Отговори
# 420
  • New Zealand
аз от в4ера съм само на плодове и се надявам да имам успех Rolling Eyes но не съм по метода на др емилова- плодове и 4ай през 2 4аса, а ям плодове, когато ми се яде, но без да прекалявам Thinkingтова съм избрала като режим, пък дано се увен4ае с успех newsm78

# 421
аз от в4ера съм само на плодове и се надявам да имам успех Rolling Eyes но не съм по метода на др емилова- плодове и 4ай през 2 4аса, а ям плодове, когато ми се яде, но без да прекалявам Thinkingтова съм избрала като режим, пък дано се увен4ае с успех newsm78
и аз си избрах това от днес Flutter

# 422
Аз от 03. съм на диета,но още не съм се мерила,ще изчакам до понеделник та да остана приятно изненадана Laughing/надявам се Praynig/.И дано през новата седмица всички слабеещи мами да се похвалят с резултати Hug

# 423
  • New Zealand
моми4ета, живи ли сте? Rolling Eyesзащо никой не се от4ита днес с резултати? Blushнякой знае ли инфо за утрешната луна? newsm78

# 424
моми4ета, живи ли сте? Rolling Eyesзащо никой не се от4ита днес с резултати? Blushнякой знае ли инфо за утрешната луна? newsm78
06.03, 22:15,първа четвърт,гладува се 12 часа преди този час у 12 след него,аз няма да я спазвам Peace

# 425
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА.АЗ  ЗАПОЧНАХ  ДИЕТА  ПРЕЗ  НОЕМВРИ. ОТСЛАБНАХ  20кг. ИМАМ  ДА  СВАЛЯМ  ОЩЕ  6кг. УСПЕХ  НА  ВСИЧКИ  КОИТО  ЗАПОЧВАТ  СЕГА, И  ТЕЗИ  КОИТО  ВЕЧЕ  СА  ЗАПОЧНАЛИ. newsm10

# 426
  • New Zealand
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА.АЗ  ЗАПОЧНАХ  ДИЕТА  ПРЕЗ  НОЕМВРИ. ОТСЛАБНАХ  20кг. ИМАМ  ДА  СВАЛЯМ  ОЩЕ  6кг. УСПЕХ  НА  ВСИЧКИ  КОИТО  ЗАПОЧВАТ  СЕГА, И  ТЕЗИ  КОИТО  ВЕЧЕ  СА  ЗАПОЧНАЛИ. newsm10
как успя да свалиш толкова килограми? newsm78

# 427
Да AXIEVA,кажи ни моля те newsm17,че и на мен ми остават толкова/че и малко отгоре/ Embarassed

# 428
Аууу-аз днес трябваше да си проверя мерките ooooh!...май съм позабравила...а сега вечерта...и хапнах малко преди към 20:00...аааа-не Crossing Arms...утре сутрин и ще се отчитам Peace
дано само да не се #2gunfire...поне по 1 см да съм мръднала Praynig
 hahaha

# 429
aventura,при мен това е изпробван вариант и мисля,че работи...И аз започвам първите най-тежки дни с плодове,малко повече от това,което се препоръчва.Мине ли критичния период,започвам да се чувствам по-добре и намалявам дори плодовете.Успех!

От понеделник и аз започвам пости.Надявам се,да удържа фронта... Flutter

# 430
Ето и деня за отчета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Къде сте момичета???????????????????

# 431
добро утро  "клиощавелки"  261uu аз до сега си мислех че нямам нет а аз просто не съм си написала паролата маи от диетата нещо изкукуригвам #Shocked
аз днес спирам к.мляко и съм само на греифрути  cry нали се пости  Whistling

# 432
Днес ми е 4-ти ден от диетата и съм -1.5кг.Довечера от 22.15 ще включа и лунната диета.На 16.03 ще дам отчет след приключване на мисията Laughing Wink.Надявам се до тогава да нямам прегрешения и да се Embarassed

# 433
Браво Ради

Ето и моя отчет:
килограми-59.4кг. разлика няма
талия-70.0см;  -4см
ханш-97.0см; -3см
бедра-56.5см; -2 см

Еми това е горе долу добре като се има предвид,че почти не се ограничавах тази седмица.

Последна редакция: ср, 08 мар 2006, 10:15 от bebche05

# 434
Здравейте....аз утре ще се меря,но с мерките съм.... newsm45 ...не съм мръдналааааа наникъде smile3514 smile3511...от днес май по-сериозно трябва да се заема с упражненията... Thinking...пусти мързел.... Sad
а иначе браво на напредналите
Браво Ради

Ето и моя отчет:
килограми-69.4кг. разлика няма
талия-70.0см; -4см
ханш-97.0см; -3см
бедра-56.5см; -2 см

Еми това е горе долу добре като се има предвид,че почти не се ограничавах тази седмица.

newsm10 браво и на двете...бебче как стана това с тия сантиметри бе....поне те да мърдаха...а имам съмнение и че утре на кантара няма да показва нищо различно от миналата седмица.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт