Камъни в жлъчката - 2

• 126 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Кьолн
Много ви благодаря момичета! За всеки случай ще отида на преглед.Аз понякога прегрешавам с храната.И тежко вдигам, такава ми е работата.
За съжаление не мога да ви помогна Джей! Аз се оперирах в Германия.

# 676
Здравейте. Не се чувствам добре, имам болки от дясната страна на корема и стомаха и трябва да отида на ехография на коремни органи. Сега са почивни дни и мога да отида едва след средата на другата седмица. Притесненията ми са относно това, че някъде тогава очаквам цикъла ми. Искам да попитам, ако отида на ехография при предстоящ ден или два по-късно цикъл, това рефлектира ли по някакъв начин на ехографията?

# 677
  • Sofia
мисля,че не оказва...но не съм и много сигурна...
Защо ще чакаш толкова,ако отидеш в някоя болница или клиника може да ти направят,би трябвало да има дежурни...а ако наистина са силни болките отиди в Спешното ...аз ходих една събота в спешното на ВМА,направиха ми изследвания,бяха много мили,нищо не платих...

# 678
  • Сливен
От доста време не съм се включвала в темата, но сега отново се появи проблем. Опеирана съм през март и досега не съм имала особени проблеми или болежки. От три дни обаче ме е нападнал някакъв ентеровирус. Повръщането спря за ден, но диярията (простете ми) продължава вече четвърти ден, без никакви изгледи за промяна и започнах да се притеснявам. Ако на някой се е случвало подобоно състояние след холицистектомията нека сподели опит

# 679
  • Sofia
Не мисля,че има нещо общо с жлъчката...Лекар ли ти постави тази диагноза ентеровирус,как се лекуваш?

# 680
Момичета, да ви кажа, че моето се оказа силно възпалено дебело черво.
Ох, много е сложно с тези болки в корема, винаги си мислиш едно, а излиза друго.

# 681
  • Sofia
Предписаха ли ти някакво лечение?

# 682
Не, защото ме гледа ехографист( ренгенолог), тъй като не знаех дали съм за гинеколог, гастроентеролог, нефролог и реших обща ехография да си направя. Той ми каза, че трябва да отида на гастроентеролог.
Интересното е, че в момента, в който излязох от кабинета болката ми мина. Говорих с личния ми лекар и той ми каза, че явно дебелото ми черво се е възпалило от притеснение( аз си имам колит и винаги ме боли като се притесня). Доста изчетох за подобна болка преди да отида на ехография, и като ме заля една информация за кисти, тумори, отидох пребледняла като платно на прегледа. Simple Smile
Но преди това в изследването на урината ми откриха урати и после си я следях, забелязвах някакви кристалчета или песъчинки не знам точно, и на два пъти по две миниатюрни камъчета. Преди ехографията бях пила няколко дни неоренал, което прочиства бъбреците и се чудя, дали болката ми не е била от това, а в следствие от притеснението да съм въмпалила колита? newsm78

# 683
  • Sofia
Къде си направи ехографията?

# 684
Аз живея в  Бургас. Ренгенолога не го познавах, но разбрах, че е началник "Образна диагностика", а си има и специалност-онкология, така че се надявам добре да е разчел всичко.
Питам се само, понеже болката ми преминаваше от кръста през хълбока, надолу по диагонал към яйчника, дали не трява да отида и на гинеколог? Аз изрично го попитах( защото знам, че ехографията на коремни орган не включва матка и яйчници), дали не съм за гинеколог, понеже е ясно, че като гледа корема, особено пикочния мехур, все и половата система е видял. Той ми каза " Не за гинеколог, за гастроентеролог сте". Надявам се, че дори и да не го включва прегледа, нямаше да си премълчи, ако види нещо обезпокояващо с матката или яйчниците...

# 685
Момичета, да споделя само, както писах по-напред имам камъни в жлъчката, имах и кризи, искаха да я махат, започнах лечение....та така една година насам ...
Оказа се,че жлъчката не бил проблема,въпреки камъните и кризите...
А проблема е възпаление на надбъбречните жлези...!!! Кризите болят по същия начин,но се усеща и леко придърпваме към гърба... Пиша ви това, защото куп лекари искаха да ми махат жлъчката, а проблема даже не е бил там! Shocked Shocked Shocked

# 686
  • Sofia
Но все пак имаш и камъни в жлъчката,така че не са съвсем объркали диагнозата и препоръката за операция.....Какво е лечението на надбъбречните жлези?

# 687
Здравей Доли,
Лечението не е с типичните лекарства, понеже лекаря при който ходя е по-скоро ,,обърнат,, към народната медицина. Като начало спрях всичко за жлъчката,т.е. ровахола, също и за стомаха - пулсет. Освен с надбъбречните жлези имам проблем и със стомаха, от диетите,които пазих..
Та в момента пия алое вера,цинк и аргинин.

# 688
  • Sofia
То и аз все предпочитам народната медицина,но все пак бих се обърнала и към традиционната  Thinking
ох,и аз си навлякох тези проблеми от вечните диети и сваляне и качване на кг. Embarassed

# 689
Забравих да кажа и за билките, пия ,,Цярь,,,комбинирам за бъбреци,жлъчка и черен дроб....
Чая никога не се пие горещ или студен - това вреди на стомаха - трябва да е топъл или хладък,без захар..
Също в момента ям много варена тиква,действа страхотно на стомаха,даже това ми е едно от основните ястия... Ще трябва време да си възстановя стомаха де.. Другото което включих в менюто си е зехтин и морска сол,също добре действат.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт