Отговори
# 75
  • София
Днес съм на някаква смесица от  диети ConfusedЕдна шопска салата със сурови слънчогледови семки и сусам,едно яйце,кашкавал и едно пак. солети+три кафета EmbarassedУтре сутринта ще видя кантара Thinkingтой не лъже -дигитален е и грамчетата показва EmbarassedЗабравих киселото мляко с изцеден един лимон и две лъж.мед Embarassed

# 76
Аз изкарах на две кафета цял ден и вода,карах и колелото 1 час,обаче ми е отнесено и все ми се лежи ConfusedУтре ще му мисля какво ще хапна Shocked

# 77
  • София
Аз изкарах на две кафета цял ден и вода,карах и колелото 1 час,обаче ми е отнесено и все ми се лежи ConfusedУтре ще му мисля какво ще хапна Shocked
newsm10Е това е диета,не като мойто smile3503хапнах и една шепа сурови лешници и бадеми,въобще-ужас Embarassed

# 78
  • Бургас
Аз пък имам да свалям 20 кг,но за съжаление не трябва да пазя диета,защото кърмя.
Всъщност ако някой знае диета за кърмачки-да я споделя бързо,че не се понасям вече!
ЗА КЪРМАЧКИТЕ:
напишете в търсачката НВД и да видите колко теми ще се появят. Всъщност това не е точно диета, а начин на хранене, но с него момичетата свалиха много килограми.

# 79
  • Бургас
аз според моята диета днес трябва да ям шунка, та: 400 гр шунка и в устата цял ден ми е едно "мършаво" (ще я намразя направо) + 2 кафета + 2 резена портокал (ееееееей, без плодове не вирея Crossing Arms)

# 80
аз съм за, но още кърмя и.......малкото е на 7 месеца и още мама героиня го храни, а и късно се захранихме и......тези останали 7кг. трудно спадат надолу. А какви са предложенията за отслабване???

# 81
  • New Zealand
мисля, 4е успях най- после с ленти4ката:)

# 82
  • New Zealand
зaщо не става?? копирах си кода в подписа при профила...и пак не ще!:((

# 83
Предполагам не си копирала правилния код.

# 84
kopirai koda koito sydyrja URL

# 85
Ох!! Момичета да ви се оплача,вчера ми прилоша на два пъти явно прекалих с гладуването. Ще трябва по-полека да го карам.Упражнения и по-лек режим повече плодове и вечер само на салата.Без хляб, меса,сладки и всякакви тестени изделия.Снощи и мъжо ми се накара,щяла съм да умра от глад.Довечера ще видя какво ще покаже кантара. Иначе килограма от гладуването тази сутрин гледам се  е възстановил.Успех на вас.

Последна редакция: чт, 23 фев 2006, 17:39 от bebche05

# 86
И от цялата тази мъка майче колко свали има ли награда. Не ми казвай, че кърмиш при този глад.

# 87
леле снощи от този зверски глад на кафета и вода НИЩО не съм свалила,дали защото съм в цикъл newsm78Обаче много ме скапа стрелката на кантара,днес ще хапна салатка и кренвирш Rolling Eyes

# 88
  • New Zealand
пак си направих ленти4ка, копирах я в подписа на профила, а отдолу вместо нея ми излиза кода...явно нещо не правя както трябва:(

# 89
сложи този код и посредата това ,което си копирала (той не излиза),значи кода за снимка с [img]

Общи условия

Активация на акаунт