но казват че бил ужасен.

hris.g Ще чакам да се приберете и да пуснеш снимки от Хотела, че съм доста любопитна за тоя прословут Атлантик.

# 686
бела значи да приготвим зимните дрехи  Grinning

# 687
Атлантик беше с толкова добри отзиви миналата година.За това го избрах,а сега се почва с отрицателни  Sly

# 688
Атлантик беше с толкова добри отзиви миналата година.За това го избрах,а сега се почва с отрицателни  Sly

Хората са различни, критериите също.
За почивката ми в Атлантик миналото лято мога да кажа само хубави неща. Тази година пак сме там..надявам се и сега да сме с добри отзиви и хубави спомени от там!
Отчитам съотношението хотел/ цена и смятам, че миналата година напълно си отговаряше на похарчените пари.
Иначе съм набелязала IC Green Palas  Heart Eyes като разбира се отразявам разликата и в хотелите, и в цената, на двата полюса са, но засега ще се възползваме от гостоприемството на хотелите в Кушадасъ.
Пътуваме на 07.06 за Атлантик, като се върна ще мога да сравня миналогодишната ни с тазгодишната ни почивка там! Очаквам подобрения, спомена се нещичко и за нов басейн и нови пързалки.. дано не се разочароваме.  Peace

# 689
Ще чакам zori,ние сме от 27.06,а за нови пързалки казаха,че няма no

Общи условия

Активация на акаунт