"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 820
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
А на кого е ръката?  newsm78 newsm78 newsm78 Нали уж Яманчи снимал сцена под душа?  newsm78

Тан ще отвлече Яманко гол от банята и ще го държи гладен 3-4 дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох бе,Ивче  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 661
Иве,ми аз защо видях двама  Mr. Green
Абе,аз мисля че няма да отвлече Мира,а може би Яман  newsm78,не че ще го отвлече,но ще му стори нещо  Tired

Защото са си двама Peace  и аз се редактирах  Mr. Green Mr. Green

# 662
Ми рошла и Гирай къде бягат,да не е нещо с Айшето  Crossing Arms
абе да пускат втори фрагман или да изясни или да ме обърка още повече  Mr. Green Heart Eyes

# 663
Ча и Mavi  newsm53 newsm53 newsm03

# 664
Иве,ми аз защо видях двама  Mr. Green
Абе,аз мисля че няма да отвлече Мира,а може би Яман  newsm78,не че ще го отвлече,но ще му стори нещо  Tired

Защото са си двама Peace  и аз се редактирах  Mr. Green Mr. Green
Хепте се сбърках  Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Новото момче ,напусна  Mr. Green

# 665
Абе,аз мисля че няма да отвлече Мира,а може би Яман  newsm78,не че ще го отвлече,но ще му стори нещо  Tired

Скрит текст:
Скрит текст:
Що??? не харесва  Ча и Сери ли
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 666
А на кого е ръката?  newsm78 newsm78 newsm78 Нали уж Яманчи снимал сцена под душа?  newsm78

Тан ще отвлече Яманко гол от банята и ще го държи гладен 3-4 дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy и ние ще го гледаме през цялото време?  hahaha hahaha Гол в банята?  hahaha hahaha

# 667

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
Що бе, уплаши ли се?

# 668

Па какво общо има той с Mavi  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама пък му харесва като го гледам  Hug Hug Hug

# 669

Joy Joy Joy Joy Joy и ние ще го гледаме през цялото време?  hahaha hahaha Гол в банята?  hahaha hahaha
Кой бе? Тан  #Crazy #Crazy #Crazy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 670
  • близо до брега на морето
 #Crazy #Crazy #Crazy Не зная за вас,но явно и аз съм тъпичка-и със субки съм в 10 глуха-тоз Хакан ша ма побърка от размисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Фатих Харбие -намерих си и сериите с превод,е в началото съм още ,на 15 епизод-но ша видим.Тез комшии саде за акш филми правят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug Hug HugЛуд умора няма-и аз съм май от тях. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671
# 672
Скрит текст:
Защото сме били 19 жени(,то ергенче,живее с мама),било женска работа,само за манджи и сериали говорили,ама аз съм виновна,днес го сложих до една където вечер гледа 5 сериала  ooooh! и му казах,че утре е на машината,докато свикне,а той ми вика няма ме още сега  ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А Ча не ви ли се струва подстриган  newsm78

# 673

Кой бе? Тан  #Crazy #Crazy #Crazy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Не бе на Мими малкото кардо  hahaha hahaha hahaha

# 674
Скрит текст:
Защото сме били 19 жени(,то ергенче,живее с мама),било женска работа,само за манджи и сериали говорили,ама аз съм виновна,днес го сложих до една където вечер гледа 5 сериала  ooooh! и му казах,че утре е на машината,докато свикне,а той ми вика няма ме още сега  ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А Ча не ви ли се струва подстриган  newsm78

Даниии  Joy Joy Joy Joy Joy И да не е ергенче и да не живее с мама, пак няма да издържи с 19 жени.  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт