Отговори
# 90
  • Бургас
Говорим си за човек, който е егоист и има и проблеми с алкохола и нрава. Ако ще е 20 деца да имам от такъв, на първото прибиране два дни след запой му показвам вратата.
Cream, майката оставила детето си да бъде навикано без причина е мухла. И не ми пука дали съм груба. Няма либов на тоя свят, която ще се държи със сина ми така.
Мъжа е мъж защото - гради, осигурява, е опора, рамо. Той е нужен точно такъв на децата си, защото им показва какви да бъдат.

# 91
Следродилната депресия и стрес у майката не може да е обяснение за поведението на бащата и приходящите роднини.
Казал й, че ще подпишат, обаче похарчил парите за халките. (Само отбелязвам - за да сключиш брак не са ти нужни халки, нужна ти е лична карта. Можеше да похарчи парите при нужда, и пак да подпишат, ако искаха наистина.)
Тя му казва, че не се разбира с майка му, той я води да живее у тях - безсрочно.
Извинете, ама това не са следствия на следродилна депресия.
Това си е нормалното поведение на този мъж.
Щом на Мими това не й понася, няма защо да седи и да чака "нещата да отминат" и "хормоните да се наредят".

И аз съм изпадала в хормонална криза след първо раждане и живот у свеки; имала съм доста "силни" моменти. Не е като да не ми се е случвало. Но отсрещната реакция на таткото няма нищо, ама нищо общо с описаното от Мими. Има си някои граници, и разликата трябва да се прави.

# 92
  Много ми е смешно като почнат да обясняват за мъже и следродилна депресия Grinning

# 93
Ако не го обичаш и не получаваш обич-какво правиш с него всъщност?Тровите си взаимно живота.
Избий си от главата фразата,породена от скования ум на масата-Лишаваш го от баща.
Нищо подобно.Ако той е достоен човек,ще бъде винаги насреща и ще се грижи и обича детето си.Някой ще каже; ама как,нали не живеят заедно.Ааааааааааа,ами като му се хойка на милия и постоянно ходи по цели нощи да си пийва с приятелчетата ,как се грижи за детето си,пребира се пиян,наспива се и тръгва за работа или пак, милия  да си доходи с дружките.Ми то голям родител бре!Ти за какъв чеп си там,да му казваш добър вечер, лека нощ или- добро утро едно алказастерче против махмурлук скъпи......Тая свека и неговия брат са някакви изроди ,дето се тикат в живота ви,а той никога няма да узрее да бъде мъж и любим.Хващай си пътя и детето и си живей живота.След време ще те е яд, че си го дондуркала и търпяла няква луда свека и злобния му егоистичен брат.Ти за родата му ли се ожени?

# 94
Авторке, ТМ българин ли е?
Къде живее майка му на 2000км.?
Такова поведение ми прилича на мюсюлманско. Сирийци,араби...
Не искам да обиждам никого, но имам две приятелки живеят със сирийци и техната и твоята история са много идентични.

# 95
  • София
Мен пък много ми е смешно като почнат да се вдигат разни теми от преди повече от година, а авторката - ни вопъл, ни стон (ни Антон) след заглавната тема....

Общи условия

Активация на акаунт