КОЗУНАЦИ - сезон 2014 г. - тема 4

• 31 578
  • 338
  •   1
Отговори
# 210
Мама Цоцоланка, за пореден път разкошни кифли.

# 211
  • Бургас
Маме,прекрасни кифлички!!!!!!!!!!!! Ммммммм

# 212
Нали ме изкушихте и мен с тези кифлички, та ги направих. Нещо не ми се измесиха добре, може би още малко мазнина или още месене не знам, следващия път ще ги меся както си знам(не съм запозната с технологията)  та това не им попречи да се надигнат или да станат невероятно вкусни и на конци де  Grinning Месих ги вечерта, че да има за закуска и без малко да не останат за тогава  Laughing

# 213
Виновно е лошото време......

# 214
  • София
Чудесни са! ама кога ще ги хапнете, то много, бре... newsm78

# 215
малееееее, маме!!! ми ако се задържи такова времето ти производство ще отвориш, дай адрес да идваме да почерпиш/ да си напазаруваме .... поръчвам си кифлички   Mr. Green
страхотна си  Hug

# 216
Чудесни са! ама кога ще ги хапнете, то много, бре... newsm78

Благодаря! Не са много - изглеждат големи, но не са чак толкова големи. Това е от доза със 150 мл. мляко, окото се лъже.....А и ние все пак сме 6 броя, които си хапват добре. Децата и мъж си взимат за училище, за работа.....

Вели, благодаря! Hug

# 217

Времето било, ти си виновнааа и гУУУлЕм бой заслужаваш, щот си огромен подстрекател! Laughing  bouquet  chef

# 218
Козунак ще меся пак, малко късно го замесвам, ама сега строшихме яйцата  Laughing

# 219
и аз ще меся, като не приемате поръчки  hahaha, ще имам скъпи гости в събота и ще пробвам нов вариант  Joy

# 220
  • София
и аз ще меся, като не приемате поръчки  hahaha, ще имам скъпи гости в събота и ще пробвам нов вариант  Joy
Сподели този нов вариант...
 Simple Smile

# 221
нов за мен стар за вас  Mr. Green, оня дето само с миксер месите, само трябва утре да изровя темата, ама мисля че и ти Марче беше го правила, така че моля те сподели рецептата на лични  Hug Praynig

# 222
  • София
нов за мен стар за вас  Mr. Green, оня дето само с миксер месите, само трябва утре да изровя темата, ама мисля че и ти Марче беше го правила, така че моля те сподели рецептата на лични  Hug Praynig
Разбира се!  Simple Smile

# 223
Страхотни Фини козунаци станаха, моя мъж стана от леглото и омете половин  Laughing Много ме мързи да качвам снимки  Embarassed

# 224
Благодаря ви  Hug, страхотен се получи  Mr. Green
мек, фин и на конци  newsm78, а и много елементарен за "месене" Naughty
мерси, мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт